Birde şu sebze meyve filesi nasıl bir şey acaba almayı düşünüyorum,sen aldın mı?Hangi şehirdesin bilmiyorum ama kesinlikle ikea antilop mama sandalyesini tavsiye ederim 60 TL. Diğerleri hem yer kaplıyor hem pahalı. Ben çok memnun kaldım.
İçine sebze meyve koyuyorsun emsin tadını alsın. Blw yaptırıyorsun? Öyle bir şey almadım canım. Ellerine veriyorum onlar oynuyorlar ısırıyorlar. Küçükse çiğniyorlar büyükse öğürüyorlar.Birde şu sebze meyve filesi nasıl bir şey acaba almayı düşünüyorum,sen aldın mı?
Bizimkiler ellerine vermek için daha küçük ya onunla yavaştan alışsınlar diyorum,zaten her şeyi ağızlarına götürüyorlar malumİçine sebze meyve koyuyorsun emsin tadını alsın. Blw yaptırıyorsun? Öyle bir şey almadım canım. Ellerine veriyorum onlar oynuyorlar ısırıyorlar. Küçükse çiğniyorlar büyükse öğürüyorlar.
Canım maalesef benimkiler kitap dinlemiyorlar. Kitabı elime alınca hemen birbirlerinden önce kitabı elimden alıyorlar, kendilerince okuyorlar, bende resimlerini anlatmaya çalışıyorum ikisine ayrı ayrı.Çok sağolun içimi rahatlattınız. Uyutma konusunda ne yapıyorsunuz? Masal okuyup uyudukları zamanları 2 yaş civarı görebilir miyiz?
Merhaba bende sallayarak uyutuyorum nasıl geçicem ki kendileri uyusun bide sizinkiler kaç aylık benimkiler 17 aylıklarCanım maalesef benimkiler kitap dinlemiyorlar. Kitabı elime alınca hemen birbirlerinden önce kitabı elimden alıyorlar, kendilerince okuyorlar, bende resimlerini anlatmaya çalışıyorum ikisine ayrı ayrı.
Benimkiler biberonla sütlerini içerken sallıyordum( salıncakta) o şekilde uyuyorlardı iki haftaya kadar. Şimdi yataklarında uyumaya alıştırmaya çalışıyorum...
Maşallah onlara sallamak çok zor gerçekten. Ben ilk aylarda kucağımda sallıyordum. Neyseki vazgeçirebildik. Siz ayakta sırayla mı sallıyorsunuz? Bir de tek mi bakıyorsunuz?Merhaba bende sallayarak uyutuyorum nasıl geçicem ki kendileri uyusun bide sizinkiler kaç aylık benimkiler 17 aylıklar
Maşallah fındıklara:) canm sen ek gıda da 3 öğüne çıkarmıştın değişik şeyler bulabiliyor musun ben bulamıyorum hergün hergün
Pirinç unu besin değeri yok diyorlar,onun yerine tam pirinç unu,yulaf unu veya buğday ruşeymi vitamin değeri yüksekmişBen de bulamıyorumbulamayınca patates yiyoruz :)bi patates bi yopurt ya da pirinç unlu yoğurt.bi de kahvaltı bi de meyve.
Benimkiler 26 aylık oldular. Biberonlarını veriyorum yataklarına yatırıyorum, kızım genelde hemen uyuyor ama oğlumda zorlanıyorum. Epey direniyor uykuya , en son yanına yatıyorum öyle uyuyor. Ama dediğim gibi yeni başladım yataklarında uyumaya, alışacaklar inşallah...Merhaba bende sallayarak uyutuyorum nasıl geçicem ki kendileri uyusun bide sizinkiler kaç aylık benimkiler 17 aylıklar
Pirinç unu besin değeri yok diyorlar,onun yerine tam pirinç unu,yulaf unu veya buğday ruşeymi vitamin değeri yüksekmiş
Benimkiler 26 aylık oldular. Biberonlarını veriyorum yataklarına yatırıyorum, kızım genelde hemen uyuyor ama oğlumda zorlanıyorum. Epey direniyor uykuya , en son yanına yatıyorum öyle uyuyor. Ama dediğim gibi yeni başladım yataklarında uyumaya, alışacaklar inşallah...
Ben pirinç unu hiç kullanmadım. Tam buğday unu yulaf ezmesi irmik ve buğday ruşeym kullaniyorum.Yulaf ununa ihtiyacım olduğunda da yulaf ezmesini rondoda çekiyorum un haline getiriyorum.Evt öyle diyorlar.tam pirinç ununa hiç denk gelmedim.yulaf da sindirimi kolaylaştırıyomuş aldım ama daha sonra kullanıcam. Daha ishalimiz tam geçmedi.pirinç ununa o yüzden yüklendim biraz. Ama tam olsa daha iyi olur dediğin gibi.
Tekrar hoş geldin,nerelerdeydin,kaç aylık oldunuz? onu bilmiyorum ben belki twinrose bilir...merhaba
serapine adlı üyeden gelmiş bu mesaj.ama yeni üyelik o mesaj.bu gruptan bir üye mi acaba.
merhaba
İkiz anneleri olarak tecrübeli annelerin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Bize katılırsanız seviniriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ikizlerle-yeni-hayat.816159/
uzun süredir kk da yokum.malum ikizlerle ve büyük oğlumla hiçbişeye vakit kalmıyor.
ama tabiki bu topicte de paylaşım yapmak isterim.
bu serapine kim önce bi onu tanımak isterim:))
hoşbulduk cnm.valla koşturmaca ile geçiyor zamanım.kk ya aylarca hiç uğrayamadım bile.9 un içindeyiz.Tekrar hoş geldin,nerelerdeydin,kaç aylık oldunuz? onu bilmiyorum ben belki twinrose bilir...
Öyle oluyor cnm senin daha zor 3 çocuk tabii...maşallah size biz 6,5 oldukhoşbulduk cnm.valla koşturmaca ile geçiyor zamanım.kk ya aylarca hiç uğrayamadım bile.9 un içindeyiz.
siz kaç aylıksınız.
pek aktif değil mi topik.halbuki baya ikiz annesi var kk da.Öyle oluyor cnm senin daha zor 3 çocuk tabii...maşallah size biz 6,5 olduk
geçenlerde geçmişe baktımda kimseler kalmadı diye konuşuyoduk twinrose la,bak sen geldin :)
sizinkilerde nisan doğumlu sanırım. Sizi başka bir başlıktan hatırlıyorum. Neler yapıyorsunuz?hoşbulduk cnm.valla koşturmaca ile geçiyor zamanım.kk ya aylarca hiç uğrayamadım bile.9 un içindeyiz.
siz kaç aylıksınız.
6 mayıs bizimkiler.sizinkilerde nisan doğumlu sanırım. Sizi başka bir başlıktan hatırlıyorum. Neler yapıyorsunuz?