İkizlerle Yeni Hayat

Oh yüreğime su serptin.bizim dişten dolayı geriye dönüş olunca baya bi korktum hep böyle mi olacak diye
Canım çocuk büyütmek zor, ikiz büyütmek dahada zor. Ama Allah kolaylığını veriyor ve gün geçtikçe dahada rahatlıyor insan şükür.. Seninde öyle olur inşallah... Dişleri çıkınca dahada rahatlarsın...

Benimkiler ishal olunca pirinç lapasına yoğurt karıştırdım.pek sevdiler.tadı yayla çorbasına benzedi.bi de patatesi sade sevmemişlerdi biraz tereyağı kattım yediler.kemik suyunda patates ve havuç pişirip verdim.kemik suyuna çok az tam buğday unu katıp çorba yaptım.onu da sevdiler.kemik suyuna tel şehriye kattım.bu aralar yumurta veriyorum sabahları.daha tam sarı yemeye başlamadılar.bu aralar vakit bulursam bebe bisküvisi yapcam inşllh.artık biz yerken her şeye ellerini atıyolar.sofraya hep yiyebilecekleri bişeyler getiriyorum.beraber yiyoruz.allahıma hamdolsun bugünleri gösterdiği için.
Kac aylik oldular seninkiler

Hoşgeldin.serapine kim bilmiyorum ama seni biyerlerden hatırlıyorum.benimkiler de 16 mayıs.halleri vakitleri yerindedir inşllh.
hatırlarsın tabi cnm.yazıyordum buraya da ikiz hazırlığına da.kk da eskiyim zaten:))
iyiler şükür benimkiler .on gün varmış aramızda.siz nasılsınız

8b63fd_8c0444944868487ead7a8f86b76b338f.jpg Kızlar bizi armut koltuk bebişlere fasulye yatak :KK70:

hatırlarsın tabi cnm.yazıyordum buraya da ikiz hazırlığına da.kk da eskiyim zaten:))
iyiler şükür benimkiler .on gün varmış aramızda.siz nasılsınız

Bu aralar hiiiç dokunmayın bize.hem diş çıkarıyoruz hem grip hem de ishsliz.iyi olucaz inşllh.

Ateş yapmaz dedi doktorumuz yapmadı da. 12. Aya kadar da aşı yok sanırım. Ben kan tahlili yaptıracak sanıyordum. Bu aylarda bebekler anemik çıkabiliyormuş. 1 yaşında yaptırıyorum dedi. Kan damlasına devam edin dedi ama 9 damla verdik zor kakalarını yaptılar. Bilmiyorum kararsızım vermekte. Canım bizimkiler de tembeldi. Ama çalıştıra çalıştıra kendilerine geldiler. Mümkün olduğunca yüzüstü dursunlar kas gelişimleri açısından önemli. Ben labne vermedim. Hangi marka güvenilirdir hiç bilmiyorum. Peyniri kendim yapıyorum 1 lt sütten. Sanada tavsiye ederim. Sütü kaynatıp içine yoğurt atınca topluyor kendini toplamazsa birazda limon sıkıyorum kaynatmaya devam sonra. Suyunu da atmıyorum. Buz kalıplarında dondurup peynir altı suyu olarak yemeklerine kullanıyorum. Peynir altı suyu çok yararlı. Yumurtayıda önce çeyrek sonra yarım sonra bütün vereceksin. Doktorum bi gün arayla ver dedi biz bu zamana kadar her gün verdik. Şimdi bi gün arayla 2 yumurta haşlayıp paylaştırıyorum. Köy yumurtası veriyorum. Yumurta iyi pişmiş olacak asla Rafadan ve kayısı verme canım. Ama morarmasın da çok kaynatıp.
Miktar olarak ne kadar koyuyorsun yoğurdu?

Bu aralar hiiiç dokunmayın bize.hem diş çıkarıyoruz hem grip hem de ishsliz.iyi olucaz inşllh.
Bu aya kadar hiç hasta etmemiştim görümcemden geçti grip önce oğlum ve eşime sonra da kızıma üzerine bir de diş eklendi 42 c kadar çıktı ateşleri perişan olduk yorulmak falan sorun değil ama onları o halde görünce insan çok geriliyor Allahım şifa versin kuzucuklarına

Arkadaslar birsey sorcam kasim 20 de dogum yaptim ikizlerime sutum az geldi damla damla mama verdik az oldugundan sutum emmek istemiyorlar beni suan 55 gunluk olduk makineyle sagsam sutum gelirmi suan gecmi kaldim acaba hic aklima gelmedi dogum yaptigim zamanlar makineyle sagmak cok uzuluyorum anne sutu veremedigimden sizlerin oldumu sutunuz siz neler yaptiniz
İnstagramda emzırmedestektımı diye bir profil var lll Türkiye üyesi ve emzirme notlarını yazan Tomris hanımın grubundan herkese sonuna kadar yardımcı oluyorlar tavsiye ederim bu arada hayırlı olsun tatlım bebeklerin

Bu aya kadar hiç hasta etmemiştim görümcemden geçti grip önce oğlum ve eşime sonra da kızıma üzerine bir de diş eklendi 42 c kadar çıktı ateşleri perişan olduk yorulmak falan sorun değil ama onları o halde görünce insan çok geriliyor Allahım şifa versin kuzucuklarına
Can'ım çok geçmiş olsun. Kuzular şimdi iyiler umarım.

Can'ım çok geçmiş olsun. Kuzular şimdi iyiler umarım.
ateş bitti çok şükür canım ama birden çığlık atarak ağlıyor kızım ne denersem deneyeyim susturamıyorum. Artık bugün bende ağladım. Şimdi göğsümde uyuyor yatağa bıraktığım anda kızılca kıyamet. Erkek hep mızmız alt 2 dişi çıktı çok şükür. Eşime sürekli sarıyorum. Her işim yarım. Hiç bir işe yetişemiyorum. Sürekli kucak ilgi oyun istiyorlar. Çok bitkin hissediyorum bu aralar kendimi

Merhaba arkadaşlar benim bebişlerimde tam 3 aylık oldular çok şükür 1 haftadır gece uykumuz uzadı 5 e kadar uyuyorlar.günde 2 kez mama veriyorum geri kalanı meme .mamayı ne kadar azaltmaya çalışsamda olmadı.benim size sorum gazzzzz!!!!!gaz sorunu bitecek deniyor ben bu bitmeyen kastedilenin ne olduğunu merak ediyorum kendi kendileri e çıkarmayı mı öğreniyorlar yoksa sırt pışpışlamaya devam etcez sadece kolay mı çıkarıyorlar.dakikalarca pışpışla bi gak sesi duymak için kollarımız kopuyo

Merhaba arkadaşlar benim bebişlerimde tam 3 aylık oldular çok şükür 1 haftadır gece uykumuz uzadı 5 e kadar uyuyorlar.günde 2 kez mama veriyorum geri kalanı meme .mamayı ne kadar azaltmaya çalışsamda olmadı.benim size sorum gazzzzz!!!!!gaz sorunu bitecek deniyor ben bu bitmeyen kastedilenin ne olduğunu merak ediyorum kendi kendileri e çıkarmayı mı öğreniyorlar yoksa sırt pışpışlamaya devam etcez sadece kolay mı çıkarıyorlar.dakikalarca pışpışla bi gak sesi duymak için kollarımız kopuyo
Merhaba cnm maşallah size:)3 aydan sonra gaz bitmiyor sancılı olmuyor cnm biz 6,5 olduk hala sırtlarını sıvazlıyoruz ama sızvazlamasakta olur kendileri hareketlendikçe çıkartabiliyorlar,daha çok yüzüstü yatır öyle sırtlarını sıvazla daha kolay çıkıyor hem öyle durmaya alışsınlar ilerde dönme reflexleri gelişir

ateş bitti çok şükür canım ama birden çığlık atarak ağlıyor kızım ne denersem deneyeyim susturamıyorum. Artık bugün bende ağladım. Şimdi göğsümde uyuyor yatağa bıraktığım anda kızılca kıyamet. Erkek hep mızmız alt 2 dişi çıktı çok şükür. Eşime sürekli sarıyorum. Her işim yarım. Hiç bir işe yetişemiyorum. Sürekli kucak ilgi oyun istiyorlar. Çok bitkin hissediyorum bu aralar kendimi
Bizimde bi ara öyle oldu. Nedensiz çığlık atıp ağlıyordu. Sonra kendiliğinden geçti. Yetersizlik duygusu tüm ikiz üçüz annelerinin hissettiği bir şey. Ayrıca her şeye yetişmek zorunda değiliz. Kendini üzme

Gaz her daim var ama sorun etmemeye kendileri çıkarmaya başlıyorlar. Yüzüstü durmaları baya işe yarıyor. Masaj yapabilirsinizde

Dönm
Ayşe Öner bebek dönmeye başladığında gaz sorunu da biter diyordu bizde gerçekten de öyle oldu.ben kalçalarından hafif kaldırıp dönmeye teşvik ediyordum yada yüzüstü iken göğsünden destekliyordum. Ama inan bebekler her şeyi bedenleri hazır olduğunda yapmaya başlıyorlar.

Bizimde bi ara öyle oldu. Nedensiz çığlık atıp ağlıyordu. Sonra kendiliğinden geçti. Yetersizlik duygusu tüm ikiz üçüz annelerinin hissettiği bir şey. Ayrıca her şeye yetişmek zorunda değiliz. Kendini üzme
Kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki bir derdi var anlamıyormuşum gibi yada ilgisiz mi davranıyorum diyorum. Dediklerinle biraz içim rahatladı teşekkür ederim. Şu diş bir çıksa artık :)

Kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki bir derdi var anlamıyormuşum gibi yada ilgisiz mi davranıyorum diyorum. Dediklerinle biraz içim rahatladı teşekkür ederim. Şu diş bir çıksa artık :)
Şu 3 ay geçse, şu diş çıksa... Daha bir sürü evre var. Geçiyor gidiyor Zaman. Onlar bir daha hiç o yaşta olmayacaklar. Sağlıkla büyüsün kuzular.:))

X