İkizlerle Yeni Hayat

Öyle bakıcılık maddiyatda yok enazindan ev yardımcısı olup bende bebeklere bakardım ama yapcak birsey yok gerçi evin durumu ilgilendirmez beni Bebeklerim varken ama tek korkum sezeryan olup yatarsam ne yaparım gerçi okadar insafsız değillerdir heralde bi akraba gelir inşallah

Bu ek gida zor olacak sanirim bizim icin yogurt ve peyniri ne kadar verdin?ben dun ilk kez cay kasigiyla verdim ama hic sevmediler her gun vermeye devam mi edecegim?nasil bir yol izlediniz?cidden nu konuda hicbirsey bilmiyorum bakalim nasil yapacagiz

Maşallah çok hızlısın. Ben 4 aylıkken ek gıdaya cesaret edemezdim. Dr ne derse onu uygulayacağım prematüre oldukları için. Benimkilerde çok sabırsız 3 saat çok zor dayanıyorlar ve ağlamaya başlıyorlar. Gece beslenmeleri kaçıncı ayda bitiyor bilen var mı?

Bu ek gida zor olacak sanirim bizim icin yogurt ve peyniri ne kadar verdin?ben dun ilk kez cay kasigiyla verdim ama hic sevmediler her gun vermeye devam mi edecegim?nasil bir yol izlediniz?cidden nu konuda hicbirsey bilmiyorum bakalim nasil yapacagiz
Peynir yumusakti zaten. Elimle ezip tadini alacak sekilde verdim. Birkac sefer verdikten sonra da su verdim. Yogurdu da azar azar birkac sefer verdim oyle. Patateste verdim. Yemekten elimle ezip iyice cok cok az damagina surdum. Simdilik hoslarina gidiyor bakalim. Peyniri azar azar hergun veriyor gibiyim. Ama digerlerine daha bir yada 2 kere vermisimdir. Alisirlar insallah. Sıkıntı yapma kendine

Zaten mamayla beslenen bebeklerde 4 aylikken baslatiyor dr. Buyuk kizimin doktoru da ayni olunca biliyorum. Defteri de duruyor. Muz armut ve yogurtla baslamisiz.

Bizim uc aylik kontrolumuzde dr gece beslenmesini birak 3 saatte besleme sadece ilk ay icin gecerli dedi ben hemen birakamadim valla simdi gece 12 12 30 gibi besliyorum sabaha kadar zaten 5 30 en gec 6 30 da kalkiyorlar

Bizim uc aylik kontrolumuzde dr gece beslenmesini birak 3 saatte besleme sadece ilk ay icin gecerli dedi ben hemen birakamadim valla simdi gece 12 12 30 gibi besliyorum sabaha kadar zaten 5 30 en gec 6 30 da kalkiyorlar
Benimkiler de 3 aylık oldular neredeyse ama imkanı yok 5-6 saat beslenmeden duramazlar. Sizin istanbul mu? Çocuk doktorunuz kim?

Benimkiler de 3 aylık oldular neredeyse ama imkanı yok 5-6 saat beslenmeden duramazlar. Sizin istanbul mu? Çocuk doktorunuz kim?
Sakaryadayim ben ama dogru durust bir dr bulamadik henuz bu ayda baska dr a gitmeyi dusunuyorum onun fikrini de yazarim burdan sizin kiz mi erkek mi ?

Be
Zaten mamayla beslenen bebeklerde 4 aylikken baslatiyor dr. Buyuk kizimin doktoru da ayni olunca biliyorum. Defteri de duruyor. Muz armut ve yogurtla baslamisiz.

Ilk kızimda ek gıdaya geçişte beceremedim.doktor da bulamamistim acemili k.simdi bunlarda dikkat etmek istiyorum kızım bişey yemiyor. Ek gıdaya geçerken ne verelim tablo nuz var mı hangi saatte ne kadar vermek gerekir.
Özel doktor bulup sorcam bu sefer 350 tl fln acaba ikiz indirimi yaparlar mi

Ozel bir tablo yok. Muz armut yogurtla baslayacagiz demisti. Rendeleyip tadina bakitacagiz. Doyumluk olmayacak. Aralarda vermistim ben zaten. Valla simdi kafama gore azar azar veriyorum. Dr bu ayin sonunda soyleyecek ikizlere nasil ek gidaya gececegimizi. O zaman yazarim

Sakaryadayim ben ama dogru durust bir dr bulamadik henuz bu ayda baska dr a gitmeyi dusunuyorum onun fikrini de yazarim burdan sizin kiz mi erkek mi ?
Tek yumurta kızlarım var. Bizde doğum yaptığım hastanenin doktoruna gidiyoruz ama pek memnun değilim. Her zaman ulaşabileceğim güleryüzlü ilaç yanlısı olmayan biri lazım banada

Tek yumurta kızlarım var. Bizde doğum yaptığım hastanenin doktoruna gidiyoruz ama pek memnun değilim. Her zaman ulaşabileceğim güleryüzlü ilaç yanlısı olmayan biri lazım banada
Masallah benim de cift yumurta kizlarim var o kadar farklilar ki...sizinkileri ayirmak zor oluyor mu?huylari farklidir degil mi? 27 subat dogumlu bizim kizlar

Masallah benim de cift yumurta kizlarim var o kadar farklilar ki...sizinkileri ayirmak zor oluyor mu?huylari farklidir degil mi? 27 subat dogumlu bizim kizlar
Tıpa tıp değiller. Bakışları farklı:) ama bizden başkası ayırtetmekte güçlük çekiyor tabi. Biri biraz daha agresif biri daha yumuşak:) karakter farkı diyebiliriz. 7 Nisan doğumlu bizimkilerde...

Arkadaşlar Fakültede perinatologa giden varmı? Varsa ucretlimi ?

s a dün ilk ay aşımızı olduk bebeklerim doğumdan bu yana birer kilo yüz grm almışlar sizlerin bebekleri ilk ayda ne kadar aldı ve ilk ayda mamayı ne kadar verdiniz

s a dün ilk ay aşımızı olduk bebeklerim doğumdan bu yana birer kilo yüz grm almışlar sizlerin bebekleri ilk ayda ne kadar aldı ve ilk ayda mamayı ne kadar verdiniz
bizimde o kadar aldilar ki nerdeyse ilk on gun falan hic almamislardi bosuna sanirim 45 60 cc iciyorlardi anne sutuyle beraber

Ilk ay aşısı nedir? Hepatit mi? Çünkü 2. Ay aşıları var benim bildiğim.. Benimkilerde o civarda kilo aldılar. Mama süt birlikte alıyorlar. 55-60 ml civarında içiyorlardı ilk zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…