İkizlerle Yeni Hayat

Aynen cnm ya bana da oyle davraniyolar.bi de oglum var ya benim.
isin cok zor diyenlerden nasil bakcan diyenlerden biktim.gecen pazar disari cikardik gezmeye.biraz moral oldu bana da.normal hayata donmus gibi oldum:))ama donuste kadinin biri ayy nasil bakacaksin deyince tabi moral sifir oldu.
dun de parka gittik.yilda herkes bi bebeklere bakiyo bi ogluma bi de bana.cok komikti.
sizde cikariyomusunuz bebisleri.47 gunluguz biz.esim cok hevesli benim.tabi hazirlanip cikmak zor.ama bana iyi geliyo.gecen hafta yenek bile yedik avm de dun de parkta cay filan ictik.
uyansalar da daldilar tekrar.
Benimde 1 kızım daha var bi de aaa ikiz mi diye soran soran a.ben de büyük markete gittim öyle. Avm ye daha hazır miyim bilmiorum senin kiler mama mi yiyor aciktiklarinda ne yapıyorsun bi de alt değişme işi var.

Benimkiler in bir düzeni yok malesef.uykulari gelince uyuyorlar saatleri belli değil. Ama akşam 9 10 civarı oluyor genelde.1-3-5-7 civarı kalkiyorlar.ayni anda biri anlayınca diğeri de hemen uyanıyor annemle bakıyoruz. Sütü sagip veriyorum o daha kolay gelio bana ne kadar yedikleri ni görüyorum. Gündüz emzirince de tam cekemiyor lar ya da süt gelmiyor arkasından verdiğim 100 cc mamayi yiyorlar.acaba tam cekememekten mi.uykulari için bizim alıştırma mız mi gerekir nasıl yapıyorsun uz bunu başaran lar. Gündüz de mama vermesem sadece emzirsem sürekli aç geliyorlar uykuya d almıyorlar. Çareyi sağmak ta buldum diyelim 60 cc çıktı 100 e tamamlayıp 40 cc mama veriyorum.sonra 2 saat idare ediyorlar açlık aglamasi olmuyor.acaba yanlış mı yapıyorum. Düzgün danışarak bi doktor bulamadım. Kontrollere devlete gidiyorum kimse düzgün cevap vermiyor hatta hiç cevaplamiyor.
Uyku duzebi konusinda ayni magduriyeti yasiyiruz sanirim.benim aksam yattiklari saatte belli degil ama 3gundur 8-9-10 civari bi arada yatiyorlar.insallah bu aksam yatış bölümü düzenli olur bari. Sagmak iyi aslinda ne verdigini biliyorsun. Bende yöntem olarak ilk önce emziriyorum. Memeden cekildiklerinde de mama veriyorum eger yatmadilarsa memede.mamayida artik ne aldilarsa 60cc ile başlıyorum. Biraz bekliyorum hala huzursuzlarsa tekrar 60 veriyorum.bazen cok uzun sure uyumuyorlar o zaman ne verdigimi hic bilmiyorum. Kaka gunde bir kere yapiyorlar ya da iki gunde bjr kere. Su keci sütlü golden goad mamaya gectim belki gaza çözüm olur die.oncesinde sma idi.baya iyi yiyorlardi bu mama doyurucu ama kakalari koyu macun gibi geliyor artik.onceden jole gibiydi civikti.sizin nasil

Aynen cnm ya bana da oyle davraniyolar.bi de oglum var ya benim.
isin cok zor diyenlerden nasil bakcan diyenlerden biktim.gecen pazar disari cikardik gezmeye.biraz moral oldu bana da.normal hayata donmus gibi oldum:))ama donuste kadinin biri ayy nasil bakacaksin deyince tabi moral sifir oldu.
dun de parka gittik.yilda herkes bi bebeklere bakiyo bi ogluma bi de bana.cok komikti.
sizde cikariyomusunuz bebisleri.47 gunluguz biz.esim cok hevesli benim.tabi hazirlanip cikmak zor.ama bana iyi geliyo.gecen hafta yenek bile yedik avm de dun de parkta cay filan ictik.
uyansalar da daldilar tekrar.
Aynı durum bizde de var benimde bütün etrafim ve ailem.bana.cok üzülüyor ama onların uzulme sebebi bebeklere yanlız bakmam ve gece çektiğim uykusuzluklar.gercektende bu konuds acinilacal.durumdaydim
arkadaşlarım gelip bir iki gun.yemek yaptilar.abimin yeni bebegi var o bile gelip yemek yapıp cocuklarla ilgilendi bir gun. Evden her gidende allah sabır versin bunlar nasıl bebek bir dk susmuyorlar diye gitti:KK66: benim ogluslar canavar masallah. Hic öyle uyansin sessiz sessiz yerinde dursun diye bir sey yok. Apaçi gibi bagiriyorlar.bakici olayinda benimde ikiz oldugunu duyan vazgecti.bir teyze buldum subata kadar evdeyim deyince kabul etti.ayaklaninca bebeler ne olacak bilmiyorum.ben pezi prima preminium care kullaniyorum.gitto gidiyorda 4 paketi 94 tlye aliyirum.bu arada zeymuran0 zeymuran0 bebekler ve bir cocukla dışarı cikmana hayran oldum.bizde 46 günlüğüz gecen yan apartmana kostura kostura gittik.benim.esim baya huzursuz oluyor dışarıda onları susturamamaktan korkuyor.cunku bazi aglamalarina meme mama emzik kucak hic biri care.olmuyor. buda bizi korkutuyor

Ben bezde molfix kullanıyorum. 56'lık 2 numara bezi tanesi 14,95 ten alıyorum a101 den. Bezden memnunum. Günde 8-10 bez gidiyor bir bebişime...

Bende çıkmaya çok heves ediyorum ama İstanbul'da havalar çok serin gidiyor çekiniyorum..
Havalar duzelmedi bi haklisin
dun gunesli sakindi.esimin gayretiyle cikiyoruz biz de.o da ben hava alayim diye .
cok bunaliyo insan 24 saat bebekler kucagimizda nerdeyse:))
Benimde 1 kızım daha var bi de aaa ikiz mi diye soran soran a.ben de büyük markete gittim öyle. Avm ye daha hazır miyim bilmiorum senin kiler mama mi yiyor aciktiklarinda ne yapıyorsun bi de alt değişme işi var.
Emziriyorum arkadan mama veriyorum.benimkilerin oglen uykulari var sabit.derin uyuyolar genelde 2 saat filan.onlarin uykularindan istifade edip ciktik.evde emxirdim.disarda acikunca mama verdim.disarda emzirmek hic kolay degil.hastanelerden biliyorum.
alt almaya kalmadan donduk zaten:))
Ben tedirginim aslinda ama esim daha cesur.
valla ikisi bi baslasa disarda elim ayagim karisir.

Aynı durum bizde de var benimde bütün etrafim ve ailem.bana.cok üzülüyor ama onların uzulme sebebi bebeklere yanlız bakmam ve gece çektiğim uykusuzluklar.gercektende bu konuds acinilacal.durumdaydim
arkadaşlarım gelip bir iki gun.yemek yaptilar.abimin yeni bebegi var o bile gelip yemek yapıp cocuklarla ilgilendi bir gun. Evden her gidende allah sabır versin bunlar nasıl bebek bir dk susmuyorlar diye gitti:KK66: benim ogluslar canavar masallah. Hic öyle uyansin sessiz sessiz yerinde dursun diye bir sey yok. Apaçi gibi bagiriyorlar.bakici olayinda benimde ikiz oldugunu duyan vazgecti.bir teyze buldum subata kadar evdeyim deyince kabul etti.ayaklaninca bebeler ne olacak bilmiyorum.ben pezi prima preminium care kullaniyorum.gitto gidiyorda 4 paketi 94 tlye aliyirum.bu arada zeymuran0 zeymuran0 bebekler ve bir cocukla dışarı cikmana hayran oldum.bizde 46 günlüğüz gecen yan apartmana kostura kostura gittik.benim.esim baya huzursuz oluyor dışarıda onları susturamamaktan korkuyor.cunku bazi aglamalarina meme mama emzik kucak hic biri care.olmuyor. buda bizi korkutuyor
Esim cikariyo bizi cnm.yoksa acayip tirsiyorum.ogle uykulari haric cikmam zaten:))
Benimkilerin de costuklari zaman gozleri bisey gormez.emzigi de pek almiyolar.ama disarda veriyorum bazen.
yani benim bebisler uykuda geziyo.aslinda onlar uyuyo biz geziyoruz.
buyuk oglum icin biraz da.
cocugun butun psikolajisi degisti.evde kapandi kaldi bizimle.boyle az da olsa kucuk firsatlarla gonlunu almaya calisiyoruz.
cok zormus uc cocuk.
demek sen de zorlandin bakici bulmakta.
valla aynen vwn de kimseyi ikna edemedim.hwpsi kacti.
dogumdan once bulmadim diye bi de ben suclu oldum.oyda iki aydaan fazla aradim.
simdiki kadini bile yalvaryakar getirttim.o olmasa naparim bilmem.
yalniz bakmak cok zor cnm ya iyi katlaniyosun.
ikisi ayni anda aglayinca zor.nasil ayarliyosun.birini emzirirken digeri yirtiyo kendini benimkilerin.artik.birer dk emzirio birakiyorum ben yalnizsssam.birini al digerini birak kollarda derman kalmiyo.Alla hepimizin yardimcisi olsun ciddi bir sabir imtihani iki bebek.

Tecrubeli annelerden fikir almak istiyorum, bebek bakim urunleri olarak ne kullaniyosunz dampuan pisik kremi falan ve memnunmusunuzz? Sebamed dusunuyorm bende ama nivea baby yada jonhnsons baby nasil bilmiyorum kullananlar yardimci olursa sevinirim..
pisik icin sudokrem ve bepantol kullaniyorum.bakim urunu olarak bubchen ve sebamed var bende.ikisini de kullaniyorum banyoda.

Esim cikariyo bizi cnm.yoksa acayip tirsiyorum.ogle uykulari haric cikmam zaten:))
Benimkilerin de costuklari zaman gozleri bisey gormez.emzigi de pek almiyolar.ama disarda veriyorum bazen.
cocugun butun psikolajisi degisti.evde kapandi kaldi bizimle.boyle az da olsa kucuk firsatlarla gonlunu almaya calisiyoruz.
cok zormus uc cocuk.
ikisi ayni anda aglayinca zor.nasil ayarliyosun.birini emzirirken digeri yirtiyo kendini benimkilerin.artik.birer dk emzirio birakiyorum ben yalnizsssam.birini al digerini birak kollarda derman kalmiyo.Alla hepimizin yardimcisi olsun ciddi bir sabir imtihani iki bebek.
Neden ikisini aynı anda emzirmiyosunuz. Hemde daha çok süt geliyo.bu arada ne güzel en iyisini yapıyosun dışarı çıkmakla ben o günlerimi evde bunalımda geçirdim. Salak gibi. Acıyorum o günlere şimdi.Bebişlerimi o halini hatırlamıyorum bile doğru düzgün.

pisik icin sudokrem ve bepantol kullaniyorum.bakim urunu olarak bubchen ve sebamed var bende.ikisini de kullaniyorum banyoda.
Şampuan sebamed.bebeyagi sebamed chicco.bubchen de ii.bitince ona geçerim die dusunuorum ama alerji yapmadigindan sebamed daha garantili sanırım. Pisik kremi mde sebamed bepantol

2.ay aşıları oldu bugün. 3 aşı birden vurdular kuzularıma. Ateşlendiler biraz. Ateşli bebek tam bi stresmiş. Bi yandan annem bi yandan eşim bir yandan ben ateş ölçmekten bir hal olduk:/

Tecrubeli annelerden fikir almak istiyorum, bebek bakim urunleri olarak ne kullaniyosunz dampuan pisik kremi falan ve memnunmusunuzz? Sebamed dusunuyorm bende ama nivea baby yada jonhnsons baby nasil bilmiyorum kullananlar yardimci olursa sevinirim..

şampuan ve bakım ürünlerinde mustela çok güzel. onun dışında pişik için bepanthene kullanıyorum her kullanımda sürebiliyorsunuz.

cok zormus uc cocuk.
Iyi yapiyorsun canim bende uyuyacaklarini bilsem cilgin gibi gezecegim.annem gekecek bir haftaligina yanima olmadi onunla bi park denemesi yaparim.ya birde insanlarin ikiz bebek gorunce delici bakislarindan da rahatsiz oluyorum.eskiden bende ikiz bebek gorunce ayni tepkiyo verirdim simdi cocuklarina ona buna gosteriyorlar bakmak istiyorlar sıkılıyorum. Ben ayni anda.agladiklarinda seninle ayni yontemi uyguluyirum.oncesinde agizlarina hemeb bibero u veriyorum ikisinindw o halde.emzirmem mumkun degil bende telaslaniyirum.baktim.susmuyor birini alip bir dk.pışpışlayıp birakoyorum sonra digerini alip pispisla taki biri susana kadar.buda olmazsa birini emzirirken ayni anda digerini ayagimda sallamayi.deniyorum.o.sirada da.cocuklarima sakin.olmalari iicin yalvariyorum.

Bakıcı olarak bugün biri daha aradı yatılı olarak kizlar.47yasinda kafam karıştı sizce me yapsam fiyat olarak 300tl farkediyor

Bakıcı olarak bugün biri daha aradı yatılı olarak kizlar.47yasinda kafam karıştı sizce me yapsam fiyat olarak 300tl farkediyor
Bakıcı meselesi ni ben de merak ediyorum.ne aramaliyiz ben yemeğini ufak tefek ev işimi de yapsın istiyorum çocuklara daha çok ben bakarım gibi gelio.bi de yatılı nasıl oluyor ev musait mi.benim evim 3+1 kalacak yer yok siz nası yapacaksınız. Burda tek çocuğa 1 milyar eski parayla istiyor lar.2 çocuğu sormaya korkuyorum.sizin orda piyasa nedir

Evin musaitse maddiyat uygunsa ilabilir.hatta daha iyi olur.ama buldugun insana da bagli.sonucta 24 saat beraber olucaksiniz.temuz guvenilir olmali.kolay deil bi yabanciyi eve ystili almak.ama isini bilen iyi biri ise sana cok faydasi olur

Bakıcı meselesi ni ben de merak ediyorum.ne aramaliyiz ben yemeğini ufak tefek ev işimi de yapsın istiyorum çocuklara daha çok ben bakarım gibi gelio.bi de yatılı nasıl oluyor ev musait mi.benim evim 3+1 kalacak yer yok siz nası yapacaksınız. Burda tek çocuğa 1 milyar eski parayla istiyor lar.2 çocuğu sormaya korkuyorum.sizin orda piyasa nedir
Sende öğretmendim dimi iznin ne zamana kadar.ben gündüz bakıcısına sart olarak ben cocuklarimi emzirmek istiyorum o yüzden genel yük benim.ustumde olacak sen cocuklardan firsat buldukca uyuduklari sırada ev ile ilgili ufak tefek isler ve birde yemek dedim öncelikle cocuklar uyuduklaei sure zarfinda is ve yemek.isi bilen daha once calismis olanlar 800-900 dedi
en son buldugum.kisi 650dedi
çünkü evde bende olacagim süt yapıcı yemekler yapacakmış bana:)
yatılı olarak buldugum kisi ise 1000tl dedi.fiyat.cok iyi ve bizi acayip rahatlatir. Evim 3+1 benimde apartman dairesi cocukalr icin ayirdigimiz odaya bi cekyat bi tv atsak olur diye dusundum him bide dolap lazım ona dimi?.ama evin içinde yabancı bir insan sürekli hayatının her anina tanik olacak güven olayı var bide.ama aynj zamanda sağlayacağı rahatlik var.bilemedim ya akıl verin

Benum yardimci kadinla her isi ortak yapiyoruz.bebek bakumuni da yemegi de.bebekler uyanikken ikimiz de bebeklerleyiz.uyurlarken yemek yapiyoruz.bazen tek bazen ortak.kadin evi supuruyi camasir as topla vs yapiyo.bulasiklari hallediyo filan.bence sadece ev isi demeyin kadina.bebek bakimina uzak dururlar o zsman.her ise el atsin firsat buldukca.ama oncelik bebekler dedim ben.bebekler agladiginda isi birakiyo.obur turlu ev isinu yapar gecer.senle beraber bakacakki ogrenecek duzenu beslenmelerini.acil bisey olsa kadina birakabilmeniz lazim

Yatılı bakıcı çok iyi oluyor. Yaklaşık 7,5 aydır evimde yatılı bakıcı var. Evim 3+1. Bir odayı ona verdim. Çocuklardan biri onun yanında kalıyor gece. Odaya bir çek yat aldım. Evdeki bir dolabı bozup ona verdim. Sabah çocuklar ne zaman kalkarsa mesaisi başlıyor. Gece en son uyuyana kadar devam ediyor. Gündüz çocuklar uyuyunca ev işi yapıyor. Çamaşır atılması, bulaşık makinası boşaltılması, evin süpürülmesi vb. Yemek hariç her işi yapıyor diyebilirim. Yemeği annem yapıyor. Ben çocuklar 3 aylıkken işe başlamak durumunda kaldım. Süt izinlerimi kullandım. ilk 3 ay yarım gün evdeydim, şimdi biraz daha geç gidiyorum. Benim bakıcım yabancı. Pazarları izinli oluyor. Dediğiniz fiyatlar çok uygun. Benim ödediğim para yatılı için dediğiniz rakamın 2 katını buluyor. Ama her kuruşuna değiyor diyebilirim. İmkanınız varsa mutlaka yatılı bakıcı alın.İlk başlarda yabancı biri nasıl olacak felan diyordum, şimdi o evden biri gibi oldu. Annemle ben yetişemedik, o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.

Yatılı bakıcı çok iyi oluyor. Yaklaşık 7,5 aydır evimde yatılı bakıcı var. Evim 3+1. Bir odayı ona verdim. Çocuklardan biri onun yanında kalıyor gece. Odaya bir çek yat aldım. Evdeki bir dolabı bozup ona verdim. Sabah çocuklar ne zaman kalkarsa mesaisi başlıyor. Gece en son uyuyana kadar devam ediyor. Gündüz çocuklar uyuyunca ev işi yapıyor. Çamaşır atılması, bulaşık makinası boşaltılması, evin süpürülmesi vb. Yemek hariç her işi yapıyor diyebilirim. Yemeği annem yapıyor. Ben çocuklar 3 aylıkken işe başlamak durumunda kaldım. Süt izinlerimi kullandım. ilk 3 ay yarım gün evdeydim, şimdi biraz daha geç gidiyorum. Benim bakıcım yabancı. Pazarları izinli oluyor. Dediğiniz fiyatlar çok uygun. Benim ödediğim para yatılı için dediğiniz rakamın 2 katını buluyor. Ama her kuruşuna değiyor diyebilirim. İmkanınız varsa mutlaka yatılı bakıcı alın.İlk başlarda yabancı biri nasıl olacak felan diyordum, şimdi o evden biri gibi oldu. Annemle ben yetişemedik, o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum.
Dil var mi cnm yasi kac anlasabiliyor musunuz. Simdi kadın aileden biri gibi mi davraniyor rahatlik olarak yokss evde çalışan oldugunun bilincinde mi.bizim turk milletinde butun hayata dahil olma olayi var ya ben ondan da biraz korkuyorum bir sure sonra basa cikilamaz rahatliga ulasir mi diye.denemekte fayda var aslinda ama o kaliplarimizi yikmamiz lazim önce. Konuştuğum kadin daha telefonda kendini ablam ilan etti.ben kac yaş büyüğüm sizden ablanizim ben sizin diye :KK66: bide kendini bi övdü bi övdü çok iyi bir insan olduğu konusunda :))

Dil var mi cnm yasi kac anlasabiliyor musunuz. Simdi kadın aileden biri gibi mi davraniyor rahatlik olarak yokss evde çalışan oldugunun bilincinde mi.bizim turk milletinde butun hayata dahil olma olayi var ya ben ondan da biraz korkuyorum bir sure sonra basa cikilamaz rahatliga ulasir mi diye.denemekte fayda var aslinda ama o kaliplarimizi yikmamiz lazim önce. Konuştuğum kadin daha telefonda kendini ablam ilan etti.ben kac yaş büyüğüm sizden ablanizim ben sizin diye :KK66: bide kendini bi övdü bi övdü çok iyi bir insan olduğu konusunda :))

Daha önce 4 yıl ikiz bakmış, bu sırada türkçe öğrenmiş, türkçesi çok iyi. Yaşı 48. Çalışan olduğunun bilincinde, saygısızlığı yok. Bunlar yabancı oldukları için bizim türkler kadar laubali olmuyorlar. Evden biri oldu derken, evde ne yemek varsa onu yiyor mesela,ayrı yemek aramıyor. Şu işi yap, bunu yap demiyorum. Evde yapılması ne gereken varsa ben söylemeden yapıyor. Disiplinliler. Türk nasıl olur bilmiyorum ama denemekte fayda var. Anlaşırsan çok rahat edersin.

X