İkizlerle Yeni Hayat

Düzeltilmiş yaş nasıl oluyor canım
Ben 33. Hafta doğum yaptım yani 7 hafta evvelden onun için asıl doğması gereken tarihten itibaren bebişlerin kaç aylık olduğunu söylüyoruz. Buna düzeltilmiş YAŞ deniyor. Yani normalde benim ikizlerim doğum tarihine göre 115 günlükse asıl doğması gereken tarihe göre 66 günlükler.

Mrb bizde 33 haftalik dogduk sindi 83 gunluguz.3 ayimiz biticek haftaya merak ettigim ek gidaya ne zaman gecilicek.ikizlere mama dayanmiyor bizimkiler cok az emdi dogdugundan beri hep mama takviyesi vardi benim sutumde 1 ayda tamamen kesildi

Ben 33. Hafta doğum yaptım yani 7 hafta evvelden onun için asıl doğması gereken tarihten itibaren bebişlerin kaç aylık olduğunu söylüyoruz. Buna düzeltilmiş YAŞ deniyor. Yani normalde benim ikizlerim doğum tarihine göre 115 günlükse asıl doğması gereken tarihe göre 66 günlükler.
Anladım canım teşekkürler

Mrb bizde 33 haftalik dogduk sindi 83 gunluguz.3 ayimiz biticek haftaya merak ettigim ek gidaya ne zaman gecilicek.ikizlere mama dayanmiyor bizimkiler cok az emdi dogdugundan beri hep mama takviyesi vardi benim sutumde 1 ayda tamamen kesildi

6.Ayda başlanıyormuş cnm bende 1 ay oldu doğum yapalı sütüm gelmedi hep mama veriyoruz inşallah sağlıklı bir şekilde büyürler

Canim küvezde kac gun kaldılar. Bende 33 haftalik dogum yaptim . Simdi kuvezdeler. Kilolari 1500 gr civari

Küvezde ki bebislerim icin süt sağıp götürüyorum. Yalniz göğüs uclarim bayagi yara oldu. Sagarken cok aci çekiyorum. Zeytinyagi ve tahin yağı sürüyorum şimdilik. Onerebileceginiz krem falan var mi

Küvezde ki bebislerim icin süt sağıp götürüyorum. Yalniz göğüs uclarim bayagi yara oldu. Sagarken cok aci çekiyorum. Zeytinyagi ve tahin yağı sürüyorum şimdilik. Onerebileceginiz krem falan var mi
Lansinoh lanolin diye bir krem var. Onu kullandım ben memnunum. Birde göğüsleri her emzirmeden sonra kuru tutmak lazım. Evin müsaitse üstsüzde dolaşabilirsin o da işe yarıyor.

Sizde düzeltilmiş yaşa göre hareket edeceksiniz. Doktor tavsiyesine uyulmalı düzenli takip yapıyorsa. Çünkü burda bazı arkadaşlar 4,5 aylıkken geçti. Çocukların hazır olması, kilo alımları önemli. Ama bende sizin gibiyim ben katı gıdaya çabuk Geçme taraftarı değilim çünkü bizimkiler prematüre ve Hazım sorunu yaşıyorlar Kabızlık çekiyorlar hazır oluşları gecikebilir.

Candanote rumuzlu arkadasta boyle bir ilaçtan sutu kesilmiş sonra sut gelmesi icin başka bir ilac almıştı ama son durumu ne bilmiyorum, sutu geldi mı acaba? Bir danış istersen.
Onu biliyorum canım ama o direk süt kesme ilacıymış yurt dışında emzirmek istemeyen kadınlara veriyolarmış aynı şey değil yani,bana kanamamın düzenlemesi için vermiş bakalım sorarım doktora gidince artık...

Susam yağı iyi geliyor birde onu dene istersen

Kızlar slm benim İkizlerden biri 2 aylık olmasına rağmen hala yeşil kaka yapıyor çok ağrısı oluyor hiç durmaksızın ağlıyor.bende 32 haftalik doğum yaptım şuan daha 40 haftayı yeni doldurduk

Kızlar slm benim İkizlerden biri 2 aylık olmasına rağmen hala yeşil kaka yapıyor çok ağrısı oluyor hiç durmaksızın ağlıyor.bende 32 haftalik doğum yaptım şuan daha 40 haftayı yeni doldurduk
Gaz sancısını bizde hala yaşıyoruz. Yeşil kakanın bir çok nedeni olabilir doktoruna danıştın mı? Bu arada siz daha yeni başlıyorsunuz günleri saymaya. Düzeltilmiş YAŞ sizde de olacak

Kızlar benim bebişler çok gaz yapıyor alttan kıp kırmızı oluyorlar 2 haftadır böyle sanki kuru fasulye yemiş gibi:)
sizin bebeklerde de oldu mu yada oluyor mu?

Canim küvezde kac gun kaldılar. Bende 33 haftalik dogum yaptim . Simdi kuvezdeler. Kilolari 1500 gr civari
Biri 2 hafta kaldi digeri 3 hafta 1640 ve 1760 kilo dogmuslardi
Sizde düzeltilmiş yaşa göre hareket edeceksiniz. Doktor tavsiyesine uyulmalı düzenli takip yapıyorsa. Çünkü burda bazı arkadaşlar 4,5 aylıkken geçti. Çocukların hazır olması, kilo alımları önemli. Ama bende sizin gibiyim ben katı gıdaya çabuk Geçme taraftarı değilim çünkü bizimkiler prematüre ve Hazım sorunu yaşıyorlar Kabızlık çekiyorlar hazır oluşları gecikebilir.[/QUOTE
Senin ikizler suanda nekadarlik

Canım benim sütüm 1 ay oldu hala yok, sen şükret sütün varda biberonla bile olsun anne sütünle besliyosun yavrularını ben 2 saate 1 mama veriyorum ne yaptıysam gelmedi bir türlü sütüm:KK61:

Canım benim ya haklsın. Bizim elimizde olan bişey değil ama insan sanki bişeyler yapabilirmişim gibi hissediyo. Allahım sağlık sıhhat versin bebeklerimize inşllh.

Canım benim ya haklsın. Bizim elimizde olan bişey değil ama insan sanki bişeyler yapabilirmişim gibi hissediyo. Allahım sağlık sıhhat versin bebeklerimize inşllh.
Benimde her deniyceğim şeyden önce hevesleniyorum umut ediyorum olmadığını görünce yine hüsran birde kendimi anne gibi görmemeye başladım:KK43: napalım verende vermeyende Allah yani takdiri ilahi, inşallah canım sağlıklı olsunlar da ne yapalım hayırlısı...

Onu biliyorum canım ama o direk süt kesme ilacıymış yurt dışında emzirmek istemeyen kadınlara veriyolarmış aynı şey değil yani,bana kanamamın düzenlemesi için vermiş bakalım sorarım doktora gidince artık...
Cnm Ben kesen ilacı değilde sonradan süt gelmesi icin kullandığı ilacı kastetmiştim. Onun işine yaradıysa belki sende kullanırsın diye.

X