Ateş yapmaz dedi doktorumuz yapmadı da. 12. Aya kadar da aşı yok sanırım. Ben kan tahlili yaptıracak sanıyordum. Bu aylarda bebekler anemik çıkabiliyormuş. 1 yaşında yaptırıyorum dedi. Kan damlasına devam edin dedi ama 9 damla verdik zor kakalarını yaptılar. Bilmiyorum kararsızım vermekte. Canım bizimkiler de tembeldi. Ama çalıştıra çalıştıra kendilerine geldiler. Mümkün olduğunca yüzüstü dursunlar kas gelişimleri açısından önemli. Ben labne vermedim. Hangi marka güvenilirdir hiç bilmiyorum. Peyniri kendim yapıyorum 1 lt sütten. Sanada tavsiye ederim. Sütü kaynatıp içine yoğurt atınca topluyor kendini toplamazsa birazda limon sıkıyorum kaynatmaya devam sonra. Suyunu da atmıyorum. Buz kalıplarında dondurup peynir altı suyu olarak yemeklerine kullanıyorum. Peynir altı suyu çok yararlı. Yumurtayıda önce çeyrek sonra yarım sonra bütün vereceksin. Doktorum bi gün arayla ver dedi biz bu zamana kadar her gün verdik. Şimdi bi gün arayla 2 yumurta haşlayıp paylaştırıyorum. Köy yumurtası veriyorum. Yumurta iyi pişmiş olacak asla Rafadan ve kayısı verme canım. Ama morarmasın da çok kaynatıp.