İkizlerle Yeni Hayat

Çok tşk ediyorum. Dans edince yoruluyo heralde hemen uyuyo. E tabi hemen de acıkıp uyanıyo. Diğeri bi almadı mı dans da fayda etmiyo. En azında birini kurtarsam diye düşünüyorum.ama çok zor. Bi de tek çabalayan benmişim gibi geliyo. Ben kan ter içinde uğraşırken kv "çok sinirlendi , emmicek bu" tarzı yorumlar yapınca pes ediyorum. Hani o görmüş geçirmiş ya. Bu şekilde olmaz heralde daha önce deneyenler olmuştur diyorum. Normalde azimli biriyimdir ama bu konuda çok yoruldum.sizlerin destekleri güç verdi. Biraz daha çabalicam. İnlşllh yoluna girer her şey.
Benim bir bebeğimde memeyi çıkarıyor. Ilgisi dağılıyor mızmızlanıyor. Kucağımda uyuttuğum için ikisini bağdaştırmış sanırım. Dün farklı bir şekilde yatağa uzanıp emzirdim gündüz. Emdi ama ondanda sıkılabilir tabi. Sizde farklı şekilde deneyebilirsiniz. Birde 5 dk da bir meme değiştirirsen diğerine süt toplanıyor. Birde ikisine yetmediğinden eminsen. Bir süt bir mama şeklinde yapabilirsin. Kv meselesine gelince hiç aldırış etme. Tecrübeye saygım var ama bu şekilde seni strese soktuğunu bilmesi lazım. Eşin çözebilir bu meseleyi belki.

Kaç aylık sünnet ettirdinuz.7 aydan önce yaptirmayin dediler bize 5. Ayimiz bitti beklemedeyim.kolay oldu mu krem surdum uz mu lokal anestezi mi oldu
Kirk gun icinde yqptirmak en dogrusu aci hissetmiyor ve iku gunde ii oluyor.arkadasim iku gunlykjen kyzenim on gunlukken yaptirdi kolay oldu hareketide az olunxa.sure gectikce yapusiklik kirecleme falan oluyo onuda kaziyolar.acisi cok oluyo.igne ile uyusturuyo anestezi yok.sunnetten sonra mukakkqk agri kesici ver ve kopuk bardagin altinu kes cikar onu oraya kapa pipu ve yumurtalari icibe alarak 5 numarada bez ike bezle degmesin hic.antubiotik krem suruluyo.bize cocugu bezleyip verdiler bez degince ucu zaten tahrisli yuzuldu.o hatayi yapnayin baedak koyunca iyi oldu acisi durdiu

Kizlar kizimun bas cevresinden suphelenip usg cekilnisti beyninde su toplamasi varmis
Oglum normaldi onada cektirdim ondada kist cikti.
Cerrahpasa capa vakif gurebaya eandevu almak imkansiz.ozeli bile dolu profosorlerin.kafayi yiyecem.

Kizlar kizimun bas cevresinden suphelenip usg cekilnisti beyninde su toplamasi varmis
Cerrahpasa capa vakif gurebaya eandevu almak imkansiz.ozeli bile dolu profosorlerin.kafayi yiyecem.
Geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Baş Çevresi dışında bir belirti Varmıydı?

Çok geçmiş olsun,ALLAH şifa versin inşallah...

İn
Çok tşk ediyorum önerin için. Tek tek aşmak aklıma gelmemişti.daha çok ikisini birden almaya çalışıyodum ve sonuç tekrar biberona dönüyoduk. Bi de emzirince hemen acıkıyolar bi o bi o derken uyicak vaktim bile kalmıyodu ve hep aklımda acaba ne kadar emdi doydu mu , ya kilo almazsa derdi oluyo.bi de bizimkiler emmeyi reddediyolar. 3 kere verdiysem birinde alıyolar.düzensiz gelince de sinirlenip ağlıyolar.o zaman dansa başlıyorum.tabi yandan kv emmicek bu süt ısıtayım mı deyince de çok mu zorluyorum bebeği diye düşünüp stres oluyorum ve bi süre sonra vazgeçiyorum. Bi yandan da ona kızıyorum destek olmuyo bana diye.bebeklerime tek başıma yetememek çok zor. İnşllh bi an önce sağlıkla büyürler de onlar da şaşkınlıktan kurtulur.
inan bana bu dediklerini çok iyi anlıyorum benim de herkes gözümün içine bakıyor mama başlamam için destek sıfır:KK12: ASM de kg ölçtür ve başla 3 gün emzir kg kaybetmediyse sorun yok demektir sakın biberon verme çünkü sıfırdan başlamış gibi oluyorsun. ilk gün sürekli emzirdim desem yeridir Açlıktan değil o biberonun verdiği kolaylığı aradıklarındanmış. inat et umarım güzel haberler verirsin tatlım

Ya kızlar bizim kızçeler hiç elletmiyolar kendilerini hep kasılıyorlar,temizliklerini zor yapıyoruz banyoda bile kasılıyorlar doğru düzgün yıkayamıyoruz,burun damlası bile çığlık çığlığa döküyoruz,ne kıymetli vücutları yahu:KK51:

Cok gecmis olsun insallah bir sorun çıkmaz. Benim bir arkadasın bebeğinde anne karnindayken beyinde kist var dediler gitmediği yer kalmadı hamileyken, doğduğunda kaybolmuştu. görüntüleme teknikleri ilerledikçe boyle seylerin tespit edilme sıklığı arttı, neden oldugunu bilmiyoruz ama sonradan kayboluyor demiş bir Prof. Insallah sizinki de boyle birseydir yok olup gider.

Kızlar,benim bebişlerin birinin yanağında şişlik var diğerine göre nedendir acaba?bugün doktora gidicez, böyle bişey yaşayan yada duyan var mı? tükürük bezleriyle alakalı yazıyor nette,bakalım hayırlısı,inşallah önemli bişey yoktur...

X