- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
Birde benimkilerin saçında değilde kaşlarında konak oldu sanki ne yapsam ki...
Peki bişey yaptınız ,yoksa kendiliğinden mi geçti?Benimkilerinde hem saçlarında hem kaşlarında olmuştu.şimdi sadece saçlarında kaldı.
Peki bişey yaptınız ,yoksa kendiliğinden mi geçti?
Bende sonra kullanmadın mı diye sordum cunku 50 tllik sampuan iki yıkamaya yazık yani. Bitirene kadar kullanmış ama iki yıkamada gecmis bir daha da olmamış. Bizimkilerin basında oldu cok yogun ben zeytin yağı surup beklettim yarım saat sonra ince dişli tarakla kaldırdım hepsini. 10 gün filan oldu cok tekrar etmedi şimdilikHımm, sonra yine çıkar mı ki hep kullanmak mı lazım acaba?
Sadece zeytinyağı sürmek ise yaramaz, o kabuk gibi katmanı kaldırmanız lazım. Yarım saat zeytinyağı bekleyip incecik dişli taraklar oluyor ya erkekler kullanır cepte filan taşırlar. Oyle bir tarakla yavaş yavaş tarayarak kaldırın. Ben oyun halısına yatırdım oyalanirken tarayarak kaldırdım hepsini.sonra yıkanında pırıl pırıl oldu kafa derileri:)Hiçbişey yapmadım.sadece banyodan önce zeytinyağı sürüyorum.ama saçlara etki etmedi pek.
Bence de bir yıkamalık şeye iki çocuğun masraflarını düşünürsek çok fazla,bende deneyeyim zeytin yağını saol cnmBende sonra kullanmadın mı diye sordum cunku 50 tllik sampuan iki yıkamaya yazık yani. Bitirene kadar kullanmış ama iki yıkamada gecmis bir daha da olmamış. Bizimkilerin basında oldu cok yogun ben zeytin yağı surup beklettim yarım saat sonra ince dişli tarakla kaldırdım hepsini. 10 gün filan oldu cok tekrar etmedi şimdilik
Sadece s
Sadece zeytinyağı sürmek ise yaramaz, o kabuk gibi katmanı kaldırmanız lazım. Yarım saat zeytinyağı bekleyip incecik dişli taraklar oluyor ya erkekler kullanır cepte filan taşırlar. Oyle bir tarakla yavaş yavaş tarayarak kaldırın. Ben oyun halısına yatırdım oyalanirken tarayarak kaldırdım hepsini.sonra yıkanında pırıl pırıl oldu kafa derileri:)
Bizimkilerinde saç Kaş alın bölgesinde var. Zeytin yağını direkt mi sürüyorsunuz. Isıtıp asidini alıyor musunuz?Daha sonra tekrarlamadı mı? Derileri çok yumuşak ya pek dokunamıyorum.yine de bi deneyeyim.inşllh işe yarar.
Bizimkilerinde saç Kaş alın bölgesinde var. Zeytin yağını direkt mi sürüyorsunuz. Isıtıp asidini alıyor musunuz?
Canım merhaba bizimkiler 35 te doğdular ki o zamana çok zor geldik şükür bu günümüzeMrb.ben de mayısta doğum yaptım.33 haftalıklardı.sizinkiler kaç haftalık doğdu?
Ben kış için domates konserve yapıp kışın çorba yapmayı düşünüyorum.başka bişey gelmiyo aklıma.
Siz ankaradasiniz di mı ? Aoc diğer sehirlerde yok sanırım:) bende ankaradayim :)Ben AoC nin günlük sutlerinden bir bardak mayaliyorum.2 gün yediriyoruz. Kalanı dokuyorum
Canım merhaba bizimkiler 35 te doğdular ki o zamana çok zor geldik şükür bu günümüze
Bu arada domates çorbası verilmez diye biliyorum asitli ve alerjen bi yapıya sahib ben meyve püresi yoğurt ve sebze çorbaları önümüz kurban et sularııda yapmak lazım ama nasıl
Canim kendi pikelerimizden yapiyorum enlemesine tam sigiyor kaymiyor zaten o yuzden cekistiremiyolarBenimkiler battaniyelerini filan çekiştirip ağızlarına götürüyorlar. O ruloyada dokunup çekebilirler. Seninkilerde böyle bir şey var mı?
Benimkilerde öyleydi. Benimkilerde küvezde kaldılar. Güven Duyguları gelişsin diye her ağladıklarında kucağımıza alıyorduk. 2 aya kadar kucağa alışmıyorlarmış. Görmedikleri için. Şu an bizimkiler 3,5 aylık daha çok yattıkları yerde oyalamaya çalışıyoruz. Oyun Halısı dönenceyle kendi başlarına oyalanmalarını sağlıyoruz ama genede Başlarında durmamızı istiyor benimkiler.Merhaba yorgun,uykusuz ama mutlu hatunlar.düzeltilmiş Yaşları bir buçuk aylık ikiz bebeklerim var Mayıs 11 de 30 haftalık doğum yaptım 1 ay kuvözde kaldılar. 2050 ile hastaneden çıktık çok zor günlerdi çok şükür atlattık. Şu zamana kadar sağıp biberonla veriyordum bir haftadır emziriyorum. Bizimkiler sürekli kucakta gezmek istiyorlar sizin bebişler de böylemiydi düzeliyor mu sonra ??
Benimkilerde öyleydi. Benimkilerde küvezde kaldılar. Güven Duyguları gelişsin diye her ağladıklarında kucağımıza alıyorduk. 2 aya kadar kucağa alışmıyorlarmış. Görmedikleri için. Şu an bizimkiler 3,5 aylık daha çok yattıkları yerde oyalamaya çalışıyoruz. Oyun Halısı dönenceyle kendi başlarına oyalanmalarını sağlıyoruz ama genede Başlarında durmamızı istiyor benimkiler.
. Ben her akşam aynı rutini uyguluyorum. Banyo, emzirme, aynı müzik o zaman uyku saatleri geldiğini anlıyorlar. Ortam sıkıcı olsun karanlık ve sessiz . Ve hiç yüzlerine bakmıyorum onlarla konuşmuyorum. Pişik patını kalın sürüyorum ve bezi çok dolmadığı yada kaka yapmadığı sürece değiştirmiyorum. Eğer biberonla besliyorsan acıktıkları saatleri az çok bilirsin uyanmadan ver. Umarım işine yarar . Benim bücürleri sadece emzirmek için kalkıyorum sabah 8 e kadar uyuyorlarGece uyku tutmuyor tam uykuya dalacakken benimkiler uyaniyor.geç saatte uykum geldiğinden sabaha doğru uyanmak zorlaşıyor. Sabah 6 da pilim bitiyor elim kolum kalk micak derecede bi uyku. Düzen kuramadik. Perisanim. Yatti niz mi uyuyor musunuz kaç gibi yatıyorsunuz