Insanların lafları hiç bitmez. Onun için kafaya takmamak en iyisi. Ben kendi adıma çocukları ilaçtan uzak yetiştirmeye çalışıyorum. Çok şÜkür fitil kullanmak zorunda kalmadım ateşleri olduğunda üzerlerini çıkarıp Islak bezle serinletmeye çalıştım. Ama tabi takibide bırakmamalı. Bu nedenle yoğun bakım çocuk doktorumuz her şeye ilaç yazıyor diye doktorumu değiştirmek istiyorum. Damla konusunda da aynı kararlılığı sürdürmeye çalıştım. Gazları da artık kendileri çıkarmaya başladılar gibi.
Mama konusunda ise malesef çok fazla yol katedemedim. Sütüm ikisine de yetmedi ama genede yarı yarıya süt alıyorlar buna da şükür. Emziremiyordum. Biraz serpilince kızlar meme konusunda ısrarcı oldum. Aldılar çok şükür. Şimdi birinin dikkati dağılmaya başladı memeyle oynuyor konuşmaya çalışıyor. Ona çözüm üretmeye çalışıyorum. Oyun Halısı ve dönence çok işimi görüyor. Tavsiye edebilirim. Ellerine oyuncakları veriyorum. Tutsunlar diye. Uyku eğitimi konusunda yataklarında sallanmadan uyusunlar diye çalışıyoruz. Onda da az biraz yol katettik. Ama bi günleri bi günlerine uymuyor. 3 aylıklar bizimkiler 4,5-5 aylıkken uyku eğitimi verilebilir diye duymuştum. Katı gıda için hazırlık yapmadım. Dönemde taze ne varsa onu vermeyi düşünüyorum şimdilik. Ama bu konuda beyin Fırtınası yapılabilir.