İkizlerle Yeni Hayat

Pes etmeyin sakın bir sure sonra duzeliyor cunku. Benim buyuk oglumda bir donem ayakta sallanmadan hareketsiz durursam emmiyordu. Ben vazgecmedim ısrarla verdim biraz biraz oturup kalkıyor durmazsa dansa devam ediyordum, bir sure sonra nırmale donmustu. Ama ne kadar surdu bilmiyorum. Simdide bebeklerden birisi aynı sekilde yapıyor insallah azimliyim memeyi ayakta ugrasarak veriyorum.

Kızlar sacları konaktan dokuluyor konak sac koklerini boguyor havasız bırakıyor konak işini cözunce dokulme durdu bizimkilerde
Bu arada zeytinyağını yaptık. Gerçekten işe yaradı. Erkek tarağı ile yaptık bu sefer ama. Set olarak satılıyor eczanelerde. Fırçayla denemiştik tam sonuç vermemişti. Tarakla hafif hafif geriye taradık ve tertemiz oldu:)) teşekkürler

Pes etmeyin sakın bir sure sonra duzeliyor cunku. Benim buyuk oglumda bir donem ayakta sallanmadan hareketsiz durursam emmiyordu. Ben vazgecmedim ısrarla verdim biraz biraz oturup kalkıyor durmazsa dansa devam ediyordum, bir sure sonra nırmale donmustu. Ama ne kadar surdu bilmiyorum. Simdide bebeklerden birisi aynı sekilde yapıyor insallah azimliyim memeyi ayakta ugrasarak veriyorum.

Kızlar sacları konaktan dokuluyor konak sac koklerini boguyor havasız bırakıyor konak işini cözunce dokulme durdu bizimkilerde

konak olayı bendede var 30 yaşndayım saçlarım çok kısa kestiriyorum zeytin yağı bu işin uzmanıdır bide bebişleri banyodan sonra zeytin yağıyla boyun ense ve alt taraflarını yağlarsnız çözümü görürsünüz ben kendime öyle yapıyorum

İyi geceler annişler şuan kimler ne yapıyor acaba? Benimkilerin biri uyumuyor babası sallıyor:KK48:

Biz bugün bir düğün tecrübesi yaşayacağız. Şimdiye kadar hep mazeret bildirmiştik bakalım nasıl olacak. En çokta besleme olayı geriyor beni. Neyseki gündüz saatlerinde. Akşam olsaydı uyku problemi olurdu birde.

Arkadaşlar puset tecrübeleriniz nasıl? Biz daha almadık, yan yana mı olsun, arkalı onlu mu yoksa iki tek mi diye düşünüp duruyoruz. Bir de ilk zamanlar dışarı çıkamayız Ekim bebekleri diye doğumdan sonra almaya karar verdik. Doğru mu yapıyoruz?

Arkadaşlar puset tecrübeleriniz nasıl? Biz daha almadık, yan yana mı olsun, arkalı onlu mu yoksa iki tek mi diye düşünüp duruyoruz. Bir de ilk zamanlar dışarı çıkamayız Ekim bebekleri diye doğumdan sonra almaya karar verdik. Doğru mu yapıyoruz?
Biz tekli aldık. Memnunuz. Asansörlere sığmak problem oluyor ikililerde.

Tek basına dışarı çıkma durumu olmuyor ama bu durumda yoksa puset birleştirici mı kullanıyorsunuz?
Eşimle çıkıyorum tek başına travel sistem bir arabayı çıkarmakta zorlanırım. Bastona geçince belki denenebilir. Ama ikili düşünüyorsanız ve asansörlüyse apartmanınız mutlaka asansörü ölçün.

Sadece fikir Amaçlı söylüyorum tabi uygulamak sana kalmış sen bebişlerinin annesisin en iyisini sen bilirsin. Ben diyorum ki önce bir bebeği emzirme kampına soksan o işi çözdükten sonra diğerine geçsen sen çoğunlukla kampa aldığın bebekle ilgilenip her mızmızlandığında emzirsen, veya bir yerde okudum bir anne her defasında Inat ettim biberon verirken hafifçe çektim memeyi verdim başardım yazmıştı. Bu zamana kadar gelmişsin az daha sabret derim ama mama takviyesi de yapsan sonunda ölüm yok bu zamana kadar tek anne sütüyle bile getirebilmen büyük başarı. Kiloları da iyi bebeklerinin emmeleri çabuk güçlenir. bol su iç emzirme çayı iç sürekli bir şeyler iç atıştırmalık bir şeyler gözünün önünde olsun bebek uyudukça sende uyu bırak ev bir kaç gün pis Kalsın

Çok tşk ediyorum önerin için. Tek tek aşmak aklıma gelmemişti.daha çok ikisini birden almaya çalışıyodum ve sonuç tekrar biberona dönüyoduk. Bi de emzirince hemen acıkıyolar bi o bi o derken uyicak vaktim bile kalmıyodu ve hep aklımda acaba ne kadar emdi doydu mu , ya kilo almazsa derdi oluyo.bi de bizimkiler emmeyi reddediyolar. 3 kere verdiysem birinde alıyolar.düzensiz gelince de sinirlenip ağlıyolar.o zaman dansa başlıyorum.tabi yandan kv emmicek bu süt ısıtayım mı deyince de çok mu zorluyorum bebeği diye düşünüp stres oluyorum ve bi süre sonra vazgeçiyorum. Bi yandan da ona kızıyorum destek olmuyo bana diye.bebeklerime tek başıma yetememek çok zor. İnşllh bi an önce sağlıkla büyürler de onlar da şaşkınlıktan kurtulur.

Çok tşk ediyorum. Dans edince yoruluyo heralde hemen uyuyo. E tabi hemen de acıkıp uyanıyo. Diğeri bi almadı mı dans da fayda etmiyo. En azında birini kurtarsam diye düşünüyorum.ama çok zor. Bi de tek çabalayan benmişim gibi geliyo. Ben kan ter içinde uğraşırken kv "çok sinirlendi , emmicek bu" tarzı yorumlar yapınca pes ediyorum. Hani o görmüş geçirmiş ya. Bu şekilde olmaz heralde daha önce deneyenler olmuştur diyorum. Normalde azimli biriyimdir ama bu konuda çok yoruldum.sizlerin destekleri güç verdi. Biraz daha çabalicam. İnlşllh yoluna girer her şey.

X