İkizlerle Yeni Hayat

Ca
Canım geçmiş olsun aynısı bizde de oldu yani çığlık olayı. Bazen insan kendini çaresiz hissediyor

merhaba kızlar bende ikiz istiyorum klomenle hamiş kalan varmı aranızda

Canım ben de senin gibi merak eder dururdum.tam ayını hatırlamıyorum ama ne zaman ki dönmeye başladılar o zaman bitti.dönüp hateketleniyolar ya o zaman ister istemez kendi kendilerine çıkarıyolarbiz 5 aylıkken sadece kucaımıza oturtup bekliyoduk.çıkartıyolardı bi süre sonra.

Ben de bu kucak işini anlamıyorum.o kadar dikkat ettik.sen ne ara alıştın kucağa... bizim büyük de öyle.pek nazlı.hep onla ilgilenmemizi istiyo.yoksa kademeli olarak arttırıyo ağlama sesini.ne ara bu hale geldi anlamıyorum.hiçbir işe ben de yetişemiyorum.ama bugünler geçici inşllh.o yüzden takmıyorum.çocuklarımın yemeğini yapıp yedirsem yetiyo şimdilik.

A
Ben varım canımmklomenle hamile kalan hemde şu an Rabbim nasip ederse kucağıma almayı ikiz kız bebek bekliyorumRabbim gönlüne göre verir inşallah
Yyy cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim bi sorunun varmiydi peki klomeni ben sadece ikiz icin kullanyrum dktr gozetimiyle tabi sansim varmi sence annem ve anneannemde ikizlere gebe kalmis ama düşmus ailede var senin ailede varmiydi ilacmi sence?

Canim uzun zamandır ilk defa giriyorum seni aradım forumlarda çok şaşırdım okuyunca ya masallah ogluslarina büyüdü lerde dizilerde oynuyorlar benim kizlarim da tipa tip aynı çok karistiriyorum nasılsın oğulların nasıl kaç kilo oldular artık tepki veriyorlar mi sana muayeneleri takipleri nasıl yaptın çok merak ediyorum gelişimleri nasıl konuşalım bebeklerimiz hakkinda gelişimlerini takip edelim çok erken dogdular ya ben çok korkuyorum geri kalmalarindan

Merhabalar,
Ben de ikiz annesiyim bir kızım bir oğlum var. Mayıs 2015 de doğdular. Şimdi 8 aylık oldular. Danışmak istediğiniz birşey varsa yardımcı olmak isterim. Benim de sormak istediğim bir konu var. Bebişlerim sabah kahvaltısını sevmiyor. Eti bisküvi, ıhlamur çayı, peynir ve reçel karıştırıp veriyorum ama yemiyorlar. Sizin tavsiye edeceğiniz birşey var mı? Bir de taşınabilir küçük bir mikser arıyorum, mamalarını yapmak için. Küçük olsun ki evden başka bir yere gittiğimde de (tatil gibi) kullanabileyim. Tavsiye edeceğiniz bu şekilde bir mikser var mı?

Merhabalar benimkilerde nisan doğumlu. Kahvaltıdan evel mama veya süt veriyor musunuz? En az 1-1,5 saat evvel bir şey vermemek lazım iştahları açık olsun diye. Onun dışında ben kahvaltıyı ayrı ayrı vermeye çalışıyorum. Verdiklerim;
1)tam buğday ekmek doğrayıp içine ceviz, tereyağ(tuzsuz) devam sütü ile ıslatıyorum.
2) tuzsuz peyniri parça parça koparıp ağızlarına veriyorum
3) tuzsuz zeytini parça parça koparıp ağzına veriyorum
4) yumurta sarısını hafif ıslatıp kaşıkla veriyorum
Bulamaç çiğneme alışkanlıklarını geliştirmiyor.
Birde reçel ve bal vermenizi pek tavsiye etmem1 yasından evel
Eti bebe büskivisi hiç tavsiye etmem.
Mikser konusuna gelince bence hiç kullanmayın çiğneme alışkanlığını kazanmaları için önce ince rende sonra kalın adım adım lokmaları çiğnemeleri için alıştırmanız lazım.
Güle güle büyütün bebeklerinizi

Kahvaltıdan önce süt vermiyorum. Tarif ettiğiniz kahvaltıyı da denerim. Ancak tuzsuz zeytini Nasıl buldunuz? Ayrıca reçeli neden tavsiye etmiyosunuz? Benim doktorum reçel verebilirsin ama bal ve süt 1 yaşından önce verme demişti. Dilek'leriniz için teşekkür ederim. Sizi de tebrik ederim, ikiz annesi olmak zor ama bir o kadar da zevkli

Şarküteri veya pazarda tuzsuz zeytinler satılıyor. Onları tercih ediyorum. Reçelde şeker var. Şeker bana göre yüzyılın zehri. Hiç faydası yok. Şekerli şeyler tüketen bebekler zamanla başka şey istemez hale geliyorlar. Ek gıdaya da sebzeyle başladım ben. Facebook'ta ek gıda grubunu takip edebilirsin.

25.01.2016 beta hcg 177.6
27.01.2016 beta hcg 434.2
ikiz sansı varmı kızlar, son regl 26.12.2015 annemin ikiz kardesleri var. normal döllenme tşkler

B

Canim bide kacgun sonra ovrendin hamile olduğunu
İğneden 15 gün sonra test yaptırmıştım çüNkü ilaç kaynaklı olarak pozitif çıkabiliyomuş.drum öyle söylemişti ailede ikiz yok bende çok şaşırdım hatta ağladım sevindim korktum garip bi duygu...ovitrelleyi ikiz olsun diye kullanmadım iki tane bebek kaybım
Vardı psikolojik olarak çok yıpranmıştım dr da çok beklemeyelim artık dedi o şekilde başladım ama yumurtlama sıkıntım yoktu eşimde de sıkıntı yoktu bizim muhtemelen psikolojikti...çünkü tahlillerimiz temizdi bana sorarsan ilaçtan dolayı ikiz oldu tabi Rabbim benim için böyle hayırlı görmüş darısı sana olsun inşallah tüm isteyenlere olsun

Reactions: grc
Ben varım canımmklomenle hamile kalan hemde şu an Rabbim nasip ederse kucağıma almayı ikiz kız bebek bekliyorumRabbim gönlüne göre verir inşallah
allah kucağına almayı nasip etsin canım kaç yumurtan olusmustu benm 5 ve sadece ikiz olsun die kuyllanmaya başladoım sorunum yoktu 2 cocuğm var son hakkım sezeryan die ikiz olsun die deneyelim dedim dktruma sence sansım varmıdır

Merhaba kızlar buraya enson hamileyken yazmıştım, şimdi Allah a çok şükür oğullarım 3aylık oldular, e malum yoğunluktan ancak buraya yazabildim, birde 5 yaşında kızım var, yardımcım yok yanlızım
Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Artık u topikten devm edicem kısmet olursa

Reactions: grc
Allah bagislasin canim zor ama tatli oluyordur 2si birden allah sana bagislasin dogal yollarlami hamis kaldin

Evet canım seni hatırlıyorum maşallah size,ufaklığa da maşallah,tek baktığın için sana da maşallah :) aramıza hoş geldin o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…