İkizlerle Yeni Hayat

Daha önce 4 yıl ikiz bakmış, bu sırada türkçe öğrenmiş, türkçesi çok iyi. Yaşı 48. Çalışan olduğunun bilincinde, saygısızlığı yok. Bunlar yabancı oldukları için bizim türkler kadar laubali olmuyorlar. Evden biri oldu derken, evde ne yemek varsa onu yiyor mesela,ayrı yemek aramıyor. Şu işi yap, bunu yap demiyorum. Evde yapılması ne gereken varsa ben söylemeden yapıyor. Disiplinliler. Türk nasıl olur bilmiyorum ama denemekte fayda var. Anlaşırsan çok rahat edersin.
Benimde aradığım o sekilde kendisi görüp birseyleri yapsın ben sürekli durtmeyeyim.hem bi akraba ilgisi gibi ilgilensin ama resmiyetide bilsin. Herkesin özel i kalsın istiyorum. Sanslisin cnm insallah heo böyle olur çalışanın ben telefonda Konuştuğum kadından o resmiyetide göremedim açıkçası:) dün annem geldi bebeklere gece o bakti o uyku beni nasil rahatlatti

Evet banada baya dayanıklı saglam.bir urun gibi geliyor.beni cezbetti acikcasi.merakta ettik kullanan varmi diye.olculeridw yaziyor.ben peg peregonun Ölçülerini merak ediyorum bagaja sigdigi söyleniyor ona göre bu chipolino yu kiyaslayacagim
Peg prego aldim bagaja sigar tum kapulardan gecer

Benimde aradığım o sekilde kendisi görüp birseyleri yapsın ben sürekli durtmeyeyim.hem bi akraba ilgisi gibi ilgilensin ama resmiyetide bilsin. Herkesin özel i kalsın istiyorum. Sanslisin cnm insallah heo böyle olur çalışanın ben telefonda Konuştuğum kadından o resmiyetide göremedim açıkçası:) dün annem geldi bebeklere gece o bakti o uyku beni nasil rahatlatti
Ben de bakıcı arıyorum ama daha kişi bile bulamadım.cok seçme şansım olmayacak sanırım buldugum a sükre dicem. Eylül de başlayacak o zamana kadar Annemler in yanına memlekete gidicem ancak bulurum. Bebeklere golden Goat alicam onu deniycem bi de diğerleri kabiz yaptı kullanan var mı.
Bi de ayaklarına kalin çorap giydiriyor dum ince çorap geçtim hava sıcak die hemen üsutmus let 2 gündür çok gazlilar uyumuyor lar agliyorlar.sizler ne giydiriyor sunuz. Ben citcitli body üzerine tshirt ayak siz pantolon çorap.yelek giydirmi yorum.

Ben de bakıcı arıyorum ama daha kişi bile bulamadım.cok seçme şansım olmayacak sanırım buldugum a sükre dicem. Eylül de başlayacak o zamana kadar Annemler in yanına memlekete gidicem ancak bulurum. Bebeklere golden Goat alicam onu deniycem bi de diğerleri kabiz yaptı kullanan var mı.
Bi de ayaklarına kalin çorap giydiriyor dum ince çorap geçtim hava sıcak die hemen üsutmus let 2 gündür çok gazlilar uyumuyor lar agliyorlar.sizler ne giydiriyor sunuz. Ben citcitli body üzerine tshirt ayak siz pantolon çorap.yelek giydirmi yorum.

Hava serin gibiyse icine askulu citcitli body disina tulum yada zibin body ve patiklu pantolin corap giydiriyom biraz sicaksa hava tek kat zibin body ve payiksiz alt corap giydiriyom.hic bir zaman sapka takmadim banyodan sinra bile.

Şansın açık olsun cnm gercekten cok zor bakici olayı. Akraba ilede gitmiyor bu isler bi.duzen şart. Ben aydın Sökedeyim sadece citcitli yarım kollu atlet giydiriyirum bir haftadir.corapta giydiriyorum ama hep çıkarıyorlar bir sekilde.nasil alistirirsan öyle gidiyor bi rüzgârla hasta olmasinlar diye giyimden başladım. Golden goadi ben kullanıyorum suan.oncesinde sma ve similac kullandim. Golden daha.doyurucu onu anladim sma yi 3 haftalıkken bile 120cc ictikleri oldu. Gazla ilgili bi degisiklik olmadit hala gazlilar. Kakada gunde bir kez bazen iki gunde bir yapiyorlar.

Her bebek aynı tepkiyi vermiyor mamaya. Bende similac kullanıyorum. Doktor tavsiyesi ile. Gaz bizdede var. Şimdi aşıdan dolayı ishal gibiler...

Yatılı bakıcı çok iyi oluyor. Yaklaşık 7,5 aydır evimde yatılı bakıcı var. Evim 3+1. Bir odayı ona verdim. Çocuklardan biri onun yanında kalıyor gece. Odaya bir çek yat aldım. Evdeki bir dolabı bozup ona verdim. Sabah çocuklar ne zaman kalkarsa mesaisi başlıyor. Gece en son uyuyana kadar devam ediyor. Gündüz çocuklar uyuyunca ev işi yapıyor. Çamaşır atılması, bulaşık makinası boşaltılması, evin süpürülmesi vb. Yemek hariç her işi yapıyor diyebilirim. Yemeği annem yapıyor. Ben çocuklar 3 aylıkken işe başlamak durumunda kaldım. Süt izinlerimi kullandım. ilk 3 ay yarım gün evdeydim, şimdi biraz daha geç gidiyorum. Benim bakıcım yabancı. Pazarları izinli oluyor. Dediğiniz fiyatlar çok uygun. Benim ödediğim para yatılı için dediğiniz rakamın 2 katını buluyor. Ama her kuruşuna değiyor diyebilirim. İmkanınız varsa mutlaka yatılı bakıcı alın.İlk başlarda yabancı biri nasıl olacak felan diyordum, şimdi o evden biri gibi oldu. Annemle ben yetişemedik, o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.
Yabancı bakıcıyı nasıl buldunuz acaba? Tanıdık vasıtasıyla mı yoksa bir firma aracılığıyla filan mı oluyor. Bende düşünüyorum ise başladığım zaman. Annem var şimdilik ama bayramda gidecek

Yabancı bakıcıyı nasıl buldunuz acaba? Tanıdık vasıtasıyla mı yoksa bir firma aracılığıyla filan mı oluyor. Bende düşünüyorum ise başladığım zaman. Annem var şimdilik ama bayramda gidecek

bir arkadaşın üçüz yeğenleri oldu. Onun bakıcısı yabancıydı. Ona söyledik o ayarladı. Denk geldi biraz da. Bizim bakıcımız da iş arıyormuş.

Tam yatmiyor olması sıkıntı yaratıyor mu peki senin için bebekler uyuduklari zaman fln rahat edebilir mi
Yatis pozisyony yeterli 2 aylik icin ayrica tam yatabilmesi icin guvenlik ipindeku dikusi sokebiliyosun ucundada guvenluk tipasi ve sikistirici bisey var.yani tam yatabilur.ben sokmedim cunku egim yeterli cok dik degil

Kizlar benimkuler iku aylik olacak 5 temmuzda gece acikmalari azaldi gecen gece kizim hic mama yemeden sadece bir kez emip 10 saat uyudu bu gecede bir kez yedi.sizinkilerde gece acikmalari beslenmeleri azaldimi?uyandirsammi bilemedim?buyudukce azalir gece yemeleri diyolar

Kizlar benimkuler iku aylik olacak 5 temmuzda gece acikmalari azaldi gecen gece kizim hic mama yemeden sadece bir kez emip 10 saat uyudu bu gecede bir kez yedi.sizinkilerde gece acikmalari beslenmeleri azaldimi?uyandirsammi bilemedim?buyudukce azalir gece yemeleri diyolar
Alin
Alin cok guzel senin adina sevindim.ve sasirdim her bebek ayri oluyir sanirim.benim bebeklerim de 7 temmuzda 2aylık olacaklar ama şu ana kadar en uzun uyuma süreleri 4 saat hatta geceleri her bebek iki defa uyanıyor sabah 6 dan sonra da uyumaları cok zor oluyor genelliklede uyumuyorlar.uyusalarda 45 dk kadar oluyor.

Bence uyandırmalısın. 3 saatte 1 beslenmeli. Ama tabi süt kadar uykuda gerekli. Uykusu bölünsün istemiyorsan Altını açmayabilirsin.

Bence uyandırmalısın. 3 saatte 1 beslenmeli. Ama tabi süt kadar uykuda gerekli. Uykusu bölünsün istemiyorsan Altını açmayabilirsin.
Belli bir aydan sonra uyandırmayin diyorlar benimde daha yeni yeni 4. 5 saati buluyor soktayim resmen. Uyandır mi yorum doğru mu acaba.bi de sagdigim sütü icmiyorlwr mama verince içiyorlar gecenin bi yarı si nasıl ayırt ediyorlar sa.

Evet belli bir aydan sonra uyandırmamalı ama 2 ay bana erken geldi biraz. Biz neredeyse 3 aylık olacağız ama 2,5-3 saatte yaygarayı koparıyorlar benimkiler. Bir de öyle sabırsızlar ki sanki saatlerce aç bırakmışım gibi. Senin sütünü hiç mi almıyorlar yoksa gece mi? Böyle bir durumda sütün tadına bakın diyorlar. Bazısının sütü tuzlu olabiliyormuş.

Ben max 4saatte besliyorum hala.6 temmuzda da biz 2 aylik olcaz. 10 saat uzun bence.gerci emzirmissin.sonrasinda mama veriyosun demi hep.sadece emzirme ile durmaz benimkiler o kadar mesela.
kilo aliminiz nasildi canim.ikinci ayda nasil gidiyo alimlari

X