İkizlerle Yeni Hayat

Kızlar ebebekte tulumlar bodyler çok uygun biz aldık kaçırmayın derim:)
Bugün gittik bizde( hiç kusur kalır mıyım:)) ben indirim çadırından yazlık ürünler aldım. Sezon ürünleri pahalı geldi bana. Oto koltuğu baktık 1000 TL üstü çoğu. İçime oturdu fiyatlar.

Aynen valla:) gördükçe alası geliyor insanın ama tabi tasarruflu almak gerekiyor,ucuz diye seçiyorum yine ayıklıyorum...
İki tane olunca gerçekten maddi anlamda zor,birde üzülüyorum çoğu şeyden mahrum kalıyorlar diye ama sonra olsun diyorum biz çocukken ne vardı sanki,sağlıkları yerinde olsun gerisi boş:)

Çok şükür düzelme var da daha normal yapmıyolar hala.yarın doktora gitcez.inşllh normal seyrindedir.zeytini artık normal zeytini suda bekletiim diyorum.dün kuru fasülye verdim.biri yine kabardı.hem de yemekten hemen sonra.

Kabardı derken nasıl canım alerji mi?

Bu kadar çabuk alerjik tepki verdiğini ilk defa duydum ben. Geçmiş olsun. İlk bakliyat denemen miydi canım? Benimde kızlardan birinde sivilceler var küçük küçük ama seyrek. Alerjimi yoksa terliyorda o mu yapıyor anlamadım. Bende balık denettim dün bugün. Norveç somonu. Suda pişirdim suyuna sebze verdim. Sevdiler gibi.

Yok canım çok şükür olmadı,darısı size
Bizim de subat 3 te asi. Ins biz de agrisiz atessiz atlatiriz. Canim bi de ek gida olarak oglen sebze corbasina tahil ekleyip veriyorum ikindi meyve puresi aksam da yogurt veriyorum cok sukur yiyolar artik. Sen de nasil gidiyo yiyebiliyo mu bebisler

Bizim de subat 3 te asi. Ins biz de agrisiz atessiz atlatiriz. Canim bi de ek gida olarak oglen sebze corbasina tahil ekleyip veriyorum ikindi meyve puresi aksam da yogurt veriyorum cok sukur yiyolar artik. Sen de nasil gidiyo yiyebiliyo mu bebisler
Ben günde 2 ye yeni çıkardım 3 lemedim daha,tahıla da başlamadım birtek çorbada bulgur kullandım çünkü daha denemediğim gıdalar var,kereviz,yer elması,karnabahar ve avakado gibi... hepsi bitince 3 lü yapıcam,benimkilerden birinde brokoliden sonra kızarma oldu sanki bende onu vermiyorum bi süre sonra tekrar vericem

Bu arada bende aldım keçi boynuzu özünden, ama 1 yaşından başlıyormuş nette öyle diyor bilemedim...

Bu arada bende aldım keçi boynuzu özünden, ama 1 yaşından başlıyormuş nette öyle diyor bilemedim...
Kızlar merak ettim sizi twinrose , highheellls nerelerdesiniz ? Bebişler iyidir umarım...
Canım çok şükür bizimkiler iyiler. 9. Ay aşımızı olduk. Hareketlendiler baya. Arkamı dönmeye gelmiyor. Ben keçiboynuzu özünü 8. Aydan beri veriyorum. Bir çay kaşığı herhangi bir alerji yapmadı. Sen biraz daha bekle istersen. Yeni yeni alışıyor ek gıdaya seninkiler. Siz ne yapıyorsunuz? Bebişler iyi umarım

Maşallah size:) ateş yaptı mı peki canım...bizimkilerde çok şükür iyi,daha tembeller,bende p.tesi kahvaltıya geçmey düşünüyorum ama nasıl ayarlıycam bilmiyorum,netten baktım labne peyniri veya tuzsuz peynir diyor,hangisini versem bilemedim sonra yumurta sarısı çok pişmiş mi kayısı kıvamında mı versem kafamda deli sorular:)

Ateş yapmaz dedi doktorumuz yapmadı da. 12. Aya kadar da aşı yok sanırım. Ben kan tahlili yaptıracak sanıyordum. Bu aylarda bebekler anemik çıkabiliyormuş. 1 yaşında yaptırıyorum dedi. Kan damlasına devam edin dedi ama 9 damla verdik zor kakalarını yaptılar. Bilmiyorum kararsızım vermekte. Canım bizimkiler de tembeldi. Ama çalıştıra çalıştıra kendilerine geldiler. Mümkün olduğunca yüzüstü dursunlar kas gelişimleri açısından önemli. Ben labne vermedim. Hangi marka güvenilirdir hiç bilmiyorum. Peyniri kendim yapıyorum 1 lt sütten. Sanada tavsiye ederim. Sütü kaynatıp içine yoğurt atınca topluyor kendini toplamazsa birazda limon sıkıyorum kaynatmaya devam sonra. Suyunu da atmıyorum. Buz kalıplarında dondurup peynir altı suyu olarak yemeklerine kullanıyorum. Peynir altı suyu çok yararlı. Yumurtayıda önce çeyrek sonra yarım sonra bütün vereceksin. Doktorum bi gün arayla ver dedi biz bu zamana kadar her gün verdik. Şimdi bi gün arayla 2 yumurta haşlayıp paylaştırıyorum. Köy yumurtası veriyorum. Yumurta iyi pişmiş olacak asla Rafadan ve kayısı verme canım. Ama morarmasın da çok kaynatıp.

Evet 12.aya kadar aşı yokmuş canım,9 damla fazla değil mi,biz hala 4 damla veriyoruz bizede ebe 9.ay aşısında tahlil yaparız dedi ona göre devam mı tamam mı anlıycaz, ben hiç peynir yapmadım denerim ama onu vermeye de korkarım açıkçası anlayamam nasıl bir tat olacağını neyse yumurtayı pişmiş haliyle yutmaları zor olur yapışıyor ya sulandırmak lazım az bir kaşık su veya mama içinde sanırım,sağol canım tavsiyelerin için

Canım ben doktora sordum onu.ishalken içsinler diye sularına katıyodum.günde 4 çay kaşığı oluyodu toplamda.litrelerce vermiyosun ki bişey olmaz demişti.

Kızlar merak ettim sizi twinrose , highheellls nerelerdesiniz ? Bebişler iyidir umarım...

Bizim ishal bitti grip başladı.ne dişmiş ya. Alt üst etti bizi.bazen giriyorum bişey yazmaya kalmadan bişey oluyo kapatıyorum hemen.twinrose un dediği gibi arkamı dönmeye gelmiyo.odaya girince bi duruyorum şöyle yerlerini tespit edip öyle yürüyorum.ne zaman nerden çıkacakları belli olmuyo.sen de baya ilerlemişsin ek gıdada mşllh. Yesinler büyüsünler sağlıkla inşllh

Bende anneme sordum. İnternette video izledim yaptım. Ama açıkçası emin olamam. Onun için ısrarla peynir yap diyemem. Tuzsuz peynir de alıp verebilirsin.
Ben artık cam rende kullanmıyorum. Elma vereceksem büyük rende kullanıyorum. Çiğnemeleri için parça parça haşlanmış sebzeler veriyorum. Şu an hiç fena gitmiyoruz.
Maş fasulyesi denemesi yapacağım yakında.

Geçmiş olsun her yerde salgın var canım. Hastaneye gittik kontrole tedirgin olduk. Etrafta hasta bebekler çocuklar. İlaç kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…