• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Il degıstırıp esımın aılesı ıle aynı bınada yasamak

Pendıkte ıkamet etmekteyım umranıyeye kadar butun kıralar bu sekılde 20 yasındakı evler 1250 den baslıyor maalesef bız hıc bulamadık. Bundan once eskı oturdugum evde 25 yıllıktı 1300 verıyordum 2 yıl once kı evım hıc luks degıl. bız borclu evlendık maalesef aılelerımız kaba mobılya harıc alamadılar cocuklarda hemen gelınce ev alamadık
Ocak 2017den beri yani 2,5seneyi aşkın bi süredir kaynanamlarla bir oturuyorum. Sakın ama sakın düşünme yakın olmayı. Dediğim gibi 1700lira yüksek. Eminevime kaydolup her ay o parayı verseniz ev sahibi olursunuz.

İdare edebilecekseniz o kayınvalideyi gidin ,
Aslında maddi sorunlar 2 çocukla boğuyor kv yi idare etmeyi tercih ederdim ,madem maddi anlamda özgürlük gelecek

Sürekli gözleri üstünde olucak. Markete gitsen bana niye haber vermedin eksiğim vardı der. Pazara gitsen aynısı. Akşam yemekleri ortak yenmek istiyecekler. Tartışma çıkıcak bu yüzden huzurun kalmıcak. Akşam plan yapsan güzel bir sofra hazırlasan çat kapı vurulacak çaya geldik. Bunun gibi örnekler çookk duydum. Eğer eşiniz aradaki mesafeyi korucak birisi değilse uzak durun. Orda keyif olmadıktan sonra ne yapıcaksınız.

Pendıkte ıkamet etmekteyım umranıyeye kadar butun kıralar bu sekılde 20 yasındakı evler 1250 den baslıyor maalesef bız hıc bulamadık. Bundan once eskı oturdugum evde 25 yıllıktı 1300 verıyordum 2 yıl once kı evım hıc luks degıl. bız borclu evlendık maalesef aılelerımız kaba mobılya harıc alamadılar cocuklarda hemen gelınce ev alamadık
Bizde pendikte ikamet ediyoruz. Annem 800 liraya saray gibi evde oturuyor. Banyosu tuvaleti vs hepsi yapılı, mutfağı da yeni yapıldı. Çok daha ucuz evler var.

Hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz.
Aile apartmanında gidiyorsunuz yani bile bile lades.

Siz onlarin size sunduğu hazır eve ve hazır tarlalara sahip olurken illa bi bedel ödersiniz.bu kaynanaya hizmet etmek olur,dırdırini çekmek olur,ailenize müdahale olur.olur da olur.

Ya bu hayatta kendi ayaklarınız üstünde duracaksınız ya da birilerinin kahrını çekeceksiniz.Malesef hayat böyle bi şey.

Büyükşehirde bu kadar ciddi bi kira verip geçinmek zaten zor.Altin kaplamamı bu ev Allah aşkına?

Ben de buyuksehirdeyim biliyorum yani her butceye uygun ev var.Siz sanirim luxe kaciyorsunuz fazlaca.Merak ettigim sey maaslariniz ve meslekleriniz nedir?

Ben olsam villa da verseler aynı apartmanda oturmam

Istanbul diger buyuksehrlerden farkli kira ve ev fiyatlari olarak.ank bursa samsun la falan karistirmayin. Ist bu konuda rakipsiz. 1700 lira ist icin vasat ev fiyati

Bizde pendikte ikamet ediyoruz. Annem 800 liraya saray gibi evde oturuyor. Banyosu tuvaleti vs hepsi yapılı, mutfağı da yeni yapıldı. Çok daha ucuz evler var.
Sizinki ekstrem bi durummus yahut anneniz eski kiraci. Ya da mahalle biraz daha sosyo kulturel olarak zayif. Bunlarin biri olmadan o fiyata oturuyorsa omur boyu cikmasin zaten

Paranın çaresi bulunuyor ama huzursuzluk başladı mı çare bulunmuyor. Gözlemlediğim kadarıyla erkekler ailelerine yakın olunca daha bir farklı oluyorlar. Ordaki evi kiraya veremez misiniz? Bir de siz çalışıyor musunuz? Tek maaşla İstanbul’da geçinmek çok zor. Açıkcası kaynanamla yaşayacağıma bir işe girer çalışırım hem kendi geleceğim olur hem de maddi sıkıntı çekmem.

Huzursuz olduktan sonra maddi rahatlığında çok bir önemi kalmaz.çevremde örnekleri çok. Gidecekseniz bile o evi satıp başka bir ev alın asla aynı binada oturmayın derim.

Muhtemelen. Çünkü şu an mümkün değil. Ev almadigi sürece sakın çıkmasın😀
Aynen öyle.
Birazda evsahibine bağlı bu durum aslında. Evsahibimiz aç gözlü bir kadın değil, kendisini de bizi de düşünüyor Allaha şükür.

Merhaba hanımlar,

Bız ıstanbul da ıkamet etmekteyız 6 yıldır evlıyız bu 6 yılda hep kıra hep odedık ve 2 cocugumuz oldu bunun yanı sıra hep kredı borclarımız.

Ben de aralıklı calısmak zorunda kalsam da esımın aldıgı ıyı maas eksı de bıle kaldı.

Benım aılem burada esımınkı denız kıyısı bır sehırde. Tarlaları ve kendı bınaları var.

Orada bı daırem var ınce ıslerı henuz bıtmemıs olsa da. Bahce ıcınde bı ev. Sehır merkezıne 40 dk uzaklıkta. Ilce ıse kasaba gıbı dıyeyım ama yesıl ıle mavının bır arada oldugu bı yer. Fakat kv ıle cok anlasamıyorum kı esımde oyle. Patavatsız bazen bılerek de can acıtıcı konusmaya calısan bı kadın. Bıraz da karıskan. Zamanında cok sorun yasadık eskısıne gore daha ıyı sayılırız ama gene sorunlarımız oluyor. Kayınpederım on numara ınsan. Bır de kayınbıraderım var oda ıyı. sadece kadın baskın.

Sımdı gelelım soruna; Yıllardır oraya tasınmamız ıcın cıddı baskı yıyorduk tasınmadık. Fakat sımdı esıme bı ıs cıktı burada aldıgından daha az maas ama kendı evımız olacak yıllardır ıstedıgım bısey. Herseyın organıgı elının altında sutun yumurtan. Yaz olunca hıc mutfak masrafın yok kendı tarlalarında butıun mahsuller bolca var. Bır de 60 yasındalar zamanla o tarlaların yonetımı bıze kalacak. Iste kararsızlıkj noktası bu; Bu kadar annesı ıle anlasamıyorken gıtmelımıyım. 1700 kıra oduyorum bır suru kredı oduyorum artık bıktım bu kadarındanda. Ama oraya gıdersek ıllakı karısacagı olacak bu dengeyı kurabılecek mıyız ? Sız olsanız napardınız ? Bu arada ege bolgesınde.
Canım büyük şehirde yaşayan için çok kolay alışılacak bir durum değil ama ben önceliniz çoçukların olurdu onların geleceği için her şeyi tek tek yazar olumlu olumsuz yönleri +lara -lere bakar bir karar verirdim

Merhaba hanımlar,

Bız ıstanbul da ıkamet etmekteyız 6 yıldır evlıyız bu 6 yılda hep kıra hep odedık ve 2 cocugumuz oldu bunun yanı sıra hep kredı borclarımız.

Ben de aralıklı calısmak zorunda kalsam da esımın aldıgı ıyı maas eksı de bıle kaldı.

Benım aılem burada esımınkı denız kıyısı bır sehırde. Tarlaları ve kendı bınaları var.

Orada bı daırem var ınce ıslerı henuz bıtmemıs olsa da. Bahce ıcınde bı ev. Sehır merkezıne 40 dk uzaklıkta. Ilce ıse kasaba gıbı dıyeyım ama yesıl ıle mavının bır arada oldugu bı yer. Fakat kv ıle cok anlasamıyorum kı esımde oyle. Patavatsız bazen bılerek de can acıtıcı konusmaya calısan bı kadın. Bıraz da karıskan. Zamanında cok sorun yasadık eskısıne gore daha ıyı sayılırız ama gene sorunlarımız oluyor. Kayınpederım on numara ınsan. Bır de kayınbıraderım var oda ıyı. sadece kadın baskın.

Sımdı gelelım soruna; Yıllardır oraya tasınmamız ıcın cıddı baskı yıyorduk tasınmadık. Fakat sımdı esıme bı ıs cıktı burada aldıgından daha az maas ama kendı evımız olacak yıllardır ıstedıgım bısey. Herseyın organıgı elının altında sutun yumurtan. Yaz olunca hıc mutfak masrafın yok kendı tarlalarında butıun mahsuller bolca var. Bır de 60 yasındalar zamanla o tarlaların yonetımı bıze kalacak. Iste kararsızlıkj noktası bu; Bu kadar annesı ıle anlasamıyorken gıtmelımıyım. 1700 kıra oduyorum bır suru kredı oduyorum artık bıktım bu kadarındanda. Ama oraya gıdersek ıllakı karısacagı olacak bu dengeyı kurabılecek mıyız ? Sız olsanız napardınız ? Bu arada ege bolgesınde.
Merhaba, herşeyin organiği elinizin altında olacaktır olmasına da evde huzur olmayacaksa ben gitmezdim açıkçası dünyanın en güzel yeri bile olsa. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Istanbul diger buyuksehrlerden farkli kira ve ev fiyatlari olarak.ank bursa samsun la falan karistirmayin. Ist bu konuda rakipsiz. 1700 lira ist icin vasat ev fiyati
Yooo gayet de biliyorum bu konuya hakimim.1000tl ye de gayet ev var.e bi zahmet nisantasinda kadıköy de oturmazsınız.
Bahsettiğim büyükşehir de samsun ankara değil.Yine ev fiyatları konusunda çok uçuk bi şehir.

Yooo gayet de biliyorum bu konuya hakimim.1000tl ye de gayet ev var.e bi zahmet nisantasinda kadıköy de oturmazsınız.
Bahsettiğim büyükşehir de samsun ankara değil.Yine ev fiyatları konusunda çok uçuk bi şehir.
Yani sancaktepe kurtköy esenyurt ancak 1000 tl. O da bir ihtimal. Gungoren de bile 3 bine dayanan kiralar var.1700 e nisantasi ve kadikoy derken saka yaptiniz sanirim🙄

Back