- 18 Mart 2015
- 1.417
- 633
Varis gibi damarlanmalar oldu benim ama ağrı boyutunda değiller. Biberon bebedor ve wee kullanıyorum. Memnunum ama şimdi çok bilinçlendiler biberon görünce emmek istemiyorlar. Avents, dr brown denemedim. Emzikleride wee nin aldım. Damaklı ve silikon. Uyuturken ve beslendikten sonra kullanıyorum. Onun dışında pek ağızlarında tutmuyorlar. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bizlerde yaşadık ama doğumdan sonra unutulmasa da hafifliyor. Düşünecek vaktin kalmıyor.Merhaba kızlar sizin gibi olmak ve bebeklerini sağ salim kucağına alabilmek için var gücüyle çabalayan bir anneyim ikinci gebeliğim 26 haftalık ikiz 5,5yaşına di oğlum var ama acemi gibi hissediyorum kendimi her ağrıda her sancıda Dr a koşmamak için zor tutuyorum eminim uzak kaldı bu günler size ve komik geliyor, zorlandığınızı okuyorum diyorum ki sağ salim gelsinler de zorlanayım.ne alınmalı neler yapılmalı diye baya takip ediyorum sizi.şimdi iki sorum var cevaplarsanız çok sevinirim aranızda vulva varisi oluşan varmı Nasıl geçti doğum ve sonrasında geçti mi? İkincisi ben oğlumda emzirdim şimdi okuduğum kadarıyla dönüşümlü emzirenler çok bana da mantıklı geldi biberon ne kullanıyorsunuz anne göğsüyle dönüşümlü olarak kullanabileceğimiz bir marka var mı?