Rota aşılarını ihmal etmeyin arkadaşlar, oğlumun döneminde bazı anneler yaptırıp bazıları yaptırmamıştı. Yaptırmadan bebekler rota virüsü kaptıklarında hastanede yatmak zorunda kalacak şekilde ciddi atlattılar. Yakın bir arkadaşımın oğlu ise 7 yaşında aynı durumda günlerce hastanede yattı. Rota virüsü Türkiye'de yaygın. Yine son tercih sizin ama epey kötü tecrübeye şahit oldum maalesefBen kararsız kaldım ya...
Benim Arkadaşımın Oğluda aynı şekilde hastanelik olmuştu. Doktorumuzda yaptırmamızı önermişti. Birde bizimkiler erken doğdukları için Göze alamadım yaptırmamayıRota aşılarını ihmal etmeyin arkadaşlar, oğlumun döneminde bazı anneler yaptırıp bazıları yaptırmamıştı. Yaptırmadan bebekler rota virüsü kaptıklarında hastanede yatmak zorunda kalacak şekilde ciddi atlattılar. Yakın bir arkadaşımın oğlu ise 7 yaşında aynı durumda günlerce hastanede yattı. Rota virüsü Türkiye'de yaygın. Yine son tercih sizin ama epey kötü tecrübeye şahit oldum maalesef
Ben yaptırdım ark.lar sakaya gelmez sağlık bu bence yaptırın. Neden kararsız kalıyorsunuz. İshal olurlarsa hafif atlatiyorlar doktor söylemişti bana da.Bende kararsızım, yaptıranda oluyomuş yaptırmayan da...
Yaptıranlarda da oluyormuşta ondan kararsız kaldım ben sonuçta garanti değil ama yaptırırız yinede büyük ihtimalleBen yaptırdım ark.lar sakaya gelmez sağlık bu bence yaptırın. Neden kararsız kalıyorsunuz. İshal olurlarsa hafif atlatiyorlar doktor söylemişti bana da.
Benim şimdilik annem burda yardımcı oluyorda uyuyabiliyorum,gece nöbeti bende, sabah eşime bırakıyorum işe gidene kadar o bakıyor, o giderken annem kalkıyor ben kalkana kadarda annem bakıyor, annem gidince napıcam bakalım çocuklar biraz düzene girer inşAllah o zamana kadarGece uyku tutmuyor tam uykuya dalacakken benimkiler uyaniyor.geç saatte uykum geldiğinden sabaha doğru uyanmak zorlaşıyor. Sabah 6 da pilim bitiyor elim kolum kalk micak derecede bi uyku. Düzen kuramadik. Perisanim. Yatti niz mi uyuyor musunuz kaç gibi yatıyorsunuz
Benim durumumu anlatmissiniz resmen... Allah bize yardim etsin.Gece uyku tutmuyor tam uykuya dalacakken benimkiler uyaniyor.geç saatte uykum geldiğinden sabaha doğru uyanmak zorlaşıyor. Sabah 6 da pilim bitiyor elim kolum kalk micak derecede bi uyku. Düzen kuramadik. Perisanim. Yatti niz mi uyuyor musunuz kaç gibi yatıyorsunuz
Bi de sutumu sagip veriyorum geceleri emzirmek iskence gibi. Sizde de varmi ayni sorun sanki emzirirken doymuyolar gibiGece uyku tutmuyor tam uykuya dalacakken benimkiler uyaniyor.geç saatte uykum geldiğinden sabaha doğru uyanmak zorlaşıyor. Sabah 6 da pilim bitiyor elim kolum kalk micak derecede bi uyku. Düzen kuramadik. Perisanim. Yatti niz mi uyuyor musunuz kaç gibi yatıyorsunuz
Gece uyku tutmuyor tam uykuya dalacakken benimkiler uyaniyor.geç saatte uykum geldiğinden sabaha doğru uyanmak zorlaşıyor. Sabah 6 da pilim bitiyor elim kolum kalk micak derecede bi uyku. Düzen kuramadik. Perisanim. Yatti niz mi uyuyor musunuz kaç gibi yatıyorsunuz
Ikizlerde aşı takvimi nasıl oluyor? Düzeltilmiş takvime göre mi yoksa doğdukları güne göre mi hesaplayıp yapılıyor ?Benim Arkadaşımın Oğluda aynı şekilde hastanelik olmuştu. Doktorumuzda yaptırmamızı önermişti. Birde bizimkiler erken doğdukları için Göze alamadım yaptırmamayı
Gece 11-12 gibi yatıyorum. Bende gece kalkarken değilde sabaha karşı zorlanıyorum. Çünkü sabah çok enerjik ve gazlı oluyorlar. Başlarında durup sohbet ediyorum. Kafam düşüyor tabi.Gece uyku tutmuyor tam uykuya dalacakken benimkiler uyaniyor.geç saatte uykum geldiğinden sabaha doğru uyanmak zorlaşıyor. Sabah 6 da pilim bitiyor elim kolum kalk micak derecede bi uyku. Düzen kuramadik. Perisanim. Yatti niz mi uyuyor musunuz kaç gibi yatıyorsunuz
Bende gece sağmayı yeğliyorum. Çünkü uykuları açılıyor benimkilerin. Milletinki memede dalar benimkiler memede uyanıyor. Tabi süt sağ besle derken uyku kaçıyor.Bi de sutumu sagip veriyorum geceleri emzirmek iskence gibi. Sizde de varmi ayni sorun sanki emzirirken doymuyolar gibi
Aşılar doğum tarihine göre, gelişimleri düzeltilmiş yaşa göre takip ediliyor.Ikizlerde aşı takvimi nasıl oluyor? Düzeltilmiş takvime göre mi yoksa doğdukları güne göre mi hesaplayıp yapılıyor ?
Günaydın kızlar bizimkiler 6 da uyanıp beslendiler. Gülücükler atıp laf atıyorlar bize. Biri uykuya geçmeye Çalışıyor diğer aguuu da aguuu uyumuyor. Ikiz bebeklerin zorluğu aynı şekilde hareket etmemeleri bence. Biri uyuyorsa biri uyumayabiliyor
Masalah ya bizimkilerinde mirildanmalari var simdilikbama aguulara bekliyoruz heyecanla :) uykusuzluk cok zor gercekten insanin bazen sabri kalmiyo ama gozunu acip bi baktilar mi masum masum unutuyosun herseyi allah hepimize kolaylim versin..Günaydın kızlar bizimkiler 6 da uyanıp beslendiler. Gülücükler atıp laf atıyorlar bize. Biri uykuya geçmeye Çalışıyor diğer aguuu da aguuu uyumuyor. Ikiz bebeklerin zorluğu aynı şekilde hareket etmemeleri bence. Biri uyuyorsa biri uyumayabiliyor
Bu sagma isi daha bi kolayima geliyor bi de dediginiz gibi memeye tuttturana kadar uyaniveriyorlar. Ben de onlar acikip aglamaya baslamadan sagip veriyorum derken gazlari olmadigi surece acikma icin uyanmiyorlar. Emzirdigim zaman sanki doymuyorlar yatirdiktan sonra hemn aglamaya basliyorlar o yuzden sagip yetcek olcekte biberonda vermek daha mantikli geliyor.Bende gece sağmayı yeğliyorum. Çünkü uykuları açılıyor benimkilerin. Milletinki memede dalar benimkiler memede uyanıyor. Tabi süt sağ besle derken uyku kaçıyor.
Gündüz sağmıyorum pek. Emzirmeye çalışıyorum ama dikkatleri dağılmaya başladı. Etrafla ilgileniyorlar. Benle konuşuyorlar:) bende hala doyuyorlar mı diye düşünüyorum. Annelik işte böyle bir şey sürekli endişe:)Bu sagma isi daha bi kolayima geliyor bi de dediginiz gibi memeye tuttturana kadar uyaniveriyorlar. Ben de onlar acikip aglamaya baslamadan sagip veriyorum derken gazlari olmadigi surece acikma icin uyanmiyorlar. Emzirdigim zaman sanki doymuyorlar yatirdiktan sonra hemn aglamaya basliyorlar o yuzden sagip yetcek olcekte biberonda vermek daha mantikli geliyor.
Ne guzel... Ben de o gunleri gorebilecek miyim acaba. Bana guldukleri ve benle konusacaklari gunleri...Gündüz sağmıyorum pek. Emzirmeye çalışıyorum ama dikkatleri dağılmaya başladı. Etrafla ilgileniyorlar. Benle konuşuyorlar:) bende hala doyuyorlar mı diye düşünüyorum. Annelik işte böyle bir şey sürekli endişe:)