İkizlerle Yeni Hayat

Slm kizlar ne tarz aktiviteler yaptiriyorsunuz bebeklerinize egzersiz biseylere uzandirma falan tv izliyorlar mi
TV iZletmiyorum. Oyun halısı, dönence, ayna karşısında vakit geçiriyorlar. Müzik dinliyorlar. Konuşuyorum. Tutmaları için oyuncaklarını uzatıyorum.

Ben fındık, badem, ceviz yiyorum sütün kalitesi artsın diye. Sakıncalımıymış?

Ben aşırı çikolata yemiştim.ondan oldu heralde.yoksa sadece fındık fıstığın sakıncalı olacağını zannetmiyorum.zaten ben de pek yemiyodum.sadece ceviz yiyodum.

TV iZletmiyorum. Oyun halısı, dönence, ayna karşısında vakit geçiriyorlar. Müzik dinliyorlar. Konuşuyorum. Tutmaları için oyuncaklarını uzatıyorum.

Oyun halısında ne kadar vakit geçiriyolar?ben de almayı düşünüyorum da sevrler mi bilemiyorum.biz de çıngırakla oynuyoruz.ben sallayarak gezdiriyorum onlar başlarıyla takip ediyolar.

Oyun halısında ne kadar vakit geçiriyolar?ben de almayı düşünüyorum da sevrler mi bilemiyorum.biz de çıngırakla oynuyoruz.ben sallayarak gezdiriyorum onlar başlarıyla takip ediyolar.
Bende çıngırak kullanıyordum. Şimdi sevdikleri bir oyuncağı takip ediyorlar. Gerçi şimdilerde bana ilgileri arttı benide odanın içinde takip ediyorlar.
Oyun halısında keyifleri yerindeyse 30 dk kadar kalıyorlar. Ama huysuzlarsa dakikasına ağlıyorlar yani pek belli olmuyor. Ama gelişimleri açısından yararlı buluyorum. Oyun Halısı ve dönence sayesinde artık rahatla yemek yiyebiliyoruz.

Bebekleri aynı odada mı yatırıyosunuz?ayrı yatıranlar nasıl yapıyosınuz?yalnız mı yatırıyosunuz??

Bebekleri aynı odada mı yatırıyosunuz?ayrı yatıranlar nasıl yapıyosınuz?yalnız mı yatırıyosunuz??
Gündüz ayrı oda da yatıyorlar bazen. Gece herzaman birlikte uyutuyorum. Bizim odada yatıyorlar. Bir arkadaşım kamera hediye etti belki kendi odalarına geçirebilirim. Park yatağa sığmamaya başladılar çünkü.

Twinrose sanirim sende 33.haftada dogum yaptin. Bende 33.haftada dogum yaptim. 29 gün küvezde kaldilar. Bi haftadir evdeler. Acaba siz rop muayenesi yaptiniz mi

Evet 2 defa rop muayenesi olduk. Bizde 28 gün küvezde kalmıştık. 6 aylıkken bir muayene daha var.
Peki ne zaman goturdunuz muayeneye. Yenidogan yoğun bakimdaki doktor şart degil rop muayenesi ama yine siz bilirsiniz dedi. Biz de kararsiz kaldik. Netten okuduğum kadarıyla rop muayenesi zor ve acı verici bir muayene benim de içim el vermiyor hic.Biz daha bi doktor belirlemedik. Hic bir muayenelerini de yaptirmadik. Siz bu zamana kadar hangi muayeneleri yaptirdiniz.

prematüre doğan bebekler özellikle de küvezde kaldılarsa rop yaptırılması tavsiye ediliyor. Biz küveze girmediğimiz halde yaptırdık, içimiz rahat etti. Ermeni hastanesi hüseyin yetik, şiddetle tavsiye ederim, alanında baya ünlü. Bizim çocuk doktorumuz tavsiye etmişti. Çok kolay ve acısız yapıyor. Biz bunun dışında işitme testi yaptırdık, kalça ultrasonu çektirdik.

Peki ne zaman goturdunuz muayeneye. Yenidogan yoğun bakimdaki doktor şart degil rop muayenesi ama yine siz bilirsiniz dedi. Biz de kararsiz kaldik. Netten okuduğum kadarıyla rop muayenesi zor ve acı verici bir muayene benim de içim el vermiyor hic.Biz daha bi doktor belirlemedik. Hic bir muayenelerini de yaptirmadik. Siz bu zamana kadar hangi muayeneleri yaptirdiniz.
Doktor öyle söylediyse bilemem. Bizim doktorumuz yaptırmamızdan yana. Şimdiye kadar 2 rop, bera, kalça usg ve çocuk nörolojisi muayenesi yapıldı. Kardiyoloji muayenesi yapılacak. Nörolojiye tekrar gidecekler. Şimdiye kadar hiç bir şey çıkmadı çok şükür. Her şey normal gözüküyor ama götürmeseydim soru işaretleri ile başa çıkamazdım. Ropta çok ağlıyorlar doğru :KK43:

Doktor öyle söylediyse bilemem. Bizim doktorumuz yaptırmamızdan yana. Şimdiye kadar 2 rop, bera, kalça usg ve çocuk nörolojisi muayenesi yapıldı. Kardiyoloji muayenesi yapılacak. Nörolojiye tekrar gidecekler. Şimdiye kadar hiç bir şey çıkmadı çok şükür. Her şey normal gözüküyor ama götürmeseydim soru işaretleri ile başa çıkamazdım. Ropta çok ağlıyorlar doğru :KK43:
Elazigda guvenebilecegim doktor bulamadim. Bende kafamda soru isaretleri olsun istemiyorum

Twinrose sanirim sende 33.haftada dogum yaptin. Bende 33.haftada dogum yaptim. 29 gün küvezde kaldilar. Bi haftadir evdeler. Acaba siz rop muayenesi yaptiniz mi

Mrb.ben de 33 haftalık doğum yaptım.rop muaynesi yaptık. Birinin 15 gün arayla 2 kontrolü oldu diğerinin 4. Geçen hafta bitti.yptırmayı düşünüyosanız acele edin. 6. Haftayı geçirmemeye bakın.

BİZİM ÇOCUK doktoru her muayenede soruyodu yaptırdınız mı diye.5 haftalık olunca her işinizi bırakın bu muayeneyi yaptırın dedi.bizim ikizler ayrı hastanelerde yoğun bakımda kaldılar.her iki doktor da yaptırın dedi.muayene evet zor.amaallah korusun bi sıkıntı varsa körlüğe kadar gidiyo. Erken teşhis önemli.

X