Tüp cnmAllah bagislasin canim zor ama tatli oluyordur 2si birden allah sana bagislasin dogal yollarlami hamis kaldin
Canim kayiplarin icin gecmis olsun meleklerin diger tarafta seni bekliyor allahim sizlere ve yeni bebislerine omur versin benim de 2014 aralik ve 2015 haziranda dusugum oldu kismet insallah benimde olur ama ben igne vurulmafimİğneden 15 gün sonra test yaptırmıştım çüNkü ilaç kaynaklı olarak pozitif çıkabiliyomuş.drum öyle söylemişti ailede ikiz yok bende çok şaşırdım hatta ağladım sevindim korktum garip bi duygu...ovitrelleyi ikiz olsun diye kullanmadım iki tane bebek kaybım
Vardı psikolojik olarak çok yıpranmıştım dr da çok beklemeyelim artık dedi o şekilde başladım ama yumurtlama sıkıntım yoktu eşimde de sıkıntı yoktu bizim muhtemelen psikolojikti...çünkü tahlillerimiz temizdi bana sorarsan ilaçtan dolayı ikiz oldu tabi Rabbim benim için böyle hayırlı görmüş darısı sana olsun inşallah tüm isteyenlere olsun
Amin canım güzel dileklerin için de teşekkür ederim benim dr um yumurta sayımı da yapmadı adet gününden sayıp 12. Gün ovitrelle yaptırdım adet başlangıcıyla 5 gün klomen tabi... inşallah gönlüne göre olur ama ikiz gebelik benim için çok zor geçti Rabbim sonunu hayırlı eyler inşallahallah kucağına almayı nasip etsin canım kaç yumurtan olusmustu benm 5 ve sadece ikiz olsun die kuyllanmaya başladoım sorunum yoktu 2 cocuğm var son hakkım sezeryan die ikiz olsun die deneyelim dedim dktruma sence sansım varmıdır
Amin canim allah sana ve bebeklerine saglik versin cevaplarin icin cok tesekur ederimAmin canım güzel dileklerin için de teşekkür ederim benim dr um yumurta sayımı da yapmadı adet gününden sayıp 12. Gün ovitrelle yaptırdım adet başlangıcıyla 5 gün klomen tabi... inşallah gönlüne göre olur ama ikiz gebelik benim için çok zor geçti Rabbim sonunu hayırlı eyler inşallah
Ben 8 aylıkken vermiştim canım. 3 gün kuralı ile verebilirsin. Benimkiler kırmızı mercimeği sevdiler yeşili pek sevmediler. Umarım seninkiler ikisini de severler. Diğer bakliyatları da verdim bu arada. Havuçla birlikte verdim çoğu Zaman.Merhaba ek gıda hakkında bir şey sormak istiyorum. Kırmızı, yesil mercimek ve bulgur ne zaman verilebiliyor biliyor musunuz ? Benim bebeklerim 8 ay 1 haftalık. 9. Ayı beklemelimiyim? Farklı kaynaklarda farklı bilgiler var emin olamadım.
Canım uykusuzluk süt üretimini baya etkiliyor. Ben ilk zamanlar çok uykusuz kaliyordum ve de bazen yemek bile yiyemiyordum anne sütü + mama şeklinde devam ettim ama kızım üç buçuk aylıkken oğlum da dört aylıkken bıraktı. Normalde sağmayı bırakmıştım tekrar sagmaya basladim gittikçe azaldı sütüm ve biraktim artık. Ne yaptıysam artiramadimKızlar benim oglanlar 2aylık oldular hem emziriyorum hemde mama veriyorum dün sütümü sagayım dedim ne kadar çıkacak diye iki gögüsten 40cc anca çıktı çok moralim bozuk süt yapan ne varsa yiyip içiyorum ama olmuyormuş uykusuzluktan mı acaba siz nasıl yaptınız emzirme işini gece yalnız bakıyorum gündüz de büyük oglumla ilgileniyorum mecburen uyumaya vakit yok zaten ikizleriminde uykusu yok beşiklerinde asla yatmıyorlar yanımda yatıyorlar koltukta yatmaktan mahvoldum valla
Yeşil mercimeği nasıl verdin. Biraz iri taneli olduğu için soruyorum. Çok mu pisiriyorsun yoksa blendırdan mı geçiriyorsunBen 8 aylıkken vermiştim canım. 3 gün kuralı ile verebilirsin. Benimkiler kırmızı mercimeği sevdiler yeşili pek sevmediler. Umarım seninkiler ikisini de severler. Diğer bakliyatları da verdim bu arada. Havuçla birlikte verdim çoğu Zaman.
Amin. Sen baya büyütmüşsün. Benimkiler daha sekizinci ayın içindeler. Allah herkese kolaylık versinmrhb kızlar benim kuzularım 4,5 yaşındalar, Rabbim acılarını vermesin,
Doğuranlara Allah hyırlı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin, hamile olanlarınıza da Allah eli ayağı düzgün aklı bütün bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :)
maaşallah :) ama zor döneminiz atlamış sayılırA
Amin. Sen baya büyütmüşsün. Benimkiler daha sekizinci ayın içindeler. Allah herkese kolaylık versin
Kusura bakmayın uzun zaman oldu girmemiştim siteye. Beşiklerinde sallıyorum aynı anda. Evet tek bakıyorum. Eşim çok yardımcı sağolsun.işten geldikçe ve haftasonu o yardımcı oluyo.Maşallah onlara sallamak çok zor gerçekten. Ben ilk aylarda kucağımda sallıyordum. Neyseki vazgeçirebildik. Siz ayakta sırayla mı sallıyorsunuz? Bir de tek mi bakıyorsunuz?
Benimki bir erkek bir kızmaaşallah :) ama zor döneminiz atlamış sayılır
birde 3 yaş sonrası biraz zorlaşıyor
cinsiyetler ?
Benim de alti aylik oldu bebislerim. Ilk zamanlarda benim de o kadar cikiyordu. Sonra sagdim saatte bir ya da emzirdim cok artiyor bol bol sagmaya bakin emzirdikten sonra da sagin mutlaka. Ins artacaktir.Kızlar benim oglanlar 2aylık oldular hem emziriyorum hemde mama veriyorum dün sütümü sagayım dedim ne kadar çıkacak diye iki gögüsten 40cc anca çıktı çok moralim bozuk süt yapan ne varsa yiyip içiyorum ama olmuyormuş uykusuzluktan mı acaba siz nasıl yaptınız emzirme işini gece yalnız bakıyorum gündüz de büyük oglumla ilgileniyorum mecburen uyumaya vakit yok zaten ikizleriminde uykusu yok beşiklerinde asla yatmıyorlar yanımda yatıyorlar koltukta yatmaktan mahvoldum valla
Benimkiler bir oğlan bir kız. Ya bi ara baya iyileşti ama bu aralar azıttılar. Uyumakta zorlanıyorlar.maaşallah :) ama zor döneminiz atlamış sayılır
cinsiyetler ?
Düdüklüde pişiriyorum kendi yiyeceğim sertlikte. Blender hiç kullanmıyorum. Çiğnesinler diye. Ek gıdaya başladığımızda hafif çatalla eziyordum. Şimdi pek ezmiyorumYeşil mercimeği nasıl verdin. Biraz iri taneli olduğu için soruyorum. Çok mu pisiriyorsun yoksa blendırdan mı geçiriyorsun
3 yaş sonrası neden zorlaşıyor?maaşallah :) ama zor döneminiz atlamış sayılır
cinsiyetler ?
Teşekkür ederim cevabın için. Bende öyle deneyeyim bakalım bizimkiler sevecek miDüdüklüde pişiriyorum kendi yiyeceğim sertlikte. Blender hiç kullanmıyorum. Çiğnesinler diye. Ek gıdaya başladığımızda hafif çatalla eziyordum. Şimdi pek ezmiyorum
Az da olsa moral olduysa sana yazdıklarım ne mutluinşallah gönlüne göre olur her şey...iyi dileklerin için de çok teşekkür ederimAmin canim allah sana ve bebeklerine saglik versin cevaplarin icin cok tesekur ederim