İkizlerle Yeni Hayat

Merhaba,
Benim bebeklerde 17 günlük oldular bile. Meme + mama veriyorum. 3-4 gündür gündüz mama vermiyorum.cunku memede uyutup az emiyorlardı ama arkasına mamayı cup cup yutuyorlardı. Ağladıkca yada 2,5-3 saatte bir emziriyirum. Gece de meme sonrası 30 cc mama veriyorum 2 veya 3 sefer. Bir yandan da açlar mı diye kafama takılıyor. En son pzt saglık ocağında dogum kilolarını yeni gelmişlerdi. Gecen hafta hastanede yenidogan uzmanı mamayı azalt 20 cc yeter demişti ama siz 15 günlükten ne kadar veriyordunuz?

Emzirme saat araliklarin cok degil mi. Ben hala 2 saatte bir besliyorum.

Canım hayırlı olsun doğumum gerçekleşmiş. Seninkilerde tek yumurtaydı nasıl ayırt etmesi güç oluyor mu? Bizimkiler de kilo farkı var 300 gr kadar onun için ayırt edebiliyorum:)) açıkçası ben senin için körü bir örneğim çünkü kızlarımı emziremiyorum. Sağıp paylaştırıyorum. Toplamda bir öğünde süt Artı mama 85 ml veriyorum. Kiminle bakıyorsun?

Emzirme saat araliklarin cok degil mi. Ben hala 2 saatte bir besliyorum.
Bende 3 saatte bir besliyorum. Sadece süt verdiysem daha çabuk acıkıyorlar o zaman 2 saatte 1 besliyorum. Gündüzleri daha sık geceleri daha az besliyorum. Daha çok açıkmalarını gözönünde bulunduruyorum. Ağlıyorlar acıkınca çünkü.

Neyle sagıyorsun memnunsan yazar mısın adını

Ben elektrik li medela kullaniyorum çok memnunum.medela ve ameda nin hastane tipi olanları da kullanmış ligim var memnundum çok iyiydi.

Ayni seylerir yasiyoruz her konuda bizimde gece uykusuz gündüz uykusuz vampir gibi dolaşıyoruz. Benim gunde bir defa kaka yapıyorlar.sma yi bıraktık golden goad keci sutlu olan mamadan kullaniyoruz iko gündür yüzüstü yatiriyorum.oyle daha uzun uyuyorlar.altlarinada giydiğim tisortu koydum hala benim kucagimda sanip kendilerini rahat ediyorlar gibi.nurse harvey şurup aldim bide onu veriyorum. Biraz gaz sancilari toparlandi gibi.bu 3luyu uygulamadan once bi gun öğlen 2den gece 12 ye kadar yatmayip aglamisti bizimki.3gundur böyle bir vaka yok.hayirlisi

Bizimkiler tam birinci ayindayken bizde artistlik yapıp disariya kahvaltiya hittik.rezil olduk. Kahvalti sofrasi mukemmeldi biz sadece bakabildik.ben bir elimde birini emziriyirum esim birini mama ile besliyor derken gaZgaZ sancilari bi tuttu.insanlar bize dovecek gibi bakmaya baslayinca apar topar kalktık.sonra kizdim kendime neden panik oluyorum benim sokaga cikmaya hakkim yok mu die. Simdi bebek arabasi ile cevrede tur atma ile baslayacam ise.ama henuz arabam yok

Ayniymisiz senle.35 gunluguz biz de.cok zor gercekten ama mecbur kalinca bakuliyo bisekilde.Allah kolaylik versin
Aynen cnm is basa düşünce bahanen kalmiyir.gunduzu gectim gece zor oluyor.esimde işine kosturamiyor gece uykusuzlugu yuzunden is kaciriyor.buda sinirlenini yipratti.gecen gün evde kacacak sandim; ) bakici bulamiyirum diye bana kizip gitti:) bakici buldu hemde yatılı ama 23 yasinda.ikiz bebekte bakmisligi var.paranoya yaptim istemedim

Canim bebeklerin ne kadarlik simdi senin ve kilolari kac

Kizlar bendw 3-4 tane heyet rapaoru ile ilk donemo kapatip bebejleri 8aylik yapmayi hayal ediyorum sonrasinda ucrersiz izin cok zor gecinemeyiz.bu seferdw maddi sıkıntının stresi mahfeder iliskimizi.bir bakico bulmdum hix bakmamis bebek48 yasinda bir teyze iki cocuk buyutmus ama. Baslangic icin 650ye anlastik.daha karar veremedim. Tecrubeli daha mi iyi olurdu acaba ve yasi bu kadar sese tahammul edecek mi diye.ikiz bebek oldugunj duyan kaciyor.kacmayanda asgari ücret istiyor. Simdi bebekler yatak bebegi cok rahat bunlar ayaklaninca bir bakıcı evee tek basina asla basa cikamaz gibi geliyor.

Peg prego aria twin kullnan arkadaslar buyuklugu manevra kabiliyeti ve yeterligi hakkinda yorum yapar misiniz.paraya kiyip alacagim sanirim

Sagol cnm cok tesekkur ederim. Evet benimkilerde tek yumurta. Ufak tefek farklılıklar var ama kiloları yakın o nedenle ayırt etmek zor. Farklı giydiriyorum yatakta hep aynı tarafa aynı bebeği yatırıyorum. Birde birinin koluna ip bağladık.3 gün hastane yattık annem teyzem esim kv. Vardı sırayla. Esimin 10 gün izni bitti, simdi annemle bakıyoruz. Ben daha cok mama versemde alıyorlar ama sütlerin kalıyor göğsümde o nedenle azalttım mamayı. Insallah kilo aliyorlardir. Sen kiminle bakıyorsun?

Peg prego aria twin kullnan arkadaslar buyuklugu manevra kabiliyeti ve yeterligi hakkinda yorum yapar misiniz.paraya kiyip alacagim sanirim
Ben aldim ama henuz kullanmadim.bugun actik hatta.ama sirt kismi tam yatmiyor.ana kucagindaki gibi egimli duruyor bebekler.anlamadim ki boyle mi kullanicaz.sen baska kullanana denk gelirsen sor mutlaka dogumdan iyibaren kullanmislar mi.bu sekilde kullsnmsk uygunmu ki.
Canim sikıldı acikcasi.arada cikarmayi planliyodum artik

Biz henuz hastsne disinda cikmadik.biraz korkmuyo degilim acikcasi:))ama aliscaz bisekilde.kaHvaltiniz yarim kalmssa iyiymis.besleyip gitsen de bunlar cok kucukler sonucta.surekli meme istiyolar filan zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…