İkizlerle Yeni Hayat

Merhabalar herkese.cocuklara kendisi bakanlari tebrik ediyor ayakta alkosliyorum.ben annem ve kvalide ile dobusumlu bakiyorum.aksamustu dedelerde katiliyor.en az is esimde yani.haftada 3 kadin geliyo ev islerine.ama o anca ortaligi supurup utu yapiyor.camasir bulasik yemek falan hep is ya.bi turlu duzeni kuramadik tam.gerci ben hersey saatli olsun istiyorun iki cocukla oyle bi dunya yok onu anlayamadim galiba.mama hipp kullaniyordum.simdi aptamil conformil ve aptamil ar yi karistiriyorum.hem gaz icin hem kabizlik hem reflu.uykularimiz hala duzensiz gece max 3 saat uyuyorlar.bu arada bana humana nin iyi geceler cayini tavsiye ettiler.cocuklari cok guzel uyutuyormus.tabii sende uyuyosun sutun cogaliyo dinleniyosun mutlu anne mutlu bebekler oluyo ama almadim.bencillik gibi geldi bilemedim bi turlu.ben gaz cok oldugu zaman rezene veriyorum cocuklara.her gun su veriyorum yarim fincani gecmeyecek sekilde.karbonatla agiz temizligi yapiyorum.16 haziranda 2 ayi doldurduk. Bez prima banyo urunleri bubchen.ilk aklima gelenler bir de bebek arabasi mac laren twin triumph aldim.surusu inanilmaz guzeli cok kolay katlaniyo.hafif bi araba.dezavantaji tam yatmiyor.o da cok sikinti degil bana oturabiliyor icinde.

Evet belli bir aydan sonra uyandırmamalı ama 2 ay bana erken geldi biraz. Biz neredeyse 3 aylık olacağız ama 2,5-3 saatte yaygarayı koparıyorlar benimkiler. Bir de öyle sabırsızlar ki sanki saatlerce aç bırakmışım gibi. Senin sütünü hiç mi almıyorlar yoksa gece mi? Böyle bir durumda sütün tadına bakın diyorlar. Bazısının sütü tuzlu olabiliyormuş.
Sütun tadına baktım şekerli gibi ydi.gece bazen yiyor bazen yemiyor lar. Pek ayarları yok bazen emiyor bazen emmiyor lat idare edip gidiyoruz iste

Sütun tadına baktım şekerli gibi ydi.gece bazen yiyor bazen yemiyor lar. Pek ayarları yok bazen emiyor bazen emmiyor lat idare edip gidiyoruz iste
Evet pek ayarları yok gerçekten. Bir gün iyiyseler bir gün çok huysuz oluyorlar. Bugün parka gidelim dedik bir bebişim ağla ağla kendinden geçti. Diğeri uyku modunda. Sizin bebeklerinde karakterleri çok farklı mı?

Evet pek ayarları yok gerçekten. Bir gün iyiyseler bir gün çok huysuz oluyorlar. Bugün parka gidelim dedik bir bebişim ağla ağla kendinden geçti. Diğeri uyku modunda. Sizin bebeklerinde karakterleri çok farklı mı?
O gün ku gaz durumlarına göre halleri değişiyor. Biri uyanin ca diğerini de uyandır iyor.kimi zamanda biri top patlasa uyanmıyor diğer i aglamaktan perisan. Bugün kalça ultrason cektirdik 3. Ay kontrol gidicez haftaya.asi yok değil mi ya da ultrason vb bisr isterler mi

O gün ku gaz durumlarına göre halleri değişiyor. Biri uyanin ca diğerini de uyandır iyor.kimi zamanda biri top patlasa uyanmıyor diğer i aglamaktan perisan. Bugün kalça ultrason cektirdik 3. Ay kontrol gidicez haftaya.asi yok değil mi ya da ultrason vb bisr isterler mi
Aynı bizimkilerde öyle ayırmak istemiyorum. Seslere alışsınlar diye ama bazen biri uyuyup diğeri uyumayınca ayırayım da tekiyle uğraşayım daha iyi diyorum. Biz 2.ay aşılarını olduk 3 tane. Kalça usg yaptırmıştık. Rota var bir dahaki aya bizim.

Merhabalar herkese.cocuklara kendisi bakanlari tebrik ediyor ayakta alkosliyorum.ben annem ve kvalide ile dobusumlu bakiyorum.aksamustu dedelerde katiliyor.en az is esimde yani.haftada 3 kadin geliyo ev islerine.ama o anca ortaligi supurup utu yapiyor.camasir bulasik yemek falan hep is ya.bi turlu duzeni kuramadik tam.gerci ben hersey saatli olsun istiyorun iki cocukla oyle bi dunya yok onu anlayamadim galiba.mama hipp kullaniyordum.simdi aptamil conformil ve aptamil ar yi karistiriyorum.hem gaz icin hem kabizlik hem reflu.uykularimiz hala duzensiz gece max 3 saat uyuyorlar.bu arada bana humana nin iyi geceler cayini tavsiye ettiler.cocuklari cok guzel uyutuyormus.tabii sende uyuyosun sutun cogaliyo dinleniyosun mutlu anne mutlu bebekler oluyo ama almadim.bencillik gibi geldi bilemedim bi turlu.ben gaz cok oldugu zaman rezene veriyorum cocuklara.her gun su veriyorum yarim fincani gecmeyecek sekilde.karbonatla agiz temizligi yapiyorum.16 haziranda 2 ayi doldurduk. Bez prima banyo urunleri bubchen.ilk
rezeaklima gelenler bir de bebek arabasi mac laren twin triumph aldim.surusu inanilmaz guzeli cok kolay katlaniyo.hafif bi araba.dezavantaji tam yatmiyor.o da cok sikinti degil bana oturabiliyor icinde.
Ne guzel yardimcin cokmus canim.dedelerin bile faydasi coktur.
aslinda duzeninu kurmussundur genel anlamda.ama bebeklere saat oek islemiyo.:))
Gece uykulari cok azmis.gunduz cok mu uyuyolar.gece ile gunduzu karistiriyolar bazen.rezene ben de veriyorum ama uyku icin cay kullanmadim ben de.
ama su vermiyorum ben.mama ile aldiklari icin
bi de rezene cayi ile aliyolar biraz.

Benimkiler de farkli.en basta istah farkli.oglum istahli kiz deil.
kiz gece uyumuyor pek.vs vs

Bir kadin bir erkek iki cocukta dizisindeki olaya döndü.milletin bakıcısıni ayartip kendi çocukları icin.ayarlamaya çalışıyorlardı ya; )
O bolumu izlemistim cok komikti gercekten:))
Ams ikiz bakicisi cok kiymetliymis .
ee kimseyi ikna edemiyoruz kolay kolay.
ben de benim bakici elimden kacar diye odum kopuyo.cok zor buldum zaten.
ama elim ayagim oldu .herise kosuyo sagolsun.

O bolumu izlemistim cok komikti gercekten:))
Ams ikiz bakicisi cok kiymetliymis .
ee kimseyi ikna edemiyoruz kolay kolay.
ben de benim bakici elimden kacar diye odum kopuyo.cok zor buldum zaten.
ama elim ayagim oldu .herise kosuyo sagolsun.
Ben de buldum galiba bakıcı görüşmeye gelecek.ne yapayım nası olcak dedi bilmiyorum dedim neler yapmalı önceden söylemeli miyiz çocuklar bakarız uyurken de yemek çamaşır vb. Dedim de benimkiler pek uyumaz.bi de maaş sordu.piyadayi bilmiyorum dedim araştırın yine görüşelim dedi.bi şekilde anlaş ir iz dedim.1 veririm due düşünüyorum

Alin

Alin cok guzel senin adina sevindim.ve sasirdim her bebek ayri oluyir sanirim.benim bebeklerim de 7 temmuzda 2aylık olacaklar ama şu ana kadar en uzun uyuma süreleri 4 saat hatta geceleri her bebek iki defa uyanıyor sabah 6 dan sonra da uyumaları cok zor oluyor genelliklede uyumuyorlar.uyusalarda 45 dk kadar oluyor.
Aynen benimkiler de en fazla dort saat uyuyolar.gece iki beslenmw seansimiz var.ve de sabah 6 da uyanip ortaligi ayaga kaldiriyolar:))sonra da dedigin gibi sekerlemelerle oglen yapiyoruz.oglen bi guzel uykulari var derin.sonra aksam bes alti gibi senl
Ben de buldum galiba bakıcı görüşmeye gelecek.ne yapayım nası olcak dedi bilmiyorum dedim neler yapmalı önceden söylemeli miyiz çocuklar bakarız uyurken de yemek çamaşır vb. Dedim de benimkiler pek uyumaz.bi de maaş sordu.piyadayi bilmiyorum dedim araştırın yine görüşelim dedi.bi şekilde anlaş ir iz dedim.1 veririm due düşünüyorum
olsun uyumasalsr da sakin durduklsri her firsatta sen bebeklerleyken kadin da evin islerine baksin.bastan konus.yoksa senle oturur senle kalkar.
ama bebeklerin ihtiyac durumunda biz ikimizde her isi birakiyoruz.ama bes dk.uyusalar kadin ya camasir tipluyo yama mak.bosaltiyo vsvs

Aynen benimkiler de en fazla dort saat uyuyolar.gece iki beslenmw seansimiz var.ve de sabah 6 da uyanip ortaligi ayaga kaldiriyolar:))sonra da dedigin gibi sekerlemelerle oglen yapiyoruz.oglen bi guzel uykulari var derin.sonra aksam bes alti gibi senl

olsun uyumasalsr da sakin durduklsri her firsatta sen bebeklerleyken kadin da evin islerine baksin.bastan konus.yoksa senle oturur senle kalkar.
ama bebeklerin ihtiyac durumunda biz ikimizde her isi birakiyoruz.ama bes dk.uyusalar kadin ya camasir tipluyo yama mak.bosaltiyo vsvs
Sizinkiler yataklarında mı uyuyor yoksa kucakta uyutup yatağa mı koyuyorsunuz? Güven Duyguları gelişsin diye her fırsatta kucağa aldık. Kucakta uyuyakaldıkları da oluyor kucağa alışırlar diye korkmaktayım...

slm arkadaşlar
ben hala ıkızler ıcın araba almadım.ıkısı yan yanaolanlardanmı yoksa karsılıklı olanlardanmı alsam kafam karısık
sız hangı modelı aldınız memnunmusunuz yardımlarınızı beklıyorum

Sizinkiler yataklarında mı uyuyor yoksa kucakta uyutup yatağa mı koyuyorsunuz? Güven Duyguları gelişsin diye her fırsatta kucağa aldık. Kucakta uyuyakaldıkları da oluyor kucağa alışırlar diye korkmaktayım...
Onceleri yatakta uyuyolardi gaz arttikca kucakta uyur oldular simdi kycaktan birakunca uyaniyolar cogu zaman iyice dakmis olmalari gerekiyor birakmamiz icin

slm arkadaşlar
ben hala ıkızler ıcın araba almadım.ıkısı yan yanaolanlardanmı yoksa karsılıklı olanlardanmı alsam kafam karısık
sız hangı modelı aldınız memnunmusunuz yardımlarınızı beklıyorum
Ben pierre cardin in karsiluklusini dusunmustum ama cok agir ve her bagaja sigmaz by yuzden peg prego aldim en hafif araba bu cunku 9.7kg ve her bagaja sigar her kapidan gecer kullanimida rahat

Kizlar doktora sordum su verilur mu diye sadece senin sutunle beslenselerdi gerek yoktu ama mama yedikleri icin her gun biraz ver dedi.anasonunda bir zarari yokmys verebilirsin dedi.

Benimkuler isilik oldular yaa ozelliklede kafa ve yuxlerinde cok.hep kycakta kafalari kollarimuza temas edip iyice terliyo.hqvalarda bi garip nasil giydircem sasirdim.sizdede isilik olan varmi ne gecirir acaba?

Kizlar doktora sordum su verilur mu diye sadece senin sutunle beslenselerdi gerek yoktu ama mama yedikleri icin her gun biraz ver dedi.anasonunda bir zarari yokmys verebilirsin dedi.
Canım bende doktoruma sordum. O da gerek yok demişti. Her doktorun Tarzı farklı. Ben hiç su vermedim. Benimkilerde ağırlıklı mama alıyorlar. Anason ve rezeneyide ben içiyorum hiç kızlara vermedim.

Selam arkadaşlar ben hamileliğin 29 haftasındayım önceden çok yürüdüğümde yada yorulduğumda olan kasılmalar şimdi otururken veya uzanırken de olmaya başladı bide bu hafta Aşağıya çok baskı yapmaya başladı bebekler sizde bu durum nasıldı normalmi acaba cuma kontrole gidicem ama Dr bişey demiyo düzenli olursa gel diyo

X