İkizlerle Yeni Hayat

Ya kan damlasi bizde gaz yapti demistin ya sizler kac damla veriyorsunuz dr sabah 6 aksam 6 dedi sanki cok 4 veriyorduk birden 12 ye cikti 4 bucuk ayligiz daha
Kan tahlili yapıldı mı? Biz günde 4 damla veriyorduk. Ama artık vermiyorum. Renkleri gayet pembe. Bilmiyorum iyi mi yapıyorum ama gereksiz de Demir ilacı vermek istemiyorum. Şimdilik sadece D vitamini(tetrazing) veriyoruz.

Biz zeytin yağı sabunu kullanıyoruz vücutlarına ama hem köpürmüyor hem sabun sonuçta,dalinin şampuanı var onla vücudunu da yıkasam mı diye düşünmüştüm.

Biz 3 saatte 1 besliyoruz 8 öğün 4 öğün süt 4 öğün mama alıyorlar. Bir öğünde biri süt alırken diğeri mama alıyor. Düzeltilmiş 2,5 aylıklar. Normalde 4 aylık.
Ilk ay nasildi beslenmeleri bi duzen olusturmus muydunuz acaba. Bebeklere tek mi baktiniz birinin yardimini aldiniz mi

Kan tahlili yapıldı mı? Biz günde 4 damla veriyorduk. Ama artık vermiyorum. Renkleri gayet pembe. Bilmiyorum iyi mi yapıyorum ama gereksiz de Demir ilacı vermek istemiyorum. Şimdilik sadece D vitamini(tetrazing) veriyoruz.
Hayir tahlil yapmadi 12 damla cook gibi geldi bana kac ayliksa o kadar damla verilir diye biliyorum ama

Biz 3 saatte 1 besliyoruz 8 öğün 4 öğün süt 4 öğün mama alıyorlar. Bir öğünde biri süt alırken diğeri mama alıyor. Düzeltilmiş 2,5 aylıklar. Normalde 4 aylık.
4 ogun sut masalah cok iyi aliyolar benim sutum cok az basta sagiyodm 30 ml zor cikiyodu simdi sagmak yerine arada emziriyorm ama tabiki doyurucu degil tadimlik oluyo sadece sutunuz kendiliginden varmiydi yoksa artirici biseyler yaptinizmi kendime de cok iyi bakamiyorm firsat olmuyo ki sut artirici bisey yiyim iciyim

Ilk ay nasildi beslenmeleri bi duzen olusturmus muydunuz acaba. Bebeklere tek mi baktiniz birinin yardimini aldiniz mi
Kırkı çıkana kadar annem ve kv gelip yardım etti. Sonrasında eşimle ben baktık. Biz hep saatli besledik ama bazen yarım saat evvelden acıkabiliyorlar. Ağlayınca saatleri yaklaştıysa besliyoruz. Bu arada ilk 28 gün küvezde kaldılar

Benim sütüm hiç bir zaman çağlamadı. Yavaş yavaş arttı ama genede ikisini doyuracak kadar gelmiyor. Bütün çayları yemem gereken şeyleri yedim ama değişen bir şey olmadı pek. Ilk başlarda emziremiyordum. Sonra deneye deneye oldu ama genede ikisine de yetmiyor. Bence bol su içmek yeterli süt için. Bol bol da emzirmeli.

Aaa sizinkiler kucuk dogdu demekki. Benimkiler cok sukur kuvozde falan kalmadilar. Sadece cene kaslari gelisemedigi icin ilk birkac gun ememediler. Benimde kv yanimdaydi sozde ama surat bi karis bir suru sikinti yasatti bana ve sutumn azalmasina sebep oldu. Neyseki gitti iki gun once. Ama olan bebeklerime oldu. Sutsuz kaldilar zoraki cekiyolar ama cok az.

Sseninjuler ne kadarlik oldular canim ikisunide aldiysa halu iyi bana resim atarmisin nerden aldin bende bir tane alayim ikisibi koyarim.ama benimkiler hic durmuyo yanyana koyunca agizlsrina gozlerine pat pat vuruyolar

Sagol canim.hic yorgan nevresim derdine dusmeyim o zaman kadife tulum falan aliyim

Mrb. 12 gunluk kizlarima sutum yetmiyor sanirim mama takviyesi yapiyorum ama kac saat araliklarla beslemem gerektigini bilmiyorum. Bana hep aclar gibi geliyor. Tecrubelerinizi paylasir misiniz.
Uc saatte bir beskedim mamayla ve arada da emzirmeye calustim hep.30 ml mama ile basladik 40 ,60 simdi 90 iciyolar

Z zehra65
Merhaba, süt arttırmak icin Bana dereotu ve incir onermislerdi. Ikisinide yiyorum ama taze incire pzt basladim. Cok farketti sütümde, damlayacak kadar arttı:) tavsiye ederim tam da mevsimi gunde 4 tane yiyorum, bağırsak çalıştırıyor ama Napalim:) acaba buzluga atsam nasıl olur diye denicem, cunku kuru incir yiyordum boyle etki etmemişti . Mevsimi çabuk geciveriyor incirin bi deneyin derim.

Kan damlasini bizde kestik cok oldu kabiz oldular kuvezden cikarken prof yazmis gunde 12 damla mahvoldo cocuklarim rahatsiz etti ve uyumadilar aile hekimi dr kesin mamada var zaten deyince kestik hemen vermiyoruz yarinda karma asimiz var

Son düzenleme:
Kan damlasini bizde kestik cok oldu kabiz oldular kuvezden cikarken prof yazmis gunde 12 damla mahvoldo cocuklarim rahatsiz etti ve uyumadilar aile hekimi dr kesin mamada var zaten deyince kestik hemen vermiyoruz yarinda karma asimiz var
Karma aşı kaçıncı ay aşısı?

Bişey sorucam kızlar,bebişleri yıkarken vücutları için ne kullanıyorsunuz(sabun,şampuan vs...)?

Sebamed şampuan var onlada lifli yorum. Ben de merak ediyorum ne kullanmak lazım

Benimkilerden birinin vücudu soyuluyodu.egzema dedi dr ve biodermanın bi şampyiuanını önerdi.hem saçına hem vücuduna dedi.onu kullanıyorm şimdi ikisine de.

dalin bubchen falan kurutuyor ciltlerini. mustela ya da bioderma daha iyi olur. ben de hep mustelanın saç ve vücut şampuanını kullandım. banyo sonrasında da yine mustelanın kremini sürdüm. oğlumda vardı dermatit, krem iyi geliyordu. çok kuru bölgelere de, coresatin diye bir krem var onu sürdüm, geçiriyor hemen egzama gibi olan bölgeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…