İkizlerle Yeni Hayat

Kaç aylık sünnet ettirdinuz.7 aydan önce yaptirmayin dediler bize 5. Ayimiz bitti beklemedeyim.kolay oldu mu krem surdum uz mu lokal anestezi mi oldu

vallahi ne kadar küçük bebek o kadar kolay sünnet diyorum ben... slogan gibi oldu :KK48::KK48:

oğlum yaklaşık 5 aylıktı sünnet olduğunda ve son 2 hafta dönüp yüzüstü uyumaya başlamıştı. ilk iki gün gece dönmesin diye uğraşmamız gerekti. bence bir an önce yaptırın. 7 aydan önce olmasın diye birşey duymadım ben

S a anneler geçen pazartesi çocuklarımı yeni taşındığımız ilçenin çocuk doktoruna götürdüm ve baş çevresi küçük dedi bana uyku girmedi gözüme resmen dün başka bir doktora götürdüm baş çevresini yanlış bakmış birer santim eksik söylemiş madem önceki doktor hatta emin olayım diye bende baktım dünkü doktor gayet iyiler maşallah ikizler ama gelişimleri çok iyi dedi velhasılı tek bir doktorun söylediklerine bağlı kalmayın üzmeyin canınızı sütüm kesildi resmen ya ama hamd olsun çok iyiyim şimdi :-) :-) sağlıklı bebeler hepimize inşallah:emir_bebek:

İnan başkalarına çoğu kez teslim oldum sırf sussunlar diye baktılar çocuklar yine ağlıyo bu sefer aç dediler psikolojim boxuldu başka başka doktorlara götürüp gelişimlerine baktırdım sonuçta iki tane yetmeyebilir ama birkaç kez verdim mama çocuklarım gaz doldu neyseki doktorum uzun güzel sözleriyle anne sütüne dvm burda daga önce sorulmuş tek anne sütüyle besleyen varmı diye çok şükür ben besliyorum bilgi isteyenler tüm olumsuz etkilere rağmen su çok önemli diyolar ya evetki ben nırmaldede çok içerim ama şuan 4-5 litre içiyorum birde solgar marka hap içiyorum onunda etkisi var yemek yemek düzenli uykuda önemli ama ben ne yiyorum nede uyuyorum umarım herkesinki mama takviyelide olsa 6 ay emer
Oyun halısı hangi marka ikisi birlikte yatıyormu dönenceyide onamı taktın
S a yanlış okumadıysam ikizlere sadece anne sütü veriyorsunuz demi bende o çaba içindeyim bebeklerim şimdi üç aylık sizin kaç aylıklar ve süt ilerki aylarda azalır mı

Aslinda hamile takvimi gibi bir de Bebek takvimi olsa imza alanında, hem isimlerini hem aylarını bilirdik bebeklerin. Bu isteği nereye yazmak lazım acaba?

Aslinda hamile takvimi gibi bir de Bebek takvimi olsa imza alanında, hem isimlerini hem aylarını bilirdik bebeklerin. Bu isteği nereye yazmak lazım acaba?
Kendi kişisel alanımızda paylaşabiliriz aslında böylece defalarca sorulmaz bazı şeyler.

yine uyuyamiyorum.bebekler uyuyo bu seferde ben ayaktayim.denk getiremiycez sanırım.
İlk zamanlar 5 dk uyusalar hemen uyur ne rüyalar gorurdum kısacık zamanda.

Sünnet işini 2 farklı doktora sordum 7 ayliktan önce yaptirmayin dediler.Kasım gibi ins. Yüzüstü dönme işini hiç düşünmemiştim. Ne zaman iyileşti neler yapmak gerekir.ateş fln olur mu.

Yardımcı başladı bu arada.keşke gece de kalsa.

yine uyuyamiyorum.bebekler uyuyo bu seferde ben ayaktayim.denk getiremiycez sanırım.

Sünnet işini 2 farklı doktora sordum 7 ayliktan önce yaptirmayin dediler.Kasım gibi ins. Yüzüstü dönme işini hiç düşünmemiştim. Ne zaman iyileşti neler yapmak gerekir.ateş fln olur mu.

Hayırlı olsun bakıcın tam Zamanlı mı geliyor? Ev işi yapacak mı? Ne kadara anlaştınız?

Merhaba yorgun,uykusuz ama mutlu hatunlar.:KK24: düzeltilmiş Yaşları bir buçuk aylık ikiz bebeklerim var Mayıs 11 de 30 haftalık doğum yaptım 1 ay kuvözde kaldılar. 2050 ile hastaneden çıktık çok zor günlerdi çok şükür atlattık. Şu zamana kadar sağıp biberonla veriyordum bir haftadır emziriyorum. Bizimkiler sürekli kucakta gezmek istiyorlar sizin bebişler de böylemiydi düzeliyor mu sonra ??

Hoşgeldin.ben de 16 mayısta doğum yaptım.küvöz günleri kabus gibiydi allahım kimseye yaşatmasın. benimkiler artık beni emmek istemiyolar :KK43: .ayakta sallamaya alıştılar.yatağa koyunca hop uyanıyolar.

Dun 1. Ay asimizi olduk ve sonrasinda bebeklerimin ikisi de ishal oldu. Asidan mi oldu acaba yoksa sutumden mi kaynaklandi bilmiyorum. Renkleri soldu bi gunde .

Hoşgeldin.ben de 16 mayısta doğum yaptım.küvöz günleri kabus gibiydi allahım kimseye yaşatmasın. benimkiler artık beni emmek istemiyolar :KK43: .ayakta sallamaya alıştılar.yatağa koyunca hop uyanıyolar.
Âmin tatlım. biz bir de 2 hafta önce fıtık ameliyatı olduk onlar ağladı ben ağladım. Gündüz uykularımız aynı sizin gibi yatağa koy hop uyanıyorlar. Gece uykularını Bahsettiğim yöntemle düzene soktum çok şükür geceleri dinlenebiliyorum. Bende sağıp biberonla veriyordum ama işkence olmuştu artık benim için. Emzirme Kampı yaptım ilk gün çok zor oluyor ama alışıyorlar. Avent in naturel serisi biberon aldım memeye en çok benzeyen diye gece 22 de yatıyorum birini annem diğerini babası besliyor 24 te sağdığım sütle. 3 beslenmesinde kalkıyorum emzirmeye devam.

doktor görüşleri hep farklı demek ki, burda sorduklarım da yaptırın demişti bize. siz kendinize ne zaman iyi hissedecekseniz o zaman yaptırın. biz klipsli sistemle yaptırmıştık bu arada, dikiş vs yok. internetten araştırabilirsiniz. o klipsin çıkması 4-5 gün sürüyor. ilk operasyon yapıldığı gün ağrı olabiliyor. bir defa yarım fitil kullanmıştık. maşallah sonrasında kolay atlattı benim oğlum, sıkıntı yaşamadık biz hiç bin şükür.

ben bebek sünnetini kesinlikle tavsiye ederim, büyümeden bilmeden yaptırmak herkes için kolay oluyor. şimdi 18 aylık oldu sıpa :)

X