İkizlerle Yeni Hayat

http://www.hepsiburada.com/mustela-...n-sac-vucut-temizleyicisi-p-SGCS3504108013520 Kullandığınız şampuan bu mu acaba?

Sizde memnun kalmışmıydınız? Konağa da iyi gelir mi? Bir bilginiz varmı bu konuda?

konak konusunda hiçbir fikrim yok, olmadı oğlumda. Belki de bunu kullandık diye olmamıştır. Ben çok memnun kalmıştım. Konağa karşı özel bir şampuanı da olabilir belki. Oğlumun cildi hassastı ama bu şampuanla hiç sorun yaşamadık başından itibaren çok uzun süre de yaklaşık 3 yaşına kadar hep kullandık.

Sizde memnun kalmışmıydınız? Konağa da iyi gelir mi? Bir bilginiz varmı bu konuda?

Evet bunu kullanıyorum. Mustelanın konak için ayrı bir şampuanı ve kremi var. Kızımda konak oldu, o biraz saç derisiyle ilgili bir konu sanıyorum. yıkamadan bir kaç saat önce mustelanın kremini ve saf zeytinyağını sürüyordum, sonra da tarakla tarıyordum. bi iki sefer uyguladım sonra geçti.

Mrb lar. Yorgunluk tan heralde.benimkiler uykuya dalamiyorlar bir de bu çıktı çok zor uyuyorlar ve cok agliyorlar.

Kızlar tünaydın:)) kimseden ses çıkmıyor.
Tunaydin:) benim kuzular huy değiştirdi gunduz 5-10 dk azıcık uyuyorlar gece az uyanıyorlar. Dün gece birisi 6 saat uyudu tabi digeri kalktığı icin 6 saat uyuyamadim. Gece uyandırma taraftarı değilim ama cok uzun uyuyunca da acmi kaldı diye tedirgin oldum. Uyumasalar dert uyusalar dert:)

Ikiz olunca bir tanesinin uyuması fayda etmiyor. Sıcaklar da çok etkiliyor. Çok terliyorlar. Uykuları kısa. O arada bir şey yapmaya kalksan yarım kalıyor. Tabi iyi bir ihtimalle ikisi aynı anda uyuduysa. Biri uyuyup diğeri ayaktaysa gündüz iş yapmak mümkün olmuyor.

Benim kizlarda gaz sorunu var sanirim cok kasiliyorlar. Uykulari yarim yamalak. Ben de onlardan beterim uykusuzluktan bitap dustum. Bugun 16. Gunumuz hem dikislerim agriyor hem de bebeklerim agliyor. Bu hep boyle mi olacak cok yetersiz hissediyorum ...

Gaz sorunu her bebekte olur cnm,bizimkilerde iki büklüm oluyolar özellikle gece uyandılar sanıyorum inleyip geri uyuyorlar geçer inşallah,uyku sorunu bizde de var gündüz 2 dk uyuyorlar aç olmasalar da aç gibi saldırıyorlar uyku baslarına vuruyor.
senin yardımcın yok mu yani tek mi bakıyorsun,tek bakmak ölüm zaten ben tek baksam acillik olurdum çoktan.
40'ına düzelir dediler daha beter oldular ben şimdi 3.ayı bekliyorum en azından başlarını kendileri tutsun :)

Bizimkilerde çok gazlıydı şimdi biraz daha azalır gibi oldu. Kız bebeklerde fazla gaz olmaz demişlerdi ama iki bebeğimde de o sorunu yaşadık maalesef. Dikişlerine dikkat et canım açılırsa bebişlerinle ilgilenmen zorlaşır. Yetersizlik olayına gelince ikiz annesi olup bunu yaşamamış olan yoktur sanırım. Eğer mükemmeliyetçi biriysen bundan vazgeçmek lazım. Iki bebeğe tek bebekle ilgilenir gibi ilgilenemezsin. Bunu kabul etmek lazım

Evet ne yazikki tek bakiyorum. Kv yanimdaydi ama cok panik biri ne banyo yaptirabiliyor ne de tutabiliyordu beni daha cok strese sokuyordu ben de gerek yok dedim gitti. Simdi esimle yalniziz ama o da aksamlari ancak yardimci olabiliyor. Sizin var mi yardimciniz.

Evet haklisiniz ama ozellikle gece birlikte aglamaya baslayinca na yapicagimizi sasiriyoruz. Hamileligm cok kotu gecmisti simdi onu arar oldum. Bi de calismaya baslayinca ne olacak halleri cok merak ediyorum. Neyseki halimden anlayan benle ayni yollardan gecen sizler varsiniz yoksa napardim

Kizlar merhaba hayirli olsun bebekleriniz. Benim bir sorum var sizlere cevaplarsaniz cok sevinirim 17 temmuz sat 10 agustosta yani 25. Gun beta hcg 63.73 cikti 27. Gün beta hcg 273.9 çıktı. Yani 4.5 kat artmis. Doktorum ben bu degerleri sevmedim dedi ikiz yada mol gebelik dusundurebilir dedi baska bir dr da. Dun proluton ve progestan başladık. Sizin beta hcg degerleriniz nasildi acayip mi boyle yüksekliği sizinde boyle miydi, ikiz olma ihtimali olabilir mi cok stresliyim simdiden teşekkür ederim cevaplariniz icin.

Canım keşke kv yollamasaydın. Kucağında birini tutsa bile faydası olurdu. Malesef onların yetiştirme tarzları ile bizimkiler uyuşmuyor. Ama genede yanımda biri olsun isterdim.

Evet annem geldi sağolsun,yoksa hayatta yapamazdım yada dediğim gibi hastanenin yolunu tutmuştum çoktan,neyse Allah yardımcımız olsun ne yapalım benim annemde fazla kalamaz zaten 1-2 aya gider sonra yine ben tek başıma.
seninkilerin cinsiyet ne

Benimkiler tek yumurta kiz ikisi de cok sukur. Seninkilerin cinsiyeti ne ve kac aylik oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…