- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
Âmin tatlım. biz bir de 2 hafta önce fıtık ameliyatı olduk onlar ağladı ben ağladım. Gündüz uykularımız aynı sizin gibi yatağa koy hop uyanıyorlar. Gece uykularını Bahsettiğim yöntemle düzene soktum çok şükür geceleri dinlenebiliyorum. Bende sağıp biberonla veriyordum ama işkence olmuştu artık benim için. Emzirme Kampı yaptım ilk gün çok zor oluyor ama alışıyorlar. Avent in naturel serisi biberon aldım memeye en çok benzeyen diye gece 22 de yatıyorum birini annem diğerini babası besliyor 24 te sağdığım sütle. 3 beslenmesinde kalkıyorum emzirmeye devam.
Aşı ishal yapabilir. Sütünüzün ishal yapacağını pek sanmıyorum. Aksine ishal oldularsa sık sık emzirmelisiniz. Sıvı kaybı çok olacağından.Dun 1. Ay asimizi olduk ve sonrasinda bebeklerimin ikisi de ishal oldu. Asidan mi oldu acaba yoksa sutumden mi kaynaklandi bilmiyorum. Renkleri soldu bi gunde .
38,4 ü gördük bizde. Ama huzursuz değillerdi. Aksine canlı canlıydılar. Uyumak istemiyorlardı.Sağol cnm 37-36 dı şimdi yine hafif var vericem yine şurup,sizin kaçtı?
5. Aydayım. Hala adet olmadımAnneler siz doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz? Benim üç ay oldu hala olmadım
Evet öyleler maşallah...38,4 ü gördük bizde. Ama huzursuz değillerdi. Aksine canlı canlıydılar. Uyumak istemiyorlardı.
Bana da emzirmeden dolayı olmazsın diyorlar normalmiş bir yıla kadar5. Aydayım. Hala adet olmadım
45.nci günAnneler siz doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz? Benim üç ay oldu hala olmadım
Adet olmuyorsun diye rahat davranmayın demişti doktorumBana da emzirmeden dolayı olmazsın diyorlar normalmiş bir yıla kadarneyse ya benim zaten sancılı geçiyordu
Bizimkilerin hala dökülüyor. Bakalım ne zaman bitecek Kız çocuğu demeye bin Şahit lazım:)Ya benim kızların saçları çok dökülüyor küçük küçük kıllar her yerlerinde, eller gözlerinde ağızlarında sinirim bozuluyor gözlerinin içine düşüyor kıllar,acaba diyorum göz kapaklarının içinde kalıyor mudur diye düşünmüyor değilim,çünkü nasıl çıkıyodur başka...
20. Gunumde adet oldum ben.Anneler siz doğumdan ne kadar sonra adet oldunuz? Benim üç ay oldu hala olmadım
Aynen ya, hatta bitanesini oğlan çocuğu diye seviyorum:)Bizimkilerin hala dökülüyor. Bakalım ne zaman bitecek Kız çocuğu demeye bin Şahit lazım:)
Çok güzel oturtmuşsun.ben pes edicem galiba. Dans ede ede emiyoruz.çok yorucu oluyo.o da
besleme düzenin nasıl anne sütümü sadece yada mama takviyesi var mı? Düzeltilmiş yaş var mı? Kaç kg oldular? Bir plan yapabilir miyiz diye soruyorumÇok güzel oturtmuşsun.ben pes edicem galiba. Dans ede ede emiyoruz.çok yorucu oluyo.o da gönüllerini edebilirsem tabi
RABBİME sığınırım inşallah bir şey olmaz tekrar çocuk yapmak için yaşandıklarımı unutmam lazımAdet olmuyorsun diye rahat davranmayın demişti doktorum)
20. Gün derken 40 gün zaten lohusasınız20. Gunumde adet oldum ben.
besleme düzenin nasıl anne sütümü sadece yada mama takviyesi var mı? Düzeltilmiş yaş var mı? Kaç kg oldular? Bir plan yapabilir miyiz diye soruyorum
Sadece fikir Amaçlı söylüyorum tabi uygulamak sana kalmış sen bebişlerinin annesisin en iyisini sen bilirsin. Ben diyorum ki önce bir bebeği emzirme kampına soksan o işi çözdükten sonra diğerine geçsen sen çoğunlukla kampa aldığın bebekle ilgilenip her mızmızlandığında emzirsen, veya bir yerde okudum bir anne her defasında Inat ettim biberon verirken hafifçe çektim memeyi verdim başardım yazmıştı. Bu zamana kadar gelmişsin az daha sabret derim ama mama takviyesi de yapsan sonunda ölüm yok bu zamana kadar tek anne sütüyle bile getirebilmen büyük başarı. Kiloları da iyi bebeklerinin emmeleri çabuk güçlenir. bol su iç emzirme çayı iç sürekli bir şeyler iç atıştırmalık bir şeyler gözünün önünde olsun bebek uyudukça sende uyu bırak ev bir kaç gün pis KalsınDüzeltilmiş tam 2 aylıklar bugün. 5 buçuk civarında kiloları.sadece anne sütü veriyorum ama artık yolun sonu görünüyo. Ucu ucuna yetiyo çünkü. 2 saatte bir de acıkıyolar.bi sistem oturtamıyorum çünkü yrtişemiyorum.eşim ben ve kv bakıyoruz.herkes kafasına göre takılıyo.
Çok güzel oturtmuşsun.ben pes edicem galiba. Dans ede ede emiyoruz.çok yorucu oluyo.o da gönüllerini edebilirsem tabi
Ya benim kızların saçları çok dökülüyor küçük küçük kıllar her yerlerinde, eller gözlerinde ağızlarında sinirim bozuluyor gözlerinin içine düşüyor kıllar,acaba diyorum göz kapaklarının içinde kalıyor mudur diye düşünmüyor değilim,çünkü nasıl çıkıyodur başka...
Kızlar sacları konaktan dokuluyor konak sac koklerini boguyor havasız bırakıyor konak işini cözunce dokulme durdu bizimkilerdeBizimkilerin hala dökülüyor. Bakalım ne zaman bitecek Kız çocuğu demeye bin Şahit lazım:)
Benimde birinde var o. Otururken sürekli etrafa bakıyor bana Gülüyor ayakta sallayarak emziriyorum. İnşallah geçecek.Çok güzel oturtmuşsun.ben pes edicem galiba. Dans ede ede emiyoruz.çok yorucu oluyo.o da gönüllerini edebilirsem tabi