İkizlerle Yeni Hayat

6 mayıs bizimkiler.
dediğim gibi üç çocukla ev ve iş hayatıyla dolu dolu geçiyor günler twinrose.
benim bu topicte de eski mesajlarım vardır yazıyodum.bi de ikizlere hazırlıktan filan hatırlarsın.
ya bu serapine adlı gizemli üye kim peki.bu topik için davet bırakmış.sen biliyomusun twinrose.
ikiz annesi ise tanışalım.
ee bu topiği tavsiye ettiyse burdan biridir. ama yeni üyelik sıfır mesajlı birisi.kimdir yahu:))
Okur herhalde burdaysa,yoksa öyle biri yokta kader ağlarını mı ördü dersin :KK70:

6 mayıs bizimkiler.
dediğim gibi üç çocukla ev ve iş hayatıyla dolu dolu geçiyor günler twinrose.
benim bu topicte de eski mesajlarım vardır yazıyodum.bi de ikizlere hazırlıktan filan hatırlarsın.
ya bu serapine adlı gizemli üye kim peki.bu topik için davet bırakmış.sen biliyomusun twinrose.
ikiz annesi ise tanışalım.
ee bu topiği tavsiye ettiy
merhaba
İkiz anneleri olarak tecrübeli annelerin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Bize katılırsanız seviniriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ikizlerle-yeni-hayat.816159/
se burdan biridir. ama yeni üyelik sıfır mesajlı birisi.kimdir yahu:))
Buraya hiç yazmadı serapine. Eski mesajlarından burada yazıştığımızı da gördüm. Bir kaç başlık takip edince karıştı. Siz öğretmen miydiniz? Göreve başladınız mı? Bakıcı sorununu çözdünüz mü?

Mşllh baya büyütmüşsün.hala mı direniyolar ya.benimklilrr 8 aylık.az kaldı samıyodum :KK43:
Sallarken sorun yoktu, biberonlarını verip salıncağa koyuyordum, beş dakika sürmüyordu uyumaları. Sonra da yataklarına alıyordum. Şimdi direk yatakta uyutmaya alıştırıyorum, yeni başladığım için direniyorlar:KK66: inşallah bir haftaya alışırlar diye tahmin ediyorum...

merhaba
serapine adlı üyeden gelmiş bu mesaj.ama yeni üyelik o mesaj.bu gruptan bir üye mi acaba.
merhaba
İkiz anneleri olarak tecrübeli annelerin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Bize katılırsanız seviniriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ikizlerle-yeni-hayat.816159/
uzun süredir kk da yokum.malum ikizlerle ve büyük oğlumla hiçbişeye vakit kalmıyor.
ama tabiki bu topicte de paylaşım yapmak isterim.
bu serapine kim önce bi onu tanımak isterim:))
Merhaba. Sendemi 3 çocuklusun, benimde üç çocuğum var. Büyüğüm 8 yaşında, küçükler 2 yaşını bitirdiler.
Seninkiler kaç yaşında?

Buraya hiç yazmadı serapine. Eski mesajlarından burada yazıştığımızı da gördüm. Bir kaç başlık takip edince karıştı. Siz öğretmen miydiniz? Göreve başladınız mı? Bakıcı sorununu çözdünüz mü?
Serapinin profili bos.hic mesaji yokki.dun uye olmus.nerden gordun.kopyalayabilirmisin.
Ogretmen deilim cnm.memurum kamuda.bakicim var.calisiyorum

Serapinin profili bos.hic mesaji yokki.dun uye olmus.nerden gordun.kopyalayabilirmisin.
Ogretmen deilim cnm.memurum kamuda.bakicim var.calisiyorum
bakıcıya ne kadar ödüyorsun? Serap'ı değil seni görmüştüm başka sayfalarda. Sonra burada da yazıştığımızı farkettim mesajlarında.

Evt yazisiyoduk cnm.bakici 1200.sen ne zaman baslicaksin.tek mi bakiyosun
Ücretsiz izne ayrıldım. Hazirana kadar. Sonrasını hiç bilmiyorum. Belki 2 yaşına kadar ben bakarım. Belki bakıcı tutarım. Ama nasıl güvenirim hiç bilmiyorum. Birde aniden işi bırakabiliyorlar. Kafamda çok fazla soru var.

Ben pirinç unu hiç kullanmadım. Tam buğday unu yulaf ezmesi irmik ve buğday ruşeym kullaniyorum.Yulaf ununa ihtiyacım olduğunda da yulaf ezmesini rondoda çekiyorum un haline getiriyorum.

Ya ben tam buğdaya başlamıştım bu ishal çıktı başımıza.buğday da ishal yapabiliyımuş o yüzden şimdilik ishale iyi gelenlerle devam ediyorum.yoksa pirinç ununu ben de pek kullanmak istemiyodum.neyi yapmam dediysem yapıyorum şu veletler doğalı beri elhamdülillah.

merhaba
serapine adlı üyeden gelmiş bu mesaj.ama yeni üyelik o mesaj.bu gruptan bir üye mi acaba.
merhaba

uzun süredir kk da yokum.malum ikizlerle ve büyük oğlumla hiçbişeye vakit kalmıyor.
ama tabiki bu topicte de paylaşım yapmak isterim.
bu serapine kim önce bi onu tanımak isterim:))

Hoşgeldin.serapine kim bilmiyorum ama seni biyerlerden hatırlıyorum.benimkiler de 16 mayıs.halleri vakitleri yerindedir inşllh.

Sallarken sorun yoktu, biberonlarını verip salıncağa koyuyordum, beş dakika sürmüyordu uyumaları. Sonra da yataklarına alıyordum. Şimdi direk yatakta uyutmaya alıştırıyorum, yeni başladığım için direniyorlar:KK66: inşallah bir haftaya alışırlar diye tahmin ediyorum...

Oh yüreğime su serptin.bizim dişten dolayı geriye dönüş olunca baya bi korktum hep böyle mi olacak diye

X