Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkiler araç tipi onun için terletiyor sanırım. Ama ne olursa olsun firmaların bu ayrıntıyı düşünmesi lazım. 15-20 dk kalsalar bodyler sırtlarına yapışıyor ev tipi olanlar baya ferah duruyor. Ben Emzirme yastığının ortasına bebişlerin yastığını koyuyorum ona oturtuyorum yeni beslendiklerinde oyalansınlar diye. Ev 2+1 ne kadar çok eşya varmış bebekler için şimdiden Tıklım Tıklım oldu her yer:))Ana kucağınız ev tipi olanlardan mı yoksa araç icin olan mı? Bizde oğlumdan kalma ev tipi var o terletmiyor cunku yanları filan araç tipinden daha acik ve ferah, kumaşıda daha farklı. Yemek yerken yada aynı anda uyuturlarsa filan Bizimkilerin birini ev tipine biri araç tipinde sallıyorum, araç tipindeki mutlaka terlemis oluyor. Bende hafta sonu ev tipi alıcam hatta ikinci el buldum. Insallah temizdir de alırız, cunku ben ancak orada sallayarak uyutabiliyorum. Eşimde digerini dizinde sallıyor. Bu arada emzirerek uyutabilen var mı? Benimkiler biraz çekip sonra bas bas bağırıyor genizlerine süt kacirtiyorlar, sonra gaz yutuyorlar mumkun degil uyumuyorlar üstüne daha kotu çıldırıyorlar. Oğlumu uyuturdum memede ama kac aylıktan sonraydi hic hatırlamıyorum. Bir de bu var güya tecrübeli anmeyin ama pek cuk şeyi unutmuşum:) zaten unutmasan ikinci cocuğu hic dusunmezsinki:)
Bebekler ilk başta görmüyor onun için oyuncağa gerek olmuyor. Görmeye başlayınca takip olayı da başlıyor. Ben dönence aldım 1 tane. Şimdilik hiç 2 tane almıyorum. Çünkü farkında değiller. Tek yatakta yatıyorlar dönenceyi takip ediyorlar. Ama öyle saatlerce bakmıyorlar sıkılıyorlar bi süre sonra. Dün oyun Halısı aldım tiny love. Onuda 1 tane aldım. Büyük bir şey ikisini de Aldı. Onda biraz oyalanır gibi oldular. Ama bu saadet ne kadar Sürer bilmiyorum:))Gule gule kullanin xanim.bende onlara ve oyuncaklara bakiyordum karar veredum ilk oyuncaklari ne olmali ve ikisinede aynisindan mi almak lazim?sen ikisinede ayni haludan ayri ayri mi aldin?
Donence sart midir mesela baslangic icin benimkiler uc ayliklar
Oyun halisi ben de almak istiyorum ise yarar die dusunuorum netten mi aldınız fiyati nasıldı ben de büyük boy mu küçük olanlardan mi alsam bilemedim. Ev tipi anakucagi ark. Verdi rahat ettiler yoksa alcaktim. Bazen de alıyoruz sevmedik lerinde n öylece kalıyor. Araba tipi anakucagi var travel set hatta chicco nun hiç sevmedik er boşuna almışım bebek arabasi da hiç kullanmadi kızım bunlarda hiç sevmedi. Evde 2 hamak bir dondy anakucagi oda tıklım tıkıs.ama bizimkiler çarşafta sallamadan uyumuyor o kadar sallanan sey varken.ne yapıcam bilmiyorum.Bebekler ilk başta görmüyor onun için oyuncağa gerek olmuyor. Görmeye başlayınca takip olayı da başlıyor. Ben dönence aldım 1 tane. Şimdilik hiç 2 tane almıyorum. Çünkü farkında değiller. Tek yatakta yatıyorlar dönenceyi takip ediyorlar. Ama öyle saatlerce bakmıyorlar sıkılıyorlar bi süre sonra. Dün oyun Halısı aldım tiny love. Onuda 1 tane aldım. Büyük bir şey ikisini de Aldı. Onda biraz oyalanır gibi oldular. Ama bu saadet ne kadar Sürer bilmiyorum:))
Oyun halisi ben de almak istiyorum ise yarar die dusunuorum netten mi aldınız fiyati nasıldı ben de büyük boy mu küçük olanlardan mi alsam bilemedim. Ev tipi anakucagi ark. Verdi rahat ettiler yoksa alcaktim. Bazen de alıyoruz sevmedik lerinde n öylece kalıyor. Araba tipi anakucagi var travel set hatta chicco nun hiç sevmedik er boşuna almışım bebek arabasi da hiç kullanmadi kızım bunlarda hiç sevmedi. Evde 2 hamak bir dondy anakucagi oda tıklım tıkıs.ama bizimkiler çarşafta sallamadan uyumuyor o kadar sallanan sey varken.ne yapıcam bilmiyorum.
Hamak kullanisli mi nereden aldin fot. Varmi benimkilerde battaniyede sallanmai seviyorlar caresiz kaliyorumOyun halisi ben de almak istiyorum ise yarar die dusunuorum netten mi aldınız fiyati nasıldı ben de büyük boy mu küçük olanlardan mi alsam bilemedim. Ev tipi anakucagi ark. Verdi rahat ettiler yoksa alcaktim. Bazen de alıyoruz sevmedik lerinde n öylece kalıyor. Araba tipi anakucagi var travel set hatta chicco nun hiç sevmedik er boşuna almışım bebek arabasi da hiç kullanmadi kızım bunlarda hiç sevmedi. Evde 2 hamak bir dondy anakucagi oda tıklım tıkıs.ama bizimkiler çarşafta sallamadan uyumuyor o kadar sallanan sey varken.ne yapıcam bilmiyorum.
Kizlar malum onumuz kis.bebileri yorganla mi kalin battaniyeylemi yoksa uyku tulumuylami yatirmayi dusunuyorsunuz?
Birde kis icin kulotlu corap ve uzun kollu body mi alsak iclerine giydirmeye?disinada havlulu veya kadife tulum nasil olur?beni simdiden kis telasi tuttu
Hamak kullanisli mi nereden aldin fot. Varmi benimkilerde battaniyede sallanmai seviyorlar caresiz kaliyorum
http://m.n11.com/portatif-akel-bebek-besik-hamak-ucretsiz-kargo-P21316660Hamak kullanisli mi nereden aldin fot. Varmi benimkilerde battaniyede sallanmai seviyorlar caresiz kaliyorum
Allah bağışlasın. Bebişleriniz kaçıncı hafta ve ne kadar doğdular? Sütünüzün yetmediğini nereden anladınız? Sık sık ağlıyorlarsa bu dönemde normaldir. Bebişlerinizi ağladıkça besleyin. Sürekli uyku halindeyseler en geç 3 saatte bir besleyin. 3 saati geçirmemeye çalışın kan Şekerleri düşmesin. Mama için mutlaka doktorunuza danışın.Mrb. 12 gunluk kizlarima sutum yetmiyor sanirim mama takviyesi yapiyorum ama kac saat araliklarla beslemem gerektigini bilmiyorum. Bana hep aclar gibi geliyor. Tecrubelerinizi paylasir misiniz.
Tesekkr ederim iyi dileklerniz icin. Kizlarim 36 +1 DE dogdular biri 2430 digeri 2485 dogdular. Mama vermicem diye sarilik oldular iki gun hastanede kaldik. Dr mama mutlaka ver dedi ama o zaman ememiyorlardi sagip siringayla veriyordum . doymamislar. Ama simdi emiyorlar iki saatte bir vermeye calisiyorum bazen uzun sure uyuyorlar uyandirip vetiyorum. Gunde en fazla uc defa 30 ml mama veriyorum her birine.Allah bağışlasın. Bebişleriniz kaçıncı hafta ve ne kadar doğdular? Sütünüzün yetmediğini nereden anladınız? Sık sık ağlıyorlarsa bu dönemde normaldir. Bebişlerinizi ağladıkça besleyin. Sürekli uyku halindeyseler en geç 3 saatte bir besleyin. 3 saati geçirmemeye çalışın kan Şekerleri düşmesin. Mama için mutlaka doktorunuza danışın.
canım zeytin yagı bizde işe yarıyor. günde bir defa veriyorum. iyiler çok şükür4.5 aylıklar. Dün yine kabiz oldular sabaha kadar saat başı uyandilar huzursuzlar di.conformil mama ya geçiyorum öyle olduğunda. Zeytınyagı ni daha sık vereyim ben de.
Kiloları gayet iyiymiş bir an önce toparlıcaklardır. Benimkileride zor uyandırıyorduk o dönem. Sonra bir açıldılar pir açıldılar şimdi doymak bilmiyorlar:))Tesekkr ederim iyi dileklerniz icin. Kizlarim 36 +1 DE dogdular biri 2430 digeri 2485 dogdular. Mama vermicem diye sarilik oldular iki gun hastanede kaldik. Dr mama mutlaka ver dedi ama o zaman ememiyorlardi sagip siringayla veriyordum . doymamislar. Ama simdi emiyorlar iki saatte bir vermeye calisiyorum bazen uzun sure uyuyorlar uyandirip vetiyorum. Gunde en fazla uc defa 30 ml mama veriyorum her birine.
Sebamed şampuan var onlada lifli yorum. Ben de merak ediyorum ne kullanmak lazımBişey sorucam kızlar,bebişleri yıkarken vücutları için ne kullanıyorsunuz(sabun,şampuan vs...)?
Sebamed şampuan var onlada lifli yorum. Ben de merak ediyorum ne kullanmak lazım
Bişey sorucam kızlar,bebişleri yıkarken vücutları için ne kullanıyorsunuz(sabun,şampuan vs...)?
Bende sebamed kullanıyorum, hem vücut hem kafaya. Bir gün sabunluyorum bir gün sadece su ile yıkıyorum. Hergün yıkadığından beri 10:30- 11:00 arası uyutabiliyoruz. Hemde daha uzun uyuyorlar.Bişey sorucam kızlar,bebişleri yıkarken vücutları için ne kullanıyorsunuz(sabun,şampuan vs...)?