İkizlerle Yeni Hayat

Çok güzel oturtmuşsun.ben pes edicem galiba. Dans ede ede emiyoruz.çok yorucu oluyo.o da gönüllerini edebilirsem tabi

Dun 1. Ay asimizi olduk ve sonrasinda bebeklerimin ikisi de ishal oldu. Asidan mi oldu acaba yoksa sutumden mi kaynaklandi bilmiyorum. Renkleri soldu bi gunde .
Aşı ishal yapabilir. Sütünüzün ishal yapacağını pek sanmıyorum. Aksine ishal oldularsa sık sık emzirmelisiniz. Sıvı kaybı çok olacağından.

Ya benim kızların saçları çok dökülüyor küçük küçük kıllar her yerlerinde, eller gözlerinde ağızlarında sinirim bozuluyor gözlerinin içine düşüyor kıllar,acaba diyorum göz kapaklarının içinde kalıyor mudur diye düşünmüyor değilim,çünkü nasıl çıkıyodur başka...

Bizimkilerin hala dökülüyor. Bakalım ne zaman bitecek Kız çocuğu demeye bin Şahit lazım:)

Çok güzel oturtmuşsun.ben pes edicem galiba. Dans ede ede emiyoruz.çok yorucu oluyo.o da
Çok güzel oturtmuşsun.ben pes edicem galiba. Dans ede ede emiyoruz.çok yorucu oluyo.o da gönüllerini edebilirsem tabi
besleme düzenin nasıl anne sütümü sadece yada mama takviyesi var mı? Düzeltilmiş yaş var mı? Kaç kg oldular? Bir plan yapabilir miyiz diye soruyorum

besleme düzenin nasıl anne sütümü sadece yada mama takviyesi var mı? Düzeltilmiş yaş var mı? Kaç kg oldular? Bir plan yapabilir miyiz diye soruyorum

Düzeltilmiş tam 2 aylıklar bugün. 5 buçuk civarında kiloları.sadece anne sütü veriyorum ama artık yolun sonu görünüyo. Ucu ucuna yetiyo çünkü. 2 saatte bir de acıkıyolar.bi sistem oturtamıyorum çünkü yrtişemiyorum.eşim ben ve kv bakıyoruz.herkes kafasına göre takılıyo.

Sadece fikir Amaçlı söylüyorum tabi uygulamak sana kalmış sen bebişlerinin annesisin en iyisini sen bilirsin. Ben diyorum ki önce bir bebeği emzirme kampına soksan o işi çözdükten sonra diğerine geçsen sen çoğunlukla kampa aldığın bebekle ilgilenip her mızmızlandığında emzirsen, veya bir yerde okudum bir anne her defasında Inat ettim biberon verirken hafifçe çektim memeyi verdim başardım yazmıştı. Bu zamana kadar gelmişsin az daha sabret derim ama mama takviyesi de yapsan sonunda ölüm yok bu zamana kadar tek anne sütüyle bile getirebilmen büyük başarı. Kiloları da iyi bebeklerinin emmeleri çabuk güçlenir. bol su iç emzirme çayı iç sürekli bir şeyler iç atıştırmalık bir şeyler gözünün önünde olsun bebek uyudukça sende uyu bırak ev bir kaç gün pis Kalsın

Pes etmeyin sakın bir sure sonra duzeliyor cunku. Benim buyuk oglumda bir donem ayakta sallanmadan hareketsiz durursam emmiyordu. Ben vazgecmedim ısrarla verdim biraz biraz oturup kalkıyor durmazsa dansa devam ediyordum, bir sure sonra nırmale donmustu. Ama ne kadar surdu bilmiyorum. Simdide bebeklerden birisi aynı sekilde yapıyor insallah azimliyim memeyi ayakta ugrasarak veriyorum.

Bizimkilerin hala dökülüyor. Bakalım ne zaman bitecek Kız çocuğu demeye bin Şahit lazım:)
Kızlar sacları konaktan dokuluyor konak sac koklerini boguyor havasız bırakıyor konak işini cözunce dokulme durdu bizimkilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…