Aynı durum bizde de var benimde bütün etrafim ve ailem.bana.cok üzülüyor ama onların uzulme sebebi bebeklere yanlız bakmam ve gece çektiğim uykusuzluklar.gercektende bu konuds acinilacal.durumdaydim
arkadaşlarım gelip bir iki gun.yemek yaptilar.abimin yeni bebegi var o bile gelip yemek yapıp cocuklarla ilgilendi bir gun. Evden her gidende allah sabır versin bunlar nasıl bebek bir dk susmuyorlar diye gitti
benim ogluslar canavar masallah. Hic öyle uyansin sessiz sessiz yerinde dursun diye bir sey yok. Apaçi gibi bagiriyorlar.bakici olayinda benimde ikiz oldugunu duyan vazgecti.bir teyze buldum subata kadar evdeyim deyince kabul etti.ayaklaninca bebeler ne olacak bilmiyorum.ben pezi prima preminium care kullaniyorum.gitto gidiyorda 4 paketi 94 tlye aliyirum.bu arada
zeymuran0 bebekler ve bir cocukla dışarı cikmana hayran oldum.bizde 46 günlüğüz gecen yan apartmana kostura kostura gittik.benim.esim baya huzursuz oluyor dışarıda onları susturamamaktan korkuyor.cunku bazi aglamalarina meme mama emzik kucak hic biri care.olmuyor. buda bizi korkutuyor