Bizimkiler dort ay bir haftalik oldular buyuyorlarmis ben de cok tedirgindim ilk basta bir de hep yalnizdim merak etme zaman cabuk geciyorseninkiler ne kadarlık oldu şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimkiler dort ay bir haftalik oldular buyuyorlarmis ben de cok tedirgindim ilk basta bir de hep yalnizdim merak etme zaman cabuk geciyorseninkiler ne kadarlık oldu şimdi
Rota asisini yaptirdiniz mi.Bizimkiler dort ay bir haftalik oldular buyuyorlarmis ben de cok tedirgindim ilk basta bir de hep yalnizdim merak etme zaman cabuk geciyor
2. Ay da yaptirdimRota asisini yaptirdiniz mi.
maşallah ya büyütmüşsün :) darısı başıma şimdilik annemlerde kalıyorum ama bayramdan sonra büyük ihtimal yalnız bakacağım RABBİM hepimize kolaylık versin ne diyeyim bu günlerde geçer inşallah ...Bizimkiler dort ay bir haftalik oldular buyuyorlarmis ben de cok tedirgindim ilk basta bir de hep yalnizdim merak etme zaman cabuk geciyor
Ya ben kararsiz kaldim. 2 doz degil mi. Ama neden 2.ayda yaptirdiniz. Benim bildigim 3ve 4.ayda yapiyorlar. 2.ayda baska asi var. Her il farkli uyguluyor demekki. Ucreti ne kadar peki2. Ay da yaptirdim
2. Ay dediler 3.ayda Aşı olmadık. 4.ayda aşı olcaz ama hangi leri tam bilmiyor um.400 e yakın bi para verdik 2 tanesine.eşim aldı geldi ağızdan damlattilar hemen tam fiyat hatırlamıyorum ankaradayim benYa ben kararsiz kaldim. 2 doz degil mi. Ama neden 2.ayda yaptirdiniz. Benim bildigim 3ve 4.ayda yapiyorlar. 2.ayda baska asi var. Her il farkli uyguluyor demekki. Ucreti ne kadar peki
3. Ayda yaptıracağız bizde...2. Ay da yaptirdim
T trkuaz ben de annemler deyim 1 ay sonra yalnızım ama bakıcı yardimci bulabilirse m onla bakicam.yalniz nasıl oluyor. Bizimkiler kucaga alıştı çok fena yatirinca agliyorlar. Emziriyor musun.ayni anda açıkin ca aglayınca ne yapıyorsun püf nokta lar pratik tavsiye lerin var mimaşallah ya büyütmüşsün :) darısı başıma şimdilik annemlerde kalıyorum ama bayramdan sonra büyük ihtimal yalnız bakacağım RABBİM hepimize kolaylık versin ne diyeyim bu günlerde geçer inşallah ...
Evet yaptirdik ikinci dozunu da bu ay yaptiracagiz 3 ve 5 ay iki dozu varmisRota asisini yaptirdiniz mi.
Ben ilk iki ay yalniz baktim sonra cok zor olsa da bir bakici bulduk daha cok yardimci aslinda ilk aylar 20 dk ya yakin once emzirip sonra mama verdim kizlarimdan biri emmeyi sevmiyor diye sutu sagip verdim ilk aylar felaket zordu sagolsun esim cok yardim etti kalabalik olunca kucak kacinilmaz oluyor bizimkiler simdi kucak istiyorlar ama oyle surekli degil birde biz tek olunca sallama olayi olmadi sende durum nasil?ayni anda agladiklarinda mahvoluyordum inan hicbir taktik yok onun icin maalesef dua et tutturmasi lar
Bir kutu da ikişer doz mu var? Toplamda hepsini mi 290 TL ye aldınız. Bir de sağlık Ocakları yapıyor mu bu aşıyı?bakıcıya ne kadar ödüyorsunuz? Bakıcıyı internetten mi yoksa bir tanıdık vasıtası ile mi buldunuz?Ben ilk iki ay yalniz baktim sonra cok zor olsa da bir bakici bulduk daha cok yardimci aslinda ilk aylar 20 dk ya yakin once emzirip sonra mama verdim kizlarimdan biri emmeyi sevmiyor diye sutu sagip verdim ilk aylar felaket zordu sagolsun esim cok yardim etti kalabalik olunca kucak kacinilmaz oluyor bizimkiler simdi kucak istiyorlar ama oyle surekli degil birde biz tek olunca sallama olayi olmadi sende durum nasil?ayni anda agladiklarinda mahvoluyordum inan hicbir taktik yok onun icin maalesef dua et tutturmasi lar
Bu arada rotayi biz 3.ayda ikisini 290 tl ye aldik
1 ay kontrolleri yapıldı mı? Kilo alımları nasıl? Deliksiz uyumaları ikiz anneleri için bir nimet gibi ama erken dönemde kan Şekerleri çabuk düşebileceğinden sık sık beslemek gerek. Ben o dönemde biberonla beslediğinden bir öğünde 60 cc civarında veriyordum. Meme alıyorsa biberona dönmek hiç mantıklı değil. Ve sütünüz azalır. Pompalar bebekler kadar güçlü çekmiyor çünkü. Bebekler ağlamıyorsa doyuyorlardır diye düşünüyorum. Doktorunuza da sormalısınız...Arkadaslar merhaba benimde ikizlerîm şu an 40 gunlukler 2500 kg cıvarındalar. 3 saatte bir beslemeye calısıyorum ama uyanmıyorlar 3,5 -4 saati buluyor beslenmeleri 10 dak emziriyorum sonrasında biri 20 cc süt içiyor diperi 35 cc. Sizinkiler nasıldı? Az mı içiyorlar acaba? Önce biberonla mı vermek mantıklı? Kararsız kaldım yardım edersiniz çok sevinirim
Hayırlı olsun bebişlerin Aramıza hoşgeldin. Benimde 5. Gün civarı geldi. Bebeklerin kiloları nasıl? Mamayı ona göre veriyorlar genelde. Ben ilk olarak aptamil prematil kullanmıştım. Gaz sorunu benimkilerde hala devam etmekte. 3 ay civarındalar. Bol su karpuz, naturpy milk tea, rezene Çayı, dereotu bildiklerim arasında..Merhaba kızlar,bende bebişlerime kavuştum çok şükür 3 gün önce ama sütüm gelmedi daha mama veriyoruz doymuyorlar sancıları oluyor ne yapsak bilemedim, sizlerin ne zaman geldi sütünüz acaba,hastanede hemşireler evolvia aldırdı mama olarak,süt gelmesi için yaptıgınız şeyler oldumu göğüse sıcak suyla masaj,bulgur ve soğan yemek dışında?
Yok ayri ayri 145 tl idi biri saglik ocaginda yaptirdim bakiciyi hic sorma nelerle kimlerle gorustum bilemezsin netten tanidik kim olsa gorustum 17.kadin bu ayarladigim yine tanidik vasitasiyla denk geldi ama ne yaparsan yap % 100 icine sinmiyor onu bil iyi biri ama iste oluyor yinede bazi seyler... Bulmak cok zor Allah yardimcin olsun denk getirsin insallah benimkidaha cok yardimci gibi simdilik ise baslayinca bakacak:) ama ben bir yil daha calismayi dusunmuyorum turkler samimiyetin dozunu bilmiyor bu bir gercek istersen butcen el verirse yabanci bul istanbulda daha kolay...iyi davraniyorum diye suistimal etmeye basladi gibi yarin konusacagim bakalimBir kutu da ikişer doz mu var? Toplamda hepsini mi 290 TL ye aldınız. Bir de sağlık Ocakları yapıyor mu bu aşıyı?bakıcıya ne kadar ödüyorsunuz? Bakıcıyı internetten mi yoksa bir tanıdık vasıtası ile mi buldunuz?
Gozunuz aydin saglikla buyutun i nsallah bana hastanede galaktago diye birdamla verdiler sonra bende aldim ondan onun disinda ayni seyler benim de cok az gelmisti dert etme bir arkadasin nerdeyse bir haftaya gelmisti rahat ol biz hala mama sut gidiyoruz doyuyorlardir ilk gunler 10 20 cc ancak iciyorlar icmiyorlar bile Allah kolaylik versinMerhaba kızlar,bende bebişlerime kavuştum çok şükür 3 gün önce ama sütüm gelmedi daha mama veriyoruz doymuyorlar sancıları oluyor ne yapsak bilemedim, sizlerin ne zaman geldi sütünüz acaba,hastanede hemşireler evolvia aldırdı mama olarak,süt gelmesi için yaptıgınız şeyler oldumu göğüse sıcak suyla masaj,bulgur ve soğan yemek dışında?
Teşekkür ederim, o damla ne için süt gelmesi için mi? öyle diyorlar genelde 2 hafta sonra gelende varmış bakalım inşallah gelir bir an önce... Amin Allah hepimize kolaylık versin...Gozunuz aydin saglikla buyutun i nsallah bana hastanede galaktago diye birdamla verdiler sonra bende aldim ondan onun disinda ayni seyler benim de cok az gelmisti dert etme bir arkadasin nerdeyse bir haftaya gelmisti rahat ol biz hala mama sut gidiyoruz doyuyorlardir ilk gunler 10 20 cc ancak iciyorlar icmiyorlar bile Allah kolaylik versin
Hayırlı olsun bebişlerin Aramıza hoşgeldin. Benimde 5. Gün civarı geldi. Bebeklerin kiloları nasıl? Mamayı ona göre veriyorlar genelde. Ben ilk olarak aptamil prematil kullanmıştım. Gaz sorunu benimkilerde hala devam etmekte. 3 ay civarındalar. Bol su karpuz, naturpy milk tea, rezene Çayı, dereotu bildiklerim arasında..