İkizlerle Yeni Hayat

Kızlar benim bebişlerin birinin gözünde kırmızılık oldu bu konuda bilgisi olan veya aynı durumu yaşayan var mı?
netten baktım alerjik yada iltihap diyor inşallah ciddi bişey yoktur

Kızlar benim bebişlerin birinin gözünde kırmızılık oldu bu konuda bilgisi olan veya aynı durumu yaşayan var mı?
netten baktım alerjik yada iltihap diyor inşallah ciddi bişey yoktur
Gözün içi mi dışı mı? Dışıysa benimkilerde de var doğum lekesi dediler zamanla geçiyormuş. Umarım Alerjik veya mikrop Tarzı değildir. Içindeyse gözlerini steril su ile bezle pansuman yapabilirsin. Doktoruna da danışmalısın. Bu süt meselesinde verilen ilaç ile ilgili hastaneye manevi tazminat Davası açabilirsin. Epikrize işlendiyse veya sana bu ilacı verdiklerine dair herhangi bir delil varsa vay o hastanenin haline. Tabi o ilacın yan etkisinin süt kesme konusunda yanetkilerinin kanıtlanmış olması gerek.

Gözün içinde canım beyaz kısmında tek tarafta. dışında da var kızarıklık ikisindede kaşlarının ortası ve göz kapaklarında ona doktor geçer demişti düğerinide sorarım artık.Valla bir ilaç vardı sonradan okuduk içeriğini kanamayı düzenlemek için vermiş ama süt kesme özelliği varmış bırakmıştım ondan diye düşündük ama ilk ağız sütü geliyor ondan olsaydı oda gelmezdi ama dimi

A
ağız sütü dediğin ilk gelen sarı süt mü? Yani mantıken öyle olması lazım. Tıbbi bir zorunluluksa o ilacı kullanman yapılacak bir şey yok. Ama artık her ilacın muadili var. Sıkma canını artık mamalarda çok gelişti. Bebişler hiç bir şeyden kusur kalmazlar alırlar vitaminlerini.

Mrb Anneler ben 35.6. Ikizlerime gebeyim. Dr pazartsi gel sezeryanla alalim . dedi. Ama bana erken gibi geldi. Var mi boyle erken dogum yapip ta bebekleri kuvoze girmeyen lutfen bana yardimci olun kafam cok karisik.

Mrb Anneler ben 35.6. Ikizlerime gebeyim. Dr pazartsi gel sezeryanla alalim . dedi. Ama bana erken gibi geldi. Var mi boyle erken dogum yapip ta bebekleri kuvoze girmeyen lutfen bana yardimci olun kafam cok karisik.
Cnm ben 36+3 te dogum yaptım bebeklerimin birisi 20 saat kadar burundan oksijen aldı o kadar. Hiçbir sorun olmadı cok şükür.pzt 36+2 mı olucaksin? Problem olmaz insallah. Doktoruna güvenmek en iyisi. Bir de tek yumurta mı ikizlerin? Benim tek olduğu icin aldılar

Evet benim de tek yumurta. Pazrtesi 36.2 olacaklar. Ama benim hic sancim falan yok sadece agrilarim var. Sizin sanci yada acilma oldugu icin mi aldilar. Bi de ben ciger gelistirici igne de yaptirmistim siz yaptiniz mi. Bi de kac kilo dogdu bebekleriniz. Ayy kusura bakmayin cok soru sordum ama cevremde danisacagim kimse yok

bende bir doktoruma göre 36 haftanın bitiminde diğer doktoruma ve sat tarihime göre de 38 in bitiminde doğurdum. yarım saat yoğun bakıma aldılar dr ne olur ne olmaz diye almış gözlemlemiş ultrasonda 3 kg ı geçmişlerdi ama 2,4 ve 2,5 kg doğdular... hep biraz zayıf gittiler... şimdi 8,5 aylığız

2 bebek, ağrılar zor geçiyor hastaneye giderken hasta kilodu alın ben doğumdan sonra eve geldim 4-5 gün evde bile kullandım...

Sağol canım, evet sarı süt,ilacın adı metiler burda kullanan oldu mu acaba?

Cnm cok normal sorman ben de cok stresliydim,insan ne yaşayacağını bilmek istiyor tabiki. Benimde sancı açılma filan olmadı. 37+2 de alacaktı ama son kontrolde erkene çekti riske atmaya gerek yok haftan iyi bebekler iyi dedi, tek yumurta olunca birini kaybedersek ikiside gider dedi. Korktum ısrar etmedim ben kalsınlar biraz daha diye. Ciğer geliştirici igne olmamıştım risk olunca vuruyoruz dediler. Birisi 2660 digeri2590 doğdu bebisler. Buyuk olan oksijen aldı. Simdi 65 günlük oldular:)

Kiloları nasıl şu an canım?

T
Peki sutunuz geldimi hemen ve su an ikisine yetiyor mi
Sezeryan sonrası süt 3-4 gunde ancak geliyor, makine filan hikaye, bol bol emzirmek ve bol sıvı almak gerekiyor. Ben su anda gunde 3 kere mama veriyorum, gerisi anne sutu. Şimdilik kilo alımları iyi gidiyor. Kolaylıklar.

Kiloları nasıl şu an canım?
Pzt tartmistik 5050 ve 4870 oldular. Gecen ay 1,5 kg almışlar Dr mama sayısını dusurebilirsin dedi. 4 ten 3e düşürdüm. Bakalım bu ayda iyi olur insallah. Sizinkiler düzeltilmiş ne kadar oldular kiloları nasıl? Birde aşıları düzeltilmis aya göremi oluyorsunuz? Biz dün ikinci ay aşılarını olduk ateş yaptı biraz

ASM de Ölçüm yaptırdım rota için gittiğimde 5100-5300 civarındalar ama pek güvenemedim ya. O zaman sen gece beslenmesini kesiceksin sanırım? Ben 4-4 mama süt yapıyorum. Kv gece kalkmıyorlarsa besleme diyor. Aşıları doğum tarihlerine göre gelişimleri düzeltilmiş yaşa göre yaptırıp takip ediyoruz. Benim düzeltilmiş YAŞ senin doğum tarihine yakın onun için senle mukayese ediyorum kusura bakma sık soruyorsam. 2. Ay aşıları bizde de ateş yaptı Islak bezle düşürdük ateş düşürücü vermedim. Ama Sabahı ettik 30 dk da 1 kontrol ettik

Düzeltilmiş yaş nasıl oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…