TV iZletmiyorum. Oyun halısı, dönence, ayna karşısında vakit geçiriyorlar. Müzik dinliyorlar. Konuşuyorum. Tutmaları için oyuncaklarını uzatıyorum.Slm kizlar ne tarz aktiviteler yaptiriyorsunuz bebeklerinize egzersiz biseylere uzandirma falan tv izliyorlar mi
Ben fındık, badem, ceviz yiyorum sütün kalitesi artsın diye. Sakıncalımıymış?
TV iZletmiyorum. Oyun halısı, dönence, ayna karşısında vakit geçiriyorlar. Müzik dinliyorlar. Konuşuyorum. Tutmaları için oyuncaklarını uzatıyorum.
Bende çıngırak kullanıyordum. Şimdi sevdikleri bir oyuncağı takip ediyorlar. Gerçi şimdilerde bana ilgileri arttı benide odanın içinde takip ediyorlar.Oyun halısında ne kadar vakit geçiriyolar?ben de almayı düşünüyorum da sevrler mi bilemiyorum.biz de çıngırakla oynuyoruz.ben sallayarak gezdiriyorum onlar başlarıyla takip ediyolar.
Ben 1. Dozu yaptırdım. Eylül'de 2. Doz yapılacak.Herkes rota aşısı yaptırdı mı acaba?
Herkes rota aşısı yaptırdı mı acaba?
Gündüz ayrı oda da yatıyorlar bazen. Gece herzaman birlikte uyutuyorum. Bizim odada yatıyorlar. Bir arkadaşım kamera hediye etti belki kendi odalarına geçirebilirim. Park yatağa sığmamaya başladılar çünkü.Bebekleri aynı odada mı yatırıyosunuz?ayrı yatıranlar nasıl yapıyosınuz?yalnız mı yatırıyosunuz??
Evet 2 defa rop muayenesi olduk. Bizde 28 gün küvezde kalmıştık. 6 aylıkken bir muayene daha var.Twinrose sanirim sende 33.haftada dogum yaptin. Bende 33.haftada dogum yaptim. 29 gün küvezde kaldilar. Bi haftadir evdeler. Acaba siz rop muayenesi yaptiniz mi
Peki ne zaman goturdunuz muayeneye. Yenidogan yoğun bakimdaki doktor şart degil rop muayenesi ama yine siz bilirsiniz dedi. Biz de kararsiz kaldik. Netten okuduğum kadarıyla rop muayenesi zor ve acı verici bir muayene benim de içim el vermiyor hic.Biz daha bi doktor belirlemedik. Hic bir muayenelerini de yaptirmadik. Siz bu zamana kadar hangi muayeneleri yaptirdiniz.Evet 2 defa rop muayenesi olduk. Bizde 28 gün küvezde kalmıştık. 6 aylıkken bir muayene daha var.
Doktor öyle söylediyse bilemem. Bizim doktorumuz yaptırmamızdan yana. Şimdiye kadar 2 rop, bera, kalça usg ve çocuk nörolojisi muayenesi yapıldı. Kardiyoloji muayenesi yapılacak. Nörolojiye tekrar gidecekler. Şimdiye kadar hiç bir şey çıkmadı çok şükür. Her şey normal gözüküyor ama götürmeseydim soru işaretleri ile başa çıkamazdım. Ropta çok ağlıyorlar doğruPeki ne zaman goturdunuz muayeneye. Yenidogan yoğun bakimdaki doktor şart degil rop muayenesi ama yine siz bilirsiniz dedi. Biz de kararsiz kaldik. Netten okuduğum kadarıyla rop muayenesi zor ve acı verici bir muayene benim de içim el vermiyor hic.Biz daha bi doktor belirlemedik. Hic bir muayenelerini de yaptirmadik. Siz bu zamana kadar hangi muayeneleri yaptirdiniz.
Elazigda guvenebilecegim doktor bulamadim. Bende kafamda soru isaretleri olsun istemiyorumDoktor öyle söylediyse bilemem. Bizim doktorumuz yaptırmamızdan yana. Şimdiye kadar 2 rop, bera, kalça usg ve çocuk nörolojisi muayenesi yapıldı. Kardiyoloji muayenesi yapılacak. Nörolojiye tekrar gidecekler. Şimdiye kadar hiç bir şey çıkmadı çok şükür. Her şey normal gözüküyor ama götürmeseydim soru işaretleri ile başa çıkamazdım. Ropta çok ağlıyorlar doğru
Twinrose sanirim sende 33.haftada dogum yaptin. Bende 33.haftada dogum yaptim. 29 gün küvezde kaldilar. Bi haftadir evdeler. Acaba siz rop muayenesi yaptiniz mi
Peki ne zaman goturdunuz muayeneye. Yenidogan yoğun bakimdaki doktor şart degil rop muayenesi ama yine siz bilirsiniz dedi. Biz de kararsiz kaldik. Netten okuduğum kadarıyla rop muayenesi zor ve acı verici bir muayene benim de içim el vermiyor hic.Biz daha bi doktor belirlemedik. Hic bir muayenelerini de yaptirmadik. Siz bu zamana kadar hangi muayeneleri yaptirdiniz.
Yakın Şehirleri araştırın derim. Üniversite hastanelerinde de yapıyorlar diye biliyorum. Rop ve bera önemli bence.Elazigda guvenebilecegim doktor bulamadim. Bende kafamda soru isaretleri olsun istemiyorum
Bende kararsızım, yaptıranda oluyomuş yaptırmayan da...Ben yaptırmadım.kararsızım
Ben kararsız kaldım ya...Ben 1. Dozu yaptırdım. Eylül'de 2. Doz yapılacak.