İkizlerle Yeni Hayat

Merhabalar özel mesaj kısmına bebeklerimin doğum tarihini yazdım nickimin altında gözüküyor eğer siz de yazmak isterseniz iyi olur böylece hamilelerde gözüktüğü gibi kaç aylık olduklarını görürüz birbirimizin bebeklerinin.

Aslında fikir olarak iyi, ama ben sadece bu forum'a girmiyorum o yüzden diğer yerlerdeki kişilerin bunu bilmesini istemem doğrusu...

Bize umut verici şeyler söyleseniz:)) kolaylaşıyor mu işler?
evet kolaylasiyor iki yas donum noktasi uc yas rahatlik zamani oluyor. uc yasindan sonra birbirleriyle oynuyolar kendilerini oyalandiriyolar. saglikli olsunlarda butun zorluklar geride kaliyor. eger sormak istediginiz bisey olursa seve sevede cevaplarim

Mrb arkadaslar benimde ikiz kızlarım olucak insallah 34 haftalik hamileyim bi de 2 yasinda oglum var gecen hafta doktorum dikislerim yeni oldugu icin dikkat etmemi soylefi dikkat ediyorum ama oglum da küçük onunla ilgilenmek zorundayım aranızda böyle bir durum yasayan var mı

Biz de 7 aylığız.düzeltilmiş 5,5.biz de 1,5 ay önce doktorun ittirmesiyle başladık.erken doğumu aklından çıkar demişti.bizimkiler balkabağını çok sevdiler.her şeye onu katıyorum.yoğurdu da sevdiler.ama patates ve havucu pek istekli yemiyolardı.

Son düzenleme:
Evet sagmaktan yoruldum. Benim de sagolsun esim ikide bir memeyi biraktilar zorlama diyo iyice uzuluyorum. Bugun cok sukur bi kizim tuttu digeriyle de ufrasiyorum ins basarcam. Sizin bebisler ne kadar emdiler

4,5 aylıkken uğraştım heralde en son.o gün kv tekrar yorum yaptı ben de beni stres yapıyosun deyip odadan çıktım.sonra ağlamış kapıyı yüzüme çarpıp çıktı diye.o son oldu zaten bende de moral kalmamıştı.

Dikkat etmemiz gereken şeyler neler? Aynı kıyafetleri giydirmeli mi? Gece beslenmesini ne Zaman kestiniz? İsimleri karıştırıyorlar mı? Ben isimlerini söylüyorum ikisi de bakıyor mesela:)) yürüdükleri Zaman zor oluyor mu? Vs vs o kadar çok soru var ki. Bunaltmayalım şimdi:))

İki Bebek doğurmuşuz. Hormonlar altüst. Benim hassas olmam gerekirken kayınvalideler hassaslaşmıyor mu sinir oluyorum sinir!!!

Önceki doğumunuzda sezeryan sanırım. Onun için bebekler ağırlaştıkça sizi zorlayabilirler. Dikişi olmayan ilk doğumu olanların bile bazen vücudu kaldırmıyor.

Ah su kv ler.... Bizimde 5 aya on gun var. Cok ugrasiyorum . simdi sagip veriyorsunuz sanirim. Ama bi yandan da en azindan anne sutu alabiliyolr diyorum cok sukur.

olur mu oyle sey ne bunaltmasi her soruya seve seve cevap veririm. benim ikizlerin cinsiyetleri farkli oyuzden kiyafetleride farkli. ama ayni cinsiyetteki ikizlerin ayni giydirilmemesi gerektigini okuyodum cunku iki farkli birey olduklarini anlamalari icinmis. gece beslenmesini 1,5 yadinda kendileri kesti once kizim birakti sonrada oglum birdenbire bir gun once uyanirken ertesi gun uyanmayip beslenmek istemediler. yurudukleri zaman evet zor oluyor iki tane bebenin arkasindan kosturmak gercekten zor. hele o dolap karistirmalari yokmu aman allahim birini cekiyosun oteki yapisiyo dolaba. biri dolabi karistirirken oteki kapatiyo parmaklar sıkışıyo ama evde iki tane bebe cok sevimli oluyo yaaa

Ah su kv ler.... Bizimde 5 aya on gun var. Cok ugrasiyorum . simdi sagip veriyorsunuz sanirim. Ama bi yandan da en azindan anne sutu alabiliyolr diyorum cok sukur.

Çok şükür tabi ki.ama öğün atlayabiliyosunuz mecbur.2bebek her zaman sakin durmuyo ki süt sağasınız.

Ah ah o günleri görürüz inşallah. Evde önlemler almak lazım dolaplar ve prizler için. Biri dursa öteki durmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…