Okur herhalde burdaysa,yoksa öyle biri yokta kader ağlarını mı ördü dersin6 mayıs bizimkiler.
dediğim gibi üç çocukla ev ve iş hayatıyla dolu dolu geçiyor günler twinrose.
benim bu topicte de eski mesajlarım vardır yazıyodum.bi de ikizlere hazırlıktan filan hatırlarsın.
ya bu serapine adlı gizemli üye kim peki.bu topik için davet bırakmış.sen biliyomusun twinrose.
ikiz annesi ise tanışalım.
ee bu topiği tavsiye ettiyse burdan biridir. ama yeni üyelik sıfır mesajlı birisi.kimdir yahu:))
bence yeni üyelik almış aranızdan bi üye:))Okur herhalde burdaysa,yoksa öyle biri yokta kader ağlarını mı ördü dersin
Valla ben değilim :)bence yeni üyelik almış aranızdan bi üye:))
garip değil mi ama sence de.Valla ben değilim :)
Evet ama sanki öyle bir rumuz tanıdık ta gelmiyor değil ama kim...garip değil mi ama sence de.
ne alaka sadece bu topiği tavsiye etmiş yeni profil bi üye
twinrose senin bir bilgin var mı
Buraya hiç yazmadı serapine. Eski mesajlarından burada yazıştığımızı da gördüm. Bir kaç başlık takip edince karıştı. Siz öğretmen miydiniz? Göreve başladınız mı? Bakıcı sorununu çözdünüz mü?6 mayıs bizimkiler.
dediğim gibi üç çocukla ev ve iş hayatıyla dolu dolu geçiyor günler twinrose.
benim bu topicte de eski mesajlarım vardır yazıyodum.bi de ikizlere hazırlıktan filan hatırlarsın.
ya bu serapine adlı gizemli üye kim peki.bu topik için davet bırakmış.sen biliyomusun twinrose.
ikiz annesi ise tanışalım.
ee bu topiği tavsiye ettiy
merhaba
İkiz anneleri olarak tecrübeli annelerin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Bize katılırsanız seviniriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ikizlerle-yeni-hayat.816159/
se burdan biridir. ama yeni üyelik sıfır mesajlı birisi.kimdir yahu:))
bence yeni üyelik almış aranızdan bi üye:))
Bizi yeterli görmemiş demek ki:)) ben olabilirim serapine.garip değil mi ama sence de.
ne alaka sadece bu topiği tavsiye etmiş yeni profil bi üye
twinrose senin bir bilgin var mı
Sen misin gerçekten :))Bizi yeterli görmemiş demek ki:)) ben olabilirim serapine.
Sallarken sorun yoktu, biberonlarını verip salıncağa koyuyordum, beş dakika sürmüyordu uyumaları. Sonra da yataklarına alıyordum. Şimdi direk yatakta uyutmaya alıştırıyorum, yeni başladığım için direniyorlarMşllh baya büyütmüşsün.hala mı direniyolar ya.benimklilrr 8 aylık.az kaldı samıyodum
Merhaba. Sendemi 3 çocuklusun, benimde üç çocuğum var. Büyüğüm 8 yaşında, küçükler 2 yaşını bitirdiler.merhaba
serapine adlı üyeden gelmiş bu mesaj.ama yeni üyelik o mesaj.bu gruptan bir üye mi acaba.
merhaba
İkiz anneleri olarak tecrübeli annelerin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Bize katılırsanız seviniriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ikizlerle-yeni-hayat.816159/
uzun süredir kk da yokum.malum ikizlerle ve büyük oğlumla hiçbişeye vakit kalmıyor.
ama tabiki bu topicte de paylaşım yapmak isterim.
bu serapine kim önce bi onu tanımak isterim:))
Yok yahu ben değilim. Bir tek umutu tanıyorum, reyhanı tanımıyorum zaten.Sen misin gerçekten :))
Serapinin profili bos.hic mesaji yokki.dun uye olmus.nerden gordun.kopyalayabilirmisin.Buraya hiç yazmadı serapine. Eski mesajlarından burada yazıştığımızı da gördüm. Bir kaç başlık takip edince karıştı. Siz öğretmen miydiniz? Göreve başladınız mı? Bakıcı sorununu çözdünüz mü?
Evt reyhan.oglum on yasina girdi.ikizlwr dokuzuncu ayda.sen evdemisin calisiyomusunMerhaba. Sendemi 3 çocuklusun, benimde üç çocuğum var. Büyüğüm 8 yaşında, küçükler 2 yaşını bitirdiler.
Seninkiler kaç yaşında?
bakıcıya ne kadar ödüyorsun? Serap'ı değil seni görmüştüm başka sayfalarda. Sonra burada da yazıştığımızı farkettim mesajlarında.Serapinin profili bos.hic mesaji yokki.dun uye olmus.nerden gordun.kopyalayabilirmisin.
Ogretmen deilim cnm.memurum kamuda.bakicim var.calisiyorum
Evt yazisiyoduk cnm.bakici 1200.sen ne zaman baslicaksin.tek mi bakiyosunbakıcıya ne kadar ödüyorsun? Serap'ı değil seni görmüştüm başka sayfalarda. Sonra burada da yazıştığımızı farkettim mesajlarında.
Ücretsiz izne ayrıldım. Hazirana kadar. Sonrasını hiç bilmiyorum. Belki 2 yaşına kadar ben bakarım. Belki bakıcı tutarım. Ama nasıl güvenirim hiç bilmiyorum. Birde aniden işi bırakabiliyorlar. Kafamda çok fazla soru var.Evt yazisiyoduk cnm.bakici 1200.sen ne zaman baslicaksin.tek mi bakiyosun
Ben pirinç unu hiç kullanmadım. Tam buğday unu yulaf ezmesi irmik ve buğday ruşeym kullaniyorum.Yulaf ununa ihtiyacım olduğunda da yulaf ezmesini rondoda çekiyorum un haline getiriyorum.
merhaba
serapine adlı üyeden gelmiş bu mesaj.ama yeni üyelik o mesaj.bu gruptan bir üye mi acaba.
merhaba
uzun süredir kk da yokum.malum ikizlerle ve büyük oğlumla hiçbişeye vakit kalmıyor.
ama tabiki bu topicte de paylaşım yapmak isterim.
bu serapine kim önce bi onu tanımak isterim:))
Sallarken sorun yoktu, biberonlarını verip salıncağa koyuyordum, beş dakika sürmüyordu uyumaları. Sonra da yataklarına alıyordum. Şimdi direk yatakta uyutmaya alıştırıyorum, yeni başladığım için direniyorlarinşallah bir haftaya alışırlar diye tahmin ediyorum...