İkizlerle Yeni Hayat

Çok geçmiş olsun canım,geçer inşallah biran önce,bende hareketlensinler istiyorum ama oda bir sorun işte ama şuanda yatmaktan sıkılıyorlar oturtuyoruz yavaş yavaş ama ona da sıkılıyorlar neyse böyle böyle büyüycekler işte bakalım.
Ben valla ek gıdada netten ve sizlerden duyduğum ve araştırdığım şeyleri yapıyorum ve içime sinenleri yoksa bulunduğum yerde yardımı dokunacak kimse yok annemde en son beni büyütmüş zaten:) pek bilmiyor yani,Allah yardım ediyor ve ederde inşallah,hepimizin kuzucuklarına Allah sağlık sıhhat versin inşallah...

Öyle yapıcam sanırım tuzsuz peynir almak en iyisi,ben cam rende de yeni yeni yapıyorum,benimde yavaştan pütürlü vermem lazım ama açıkçası korkuyorum zaten bitanesi çok küçük parçayı bile geri çıkarıyor,
valla canım senden yeni yeni şeyler öğreniyorum :) maş fasulyesi ne?

Arkadaslar birsey sorcam kasim 20 de dogum yaptim ikizlerime sutum az geldi damla damla mama verdik az oldugundan sutum emmek istemiyorlar beni suan 55 gunluk olduk makineyle sagsam sutum gelirmi suan gecmi kaldim acaba hic aklima gelmedi dogum yaptigim zamanlar makineyle sagmak cok uzuluyorum anne sutu veremedigimden sizlerin oldumu sutunuz siz neler yaptiniz

Valla canım bende hiç yemedim. Ek gıda diye bir grup var Facebook ta orda tavsiye ediyorlardı. Pazardan aldım bende:)) gerçi biz brokoli karnabaharda yemeyiz ama öğünlere katmamız lazım bebişler biz ne yersek onu yiyecekler ileride.

Hastane tipi kiralayıp deneyebilirsiniz. Tomrisin emzirme notlarını okuyabilirsiniz.

Öncelikle hayırlı olsun bebişleriniz,benimde sizin gibi oldu tutamadılar mememi,sağdım ama olmadı,moralinizi bozmak istemem ama bu saatten sonra zor çünkü bende o kadar çok denedim ki yinede gelmedi yani geldi ama çerez misali,ma yinede tutturmaya çalışın derim emdikçe belki gelir ve çoğalır...

Aynen bizde brokoli bakla falan yemeyiz ama dediğin gibi soframıza mevsimine göre her şeyin onlar için konması lazım,aslında yer elması aldırdım senden duydum ama mevsimi değil galiba birde mide ağrısı yapabilir yazıyor nette güvenemedim,kerevizde biz hiç yemedik onuda nasıl yaparım bilmiyorum,öğün arttıkça ne vereceğimi bilemiyorum valla hep aynı şeyler oluyor çoğu zaman,sanırım millette ondan değişik sebzelere yöneliyor:)

Saol bende ugrasiyom gelmiyor ya sizdemi mama veriyorsunuz

Benimkilerde başından beri sulu yapıyorlar versem iyi gelir mi ki?

Benimkiler özellikle biri bi ara saatte 3 kere falan yapıyodu.her sulu kakada 30 40 cc su verilmeli dediler.mğmkün değil içmiyolardı.ben de tatlandırmak için kullanıyodum.ama ishale zaten iyi geliyomuş keçibynuzu.ben o dönem mamalarını değiştirdim.aptamşl hn 25 var ishal için onu kıllandım 2 kutu.dr da onayladı. Bi de patates haşlayıp verdim her gün.yoğurt ve pirinç lapasına yoğurt karıp verdim.meyve olarak sadece muz verdim.şu an iyi gibiler çok şükür.ama hala yeşil yapıyolar sıklıkla.geçmiş olsun seninkilere de.

Aptamil'in öyle bir maması olduğunu duymamıştım,biz aptamil kullanıyoruz,bizimkilerde fazla su içmiyorlar bende mamadan önce veriyorum açken içiyorlar,bende patates ve pirinç ağırlıklı veriyorum ek gıdayı,birde dediğin gibi muz ve elma veriyorum... inşallah seninkilerde iyileşir biran önce canım

Kızlar hala buradasınız harikasınız ben en son ne zaman girmiştim ya.valla ben ikizlerime tek bakıyorum o yüzden hiç bakma fırsatım olmuyor xaten kendime hiç bakmıyorum paçoz oldum.facede bir grup var ona bskıyorum.oğluşlarım 8 ayı bitirdiler.nerden nereyeee.canavar gibiler hiççç durakları yok :)

Canım konu benim ilgi alanımıza denk gelmiş.benim oğluşun biri bu 3 gün önce yuksek ateş ishal vakası ile acike taşındık.kaka tahlilş yaptırdım giardiya diye bir virüs çıktı.yemiyor içmiyor hiç birsey bir gıdım yediği seyde ishal olarak çıkıyor.ateş ve kusma bitti.keyifsizlık ve ishal kaldı

maşallah onlara. Ek gıdada neler yapıyorsun? Hangi grup bahsettiğin?

Mrb kizlar ikizlerime orumcek araba aldik bugun ama nette ookudum zararli falan diye yurume bozuklugu oluyomus. Halbuki butun yegenlerim orumcek arabada yurumeyi ogrendiler hicbirinin de oyle bi sikintisi olmadi ne dersiniz bu konuda?

Sağol canım ya.Ben humananın var diye biliyodum bi arkadş söylemişti aklımda bulunsun diye ishal için kabız için ayrı mamaları var demişti.ben de eşimi onu almaya gönderdim eczaneye.humananın yok aptamilin var demişler.öyle aldık yani.ama dr da devam et demişti.bi de eczanelerde bulunmuyo depodan getirtiyolar

Çok geçmiş olsun.benim birinin 15 gün sürdü.hala tam düzelmiş değil.ateş ishalden miymiş acaba diş çıkardılar mı dişten de olabilir.bizimkiler de 8 i yeni bitirdi.patır patır dökülüyo dişler.bizim biri işk başta ateşkenmişti biz de acile koştuk hemen ama sonra anladım ki diştenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…