- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
Benimkilerde başından beri sulu yapıyorlar versem iyi gelir mi ki?Canım ben doktora sordum onu.ishalken içsinler diye sularına katıyodum.günde 4 çay kaşığı oluyodu toplamda.litrelerce vermiyosun ki bişey olmaz demişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkilerde başından beri sulu yapıyorlar versem iyi gelir mi ki?Canım ben doktora sordum onu.ishalken içsinler diye sularına katıyodum.günde 4 çay kaşığı oluyodu toplamda.litrelerce vermiyosun ki bişey olmaz demişti.
Çok geçmiş olsun canım,geçer inşallah biran önce,bende hareketlensinler istiyorum ama oda bir sorun işte ama şuanda yatmaktan sıkılıyorlar oturtuyoruz yavaş yavaş ama ona da sıkılıyorlar neyse böyle böyle büyüycekler işte bakalım.Bizim ishal bitti grip başladı.ne dişmiş ya. Alt üst etti bizi.bazen giriyorum bişey yazmaya kalmadan bişey oluyo kapatıyorum hemen.twinrose un dediği gibi arkamı dönmeye gelmiyo.odaya girince bi duruyorum şöyle yerlerini tespit edip öyle yürüyorum.ne zaman nerden çıkacakları belli olmuyo.sen de baya ilerlemişsin ek gıdada mşllh. Yesinler büyüsünler sağlıkla inşllh
Öyle yapıcam sanırım tuzsuz peynir almak en iyisi,ben cam rende de yeni yeni yapıyorum,benimde yavaştan pütürlü vermem lazım ama açıkçası korkuyorum zaten bitanesi çok küçük parçayı bile geri çıkarıyor,Bende anneme sordum. İnternette video izledim yaptım. Ama açıkçası emin olamam. Onun için ısrarla peynir yap diyemem. Tuzsuz peynir de alıp verebilirsin.
Ben artık cam rende kullanmıyorum. Elma vereceksem büyük rende kullanıyorum. Çiğnemeleri için parça parça haşlanmış sebzeler veriyorum. Şu an hiç fena gitmiyoruz.
Maş fasulyesi denemesi yapacağım yakında.
Valla canım bende hiç yemedim. Ek gıda diye bir grup var Facebook ta orda tavsiye ediyorlardı. Pazardan aldım bende:)) gerçi biz brokoli karnabaharda yemeyiz ama öğünlere katmamız lazım bebişler biz ne yersek onu yiyecekler ileride.Öyle yapıcam sanırım tuzsuz peynir almak en iyisi,ben cam rende de yeni yeni yapıyorum,benimde yavaştan pütürlü vermem lazım ama açıkçası korkuyorum zaten bitanesi çok küçük parçayı bile geri çıkarıyor,
valla canım senden yeni yeni şeyler öğreniyorum :) maş fasulyesi ne?
Hastane tipi kiralayıp deneyebilirsiniz. Tomrisin emzirme notlarını okuyabilirsiniz.Arkadaslar birsey sorcam kasim 20 de dogum yaptim ikizlerime sutum az geldi damla damla mama verdik az oldugundan sutum emmek istemiyorlar beni suan 55 gunluk olduk makineyle sagsam sutum gelirmi suan gecmi kaldim acaba hic aklima gelmedi dogum yaptigim zamanlar makineyle sagmak cok uzuluyorum anne sutu veremedigimden sizlerin oldumu sutunuz siz neler yaptiniz
Öncelikle hayırlı olsun bebişleriniz,benimde sizin gibi oldu tutamadılar mememi,sağdım ama olmadı,moralinizi bozmak istemem ama bu saatten sonra zor çünkü bende o kadar çok denedim ki yinede gelmedi yani geldi ama çerez misali,ma yinede tutturmaya çalışın derim emdikçe belki gelir ve çoğalır...Arkadaslar birsey sorcam kasim 20 de dogum yaptim ikizlerime sutum az geldi damla damla mama verdik az oldugundan sutum emmek istemiyorlar beni suan 55 gunluk olduk makineyle sagsam sutum gelirmi suan gecmi kaldim acaba hic aklima gelmedi dogum yaptigim zamanlar makineyle sagmak cok uzuluyorum anne sutu veremedigimden sizlerin oldumu sutunuz siz neler yaptiniz
Aynen bizde brokoli bakla falan yemeyiz ama dediğin gibi soframıza mevsimine göre her şeyin onlar için konması lazım,aslında yer elması aldırdım senden duydum ama mevsimi değil galiba birde mide ağrısı yapabilir yazıyor nette güvenemedim,kerevizde biz hiç yemedik onuda nasıl yaparım bilmiyorum,öğün arttıkça ne vereceğimi bilemiyorum valla hep aynı şeyler oluyor çoğu zaman,sanırım millette ondan değişik sebzelere yöneliyor:)Valla canım bende hiç yemedim. Ek gıda diye bir grup var Facebook ta orda tavsiye ediyorlardı. Pazardan aldım bende:)) gerçi biz brokoli karnabaharda yemeyiz ama öğünlere katmamız lazım bebişler biz ne yersek onu yiyecekler ileride.
Saol bende ugrasiyom gelmiyor ya sizdemi mama veriyorsunuzÖncelikle hayırlı olsun bebişleriniz,benimde sizin gibi oldu tutamadılar mememi,sağdım ama olmadı,moralinizi bozmak istemem ama bu saatten sonra zor çünkü bende o kadar çok denedim ki yinede gelmedi yani geldi ama çerez misali,ma yinede tutturmaya çalışın derim emdikçe belki gelir ve çoğalır...
Saolun bi deniyim bakiyim insallah gelir gec oldu ama denemekte fayda varHastane tipi kiralayıp deneyebilirsiniz. Tomrisin emzirme notlarını okuyabilirsiniz.
Evet başından beri mama yiyorlar olmayınca yapacak bir şey yok maalesef,hem emzirip arkasından 2 saate bir sağabilseniz artabilir birde kuru incir suda kaynatıp içebilirsiniz yada bulursanız biraz mayası tableti ve bol bol suSaol bende ugrasiyom gelmiyor ya sizdemi mama veriyorsunuz
Geçmiş olsun her yerde salgın var canım. Hastaneye gittik kontrole tedirgin olduk. Etrafta hasta bebekler çocuklar. İlaç kullanıyor musunuz?
Benimkilerde başından beri sulu yapıyorlar versem iyi gelir mi ki?
Aptamil'in öyle bir maması olduğunu duymamıştım,biz aptamil kullanıyoruz,bizimkilerde fazla su içmiyorlar bende mamadan önce veriyorum açken içiyorlar,bende patates ve pirinç ağırlıklı veriyorum ek gıdayı,birde dediğin gibi muz ve elma veriyorum... inşallah seninkilerde iyileşir biran önce canımBenimkiler özellikle biri bi ara saatte 3 kere falan yapıyodu.her sulu kakada 30 40 cc su verilmeli dediler.mğmkün değil içmiyolardı.ben de tatlandırmak için kullanıyodum.ama ishale zaten iyi geliyomuş keçibynuzu.ben o dönem mamalarını değiştirdim.aptamşl hn 25 var ishal için onu kıllandım 2 kutu.dr da onayladı. Bi de patates haşlayıp verdim her gün.yoğurt ve pirinç lapasına yoğurt karıp verdim.meyve olarak sadece muz verdim.şu an iyi gibiler çok şükür.ama hala yeşil yapıyolar sıklıkla.geçmiş olsun seninkilere de.
Canım konu benim ilgi alanımıza denk gelmiş.benim oğluşun biri bu 3 gün önce yuksek ateş ishal vakası ile acike taşındık.kaka tahlilş yaptırdım giardiya diye bir virüs çıktı.yemiyor içmiyor hiç birsey bir gıdım yediği seyde ishal olarak çıkıyor.ateş ve kusma bitti.keyifsizlık ve ishal kaldıBenimkiler özellikle biri bi ara saatte 3 kere falan yapıyodu.her sulu kakada 30 40 cc su verilmeli dediler.mğmkün değil içmiyolardı.ben de tatlandırmak için kullanıyodum.ama ishale zaten iyi geliyomuş keçibynuzu.ben o dönem mamalarını değiştirdim.aptamşl hn 25 var ishal için onu kıllandım 2 kutu.dr da onayladı. Bi de patates haşlayıp verdim her gün.yoğurt ve pirinç lapasına yoğurt karıp verdim.meyve olarak sadece muz verdim.şu an iyi gibiler çok şükür.ama hala yeşil yapıyolar sıklıkla.geçmiş olsun seninkilere de.
maşallah onlara. Ek gıdada neler yapıyorsun? Hangi grup bahsettiğin?Kızlar hala buradasınız harikasınız ben en son ne zaman girmiştim ya.valla ben ikizlerime tek bakıyorum o yüzden hiç bakma fırsatım olmuyor xaten kendime hiç bakmıyorum paçoz oldum.facede bir grup var ona bskıyorum.oğluşlarım 8 ayı bitirdiler.nerden nereyeee.canavar gibiler hiççç durakları yok :)
Aptamil'in öyle bir maması olduğunu duymamıştım,biz aptamil kullanıyoruz,bizimkilerde fazla su içmiyorlar bende mamadan önce veriyorum açken içiyorlar,bende patates ve pirinç ağırlıklı veriyorum ek gıdayı,birde dediğin gibi muz ve elma veriyorum... inşallah seninkilerde iyileşir biran önce canım
Canım konu benim ilgi alanımıza denk gelmiş.benim oğluşun biri bu 3 gün önce yuksek ateş ishal vakası ile acike taşındık.kaka tahlilş yaptırdım giardiya diye bir virüs çıktı.yemiyor içmiyor hiç birsey bir gıdım yediği seyde ishal olarak çıkıyor.ateş ve kusma bitti.keyifsizlık ve ishal kaldı