Aynı şey bende de var canım Kayın valide bakar sanıyordum. Bakamayacağını söyledi. Annem desen şehirdışında. Kimse ikizlere bakmak istemiyor. Sadece sevmeye insanlar. Bakıcı bile zor buluyorsun. Allah güç versin bize
Doktorum bana 2 aylari dolunca bacak hareketlerini ve kol hareketlerİni yapmaya basla demisti. Bacaklarini icten disa dogru yuvarlak ciziyorum.
Ek gidaya da 4 aylikken baslayacagiz dedi drum. Ama ben ara ara veriyorum. Peynir ve yogurt verdim. Bi sefer de armut. Buyuk kizimda da 4 aylikken baslamistik ek gidaya.
Bu ek gida zor olacak sanirim bizim icin yogurt ve peyniri ne kadar verdin?ben dun ilk kez cay kasigiyla verdim ama hic sevmediler her gun vermeye devam mi edecegim?nasil bir yol izlediniz?cidden nu konuda hicbirsey bilmiyorum bakalim nasil yapacagizDoktorum bana 2 aylari dolunca bacak hareketlerini ve kol hareketlerİni yapmaya basla demisti. Bacaklarini icten disa dogru yuvarlak ciziyorum.
Ek gidaya da 4 aylikken baslayacagiz dedi drum. Ama ben ara ara veriyorum. Peynir ve yogurt verdim. Bi sefer de armut. Buyuk kizimda da 4 aylikken baslamistik ek gidaya.
Maşallah çok hızlısın. Ben 4 aylıkken ek gıdaya cesaret edemezdim. Dr ne derse onu uygulayacağım prematüre oldukları için. Benimkilerde çok sabırsız 3 saat çok zor dayanıyorlar ve ağlamaya başlıyorlar. Gece beslenmeleri kaçıncı ayda bitiyor bilen var mı?Doktorum bana 2 aylari dolunca bacak hareketlerini ve kol hareketlerİni yapmaya basla demisti. Bacaklarini icten disa dogru yuvarlak ciziyorum.
Peynir yumusakti zaten. Elimle ezip tadini alacak sekilde verdim. Birkac sefer verdikten sonra da su verdim. Yogurdu da azar azar birkac sefer verdim oyle. Patateste verdim. Yemekten elimle ezip iyice cok cok az damagina surdum. Simdilik hoslarina gidiyor bakalim. Peyniri azar azar hergun veriyor gibiyim. Ama digerlerine daha bir yada 2 kere vermisimdir. Alisirlar insallah. Sıkıntı yapma kendineBu ek gida zor olacak sanirim bizim icin yogurt ve peyniri ne kadar verdin?ben dun ilk kez cay kasigiyla verdim ama hic sevmediler her gun vermeye devam mi edecegim?nasil bir yol izlediniz?cidden nu konuda hicbirsey bilmiyorum bakalim nasil yapacagiz
Zaten mamayla beslenen bebeklerde 4 aylikken baslatiyor dr. Buyuk kizimin doktoru da ayni olunca biliyorum. Defteri de duruyor. Muz armut ve yogurtla baslamisiz.Maşallah çok hızlısın. Ben 4 aylıkken ek gıdaya cesaret edemezdim. Dr ne derse onu uygulayacağım prematüre oldukları için. Benimkilerde çok sabırsız 3 saat çok zor dayanıyorlar ve ağlamaya başlıyorlar. Gece beslenmeleri kaçıncı ayda bitiyor bilen var mı?
Bizim uc aylik kontrolumuzde dr gece beslenmesini birak 3 saatte besleme sadece ilk ay icin gecerli dedi ben hemen birakamadim valla simdi gece 12 12 30 gibi besliyorum sabaha kadar zaten 5 30 en gec 6 30 da kalkiyorlarMaşallah çok hızlısın. Ben 4 aylıkken ek gıdaya cesaret edemezdim. Dr ne derse onu uygulayacağım prematüre oldukları için. Benimkilerde çok sabırsız 3 saat çok zor dayanıyorlar ve ağlamaya başlıyorlar. Gece beslenmeleri kaçıncı ayda bitiyor bilen var mı?
Benimkiler de 3 aylık oldular neredeyse ama imkanı yok 5-6 saat beslenmeden duramazlar. Sizin istanbul mu? Çocuk doktorunuz kim?Bizim uc aylik kontrolumuzde dr gece beslenmesini birak 3 saatte besleme sadece ilk ay icin gecerli dedi ben hemen birakamadim valla simdi gece 12 12 30 gibi besliyorum sabaha kadar zaten 5 30 en gec 6 30 da kalkiyorlar
Sakaryadayim ben ama dogru durust bir dr bulamadik henuz bu ayda baska dr a gitmeyi dusunuyorum onun fikrini de yazarim burdan sizin kiz mi erkek mi ?Benimkiler de 3 aylık oldular neredeyse ama imkanı yok 5-6 saat beslenmeden duramazlar. Sizin istanbul mu? Çocuk doktorunuz kim?
Zaten mamayla beslenen bebeklerde 4 aylikken baslatiyor dr. Buyuk kizimin doktoru da ayni olunca biliyorum. Defteri de duruyor. Muz armut ve yogurtla baslamisiz.
Ozel bir tablo yok. Muz armut yogurtla baslayacagiz demisti. Rendeleyip tadina bakitacagiz. Doyumluk olmayacak. Aralarda vermistim ben zaten. Valla simdi kafama gore azar azar veriyorum. Dr bu ayin sonunda soyleyecek ikizlere nasil ek gidaya gececegimizi. O zaman yazarimBe
Ilk kızimda ek gıdaya geçişte beceremedim.doktor da bulamamistim acemili k.simdi bunlarda dikkat etmek istiyorum kızım bişey yemiyor. Ek gıdaya geçerken ne verelim tablo nuz var mı hangi saatte ne kadar vermek gerekir.
Özel doktor bulup sorcam bu sefer 350 tl fln acaba ikiz indirimi yaparlar mi
Tek yumurta kızlarım var. Bizde doğum yaptığım hastanenin doktoruna gidiyoruz ama pek memnun değilim. Her zaman ulaşabileceğim güleryüzlü ilaç yanlısı olmayan biri lazım banadaSakaryadayim ben ama dogru durust bir dr bulamadik henuz bu ayda baska dr a gitmeyi dusunuyorum onun fikrini de yazarim burdan sizin kiz mi erkek mi ?
Masallah benim de cift yumurta kizlarim var o kadar farklilar ki...sizinkileri ayirmak zor oluyor mu?huylari farklidir degil mi? 27 subat dogumlu bizim kizlarTek yumurta kızlarım var. Bizde doğum yaptığım hastanenin doktoruna gidiyoruz ama pek memnun değilim. Her zaman ulaşabileceğim güleryüzlü ilaç yanlısı olmayan biri lazım banada
Tıpa tıp değiller. Bakışları farklı:) ama bizden başkası ayırtetmekte güçlük çekiyor tabi. Biri biraz daha agresif biri daha yumuşak:) karakter farkı diyebiliriz. 7 Nisan doğumlu bizimkilerde...Masallah benim de cift yumurta kizlarim var o kadar farklilar ki...sizinkileri ayirmak zor oluyor mu?huylari farklidir degil mi? 27 subat dogumlu bizim kizlar
Ben çapaya gitmiştim. Ücretsiz. Eğer SGK lı iseniz.Arkadaşlar Fakültede perinatologa giden varmı? Varsa ucretlimi ?
s a dün ilk ay aşımızı olduk bebeklerim doğumdan bu yana birer kilo yüz grm almışlar sizlerin bebekleri ilk ayda ne kadar aldı ve ilk ayda mamayı ne kadar verdinizmerhaba ikizlerin hayırlı uğurlu olsun inşallah panik yapma kaç kg doğdular 2kg civarındaki bebekler için prematüre mamaları var onları verebilirsin aptamilin prematil ,bebelacın nenatal isimleri...önce emzir sonra 30-60 kaç yaparsan mama onlar kendi belirler zaten,60 cc ver,bitiriyorlarsa diğer öğünde yine emzir 75cc yap,ayarlarsın,3 saatte bir emzirmeye dikkat et,uyuyorlarsa mutlaka uyandır,bakarsın merak etme,kilo alımları nasıl?aylık kontrole gidince buraya yaz mutlaka
bizimde o kadar aldilar ki nerdeyse ilk on gun falan hic almamislardi bosuna sanirim 45 60 cc iciyorlardi anne sutuyle berabers a dün ilk ay aşımızı olduk bebeklerim doğumdan bu yana birer kilo yüz grm almışlar sizlerin bebekleri ilk ayda ne kadar aldı ve ilk ayda mamayı ne kadar verdiniz
seninkiler ne kadarlık oldu şimdibizimde o kadar aldilar ki nerdeyse ilk on gun falan hic almamislardi bosuna sanirim 45 60 cc iciyorlardi anne sutuyle beraber
Ilk ay aşısı nedir? Hepatit mi? Çünkü 2. Ay aşıları var benim bildiğim.. Benimkilerde o civarda kilo aldılar. Mama süt birlikte alıyorlar. 55-60 ml civarında içiyorlardı ilk zamanlars a dün ilk ay aşımızı olduk bebeklerim doğumdan bu yana birer kilo yüz grm almışlar sizlerin bebekleri ilk ayda ne kadar aldı ve ilk ayda mamayı ne kadar verdiniz