- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
bence bu konuda eşini dinleme canım. sonra kötü gelin olursun eşin söylesin ona kırılmaz kırılsa da kardeşidir affeder.Eşimde sizler medeni insanlarsınız sende söyleyebilirsin dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bu konuda eşini dinleme canım. sonra kötü gelin olursun eşin söylesin ona kırılmaz kırılsa da kardeşidir affeder.Eşimde sizler medeni insanlarsınız sende söyleyebilirsin dedi.
Kızlar sinirim çok bozuk.
Görümcem bizden habersiz ikizlerle çekildiği fotoyu Facebook'ta paylaşmış. Biz hiç paylaşmamıştık. Bayada olmuş paylaşalı. İnsanlar yorum yapmışlar falan. Çok sinirlendim. Aramakla aramamak arasında gidip geliyorum. Sizce ne yapmalıyım?
:)) makina olmazsa olmaz im.sagamasamda varlığı yetioBenim de çektiğim bütün videolarda pompa sesi var :) yazdıklarını okurken o kadar kendime benzettim ki.ben de gece yatarkrn tahıllı bişey vermek istiyorum.nasılsa mama alıyolar bari sürekli uyanmasınlar.yarın randevu var doktora sorcam bakalım ne dicek. Lansinoh çiftliyi ben de düşünmeye başladım.benimki tekliydi bi de eskisi çok ses çıkarıyo.belki yeni bi makine daha çok işe yarar.hastane tipi çok hızlı sağıyo ama sanki bütün sütü boşaltmıyo gibi geliyo bana.bi yandan da ya yenisi de eskisi gibi çekmezse diye cesaret edemiyorum.
Mrb bizde 15 günlük olduk günde 1 kez mama veriyoruz geceleri ama ben onunda bırakmak için uğraşıyorum sana maşallah.ne güzel sadece anne sütü vermek hiç moralini bozma sütün etkilenir.gece sağılmış verdiğin zamanlar kaç cc veriyorsun bide kaç saat aralıklarla uyanıyorlarSelamlar, kızlar 17 günlük oldu. Şimdilik çok uğraşacak sadece anne sütü veriyorum mama takviyesi çok az yaptık. Doyuyor gibi görünüyorlar ama bugün doktora götürdük, şimdi yeter gibi görünür ama kısa süre sonra yetmeyecek dedi psikolojik olarak kötü etkiledi bu beni. Bugün ne kadar emzirirsem emzireyim doymuyorlar gibi geliyor. Tek anne sütüyle siz nereye kadar gittiniz?
Mama konusundaki çekincem mama değil biberon, sütü bile günde iki sağıp veriyorum ona bile alıştılar mamayalım iyice artacak biberon bağımlılığı memeyi bırakacaklar diye korkuyorum.
Mrb bizde 15 günlük olduk günde 1 kez mama veriyoruz geceleri ama ben onunda bırakmak için uğraşıyorum sana maşallah.ne güzel sadece anne sütü vermek hiç moralini bozma sütün etkilenir.gece sağılmış verdiğin zamanlar kaç cc veriyorsun bide kaç saat aralıklarla uyanıyorlar
ay maşallah nazar değmesin harikasınız.bizimkilerde 15 günlük günde en fazla 2 kez mama veriyorum onu da azaltmaya çalışıyorum.gündğz ve gece emzirme düzeniniz nasıldı bizimkiler gündüz nerdeyse hep memede uzun ememiyorlar o yüzden çok sık acıkıyorlar gece de aynı tempoya dayanamam diye mama veriyoruzSen hiççç o doktorun dediğini dikkate alma.ben 6 aydır anne sütü veriyorum bunun 3 ayı sağarak diğer 3 ayı emzirerek ve kiloları da çok iyi. Sen önce kendini inandırmalısın. Mağara devrinde ki kadınlar aaa sütüm yok hadi mama vereyim diyemiyordu. Etrafında sürekli seni mamaya yönlendirecekler olacaktır kanma. Kg alımları iyi olduğu sürece sorun yok. Kaç kg bebeklerin? Günde kaç kez emziriyorsun, emmeleri güçlü mü?
Mrb bizde 15 günlük olduk günde 1 kez mama veriyoruz geceleri ama ben onunda bırakmak için uğraşıyorum sana maşallah.ne güzel sadece anne sütü vermek hiç moralini bozma sütün etkilenir.gece sağılmış verdiğin zamanlar kaç cc veriyorsun bide kaç saat aralıklarla uyanıyorlar
Ben genelde sagip veriyorum yetiyor ama gece mama daha gec aciktirdigi icin mama verip yatiriyorum bi dort saat uyuyorlar ben de dinlenmis oluyorum. Ben de medela mini elektrikli kullaniyorum ama cekmiyor artik int ten valf ve membran siparis ettim. Bu ikisi yiprandiginda cekim azaliyormus bakalim denicem artik. Emzirmeyle basedemiyorum ve doyup doymadiklarini anlayamiyorum. Makinanin yeri cok belli onsuz olmuyor yoksa bol bol mama veriyorum.Sağarak veren anneler mama takviyesi de yapıyor musunuz.mamayla takviyeli gidenler ne kadar enne sütü çıkıyor günlük sagma da. Bu saatten sonra elimden bişe gelir mi.
Canım benim kardeşim benden habersiz fotoğraflarını birine göstermiş tlf o zaman küçüklerdi kıyameti kopardım nasıl gösterirsin diye ama şimdi saçma buluyorm ne olmuş ki niye çok tepki verdim diye ama face farklı nette olması başka ben koymayı düşünmüyorm RABBİM esirgesin kötülüklerdenEşimde sizler medeni insanlarsınız sende söyleyebilirsin dedi.
Kızlar sinirim çok bozuk. Görümcem bizden habersiz ikizlerle çekildiği fotoyu Facebook'ta paylaşmış. Biz hiç paylaşmamıştık. Bayada olmuş paylaşalı. İnsanlar yorum yapmışlar falan. Çok sinirlendim. Aramakla aramamak arasında gidip geliyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Günaydın kızlar bebekleriniZ hangi taramalardan geçti hangi muyeneleri oldular hangi vitaminleri ne zaman başladınız
Erken doğdular diyeGünaydın kızlar bebekleriniZ hangi taramalardan geçti hangi muyeneleri oldular hangi vitaminleri ne zaman başladınız
:)) makina olmazsa olmaz im.sagamasamda varlığı yetio
süt sağma makinası icat edene çok duaciyim cocuklar anne süt u alio sonucta biraz. Ben siparis ettim ne zaman gelir se artık sana yazarım ii mi kötü mü die.evdeki bi garip geldi içime sinmë di.
Ben elimden geleni yapiym olduğu kadar
Eşim de hastane tipi kaç ay evde durdu sağmadin dio haklı ama şimdi bişeyler yedim ve uyuycam vakit yok. Diğeri dış çıkarı o san8rim kulağını tutup aglio zor uyuttuk gece uzun olacak g8bi
Bebeklerine farklı meme vermeyi unutma. Zaten biliyorsundur ama ilk gelen süt o kadar yağlı değil ve kilo aldırmıyor. İlk birine verip kalanı diğerine emzirirsen yağlı ve yararlı kısım ikinciye kalır.Hiç belli olmuyor, biri daha çok emiyor ama küsüyor, diğeri daha az emiyor. Az emen genelde emmenin üstüne 40 cc gibi emerken diğeri 80i bile zorladığı oluyor. Bir de iki göğsüm arasında da fark oluyor. Sagdan daha çok süt çıkıyor, sağı emen daha uzun uyuyor daha az takviye istiyor gibi :) gün içinde her emzirmeden sonra sağmaya çalışıyorum, vakit oldukça gece onları takviye ediyoruz.
Dün çok kötü geçti sanırım büyüme atağı yaşadılar tüm gün uyanıklıklar ve ben bitap düştüm. Ben uyurken eşim ikisine de mama vermiş 90cc içmişler tamamını.
Vardı canımHaberi var mıydı paylaşmama kararından?
Kızlar sinirim çok bozuk. Görümcem bizden habersiz ikizlerle çekildiği fotoyu Facebook'ta paylaşmış. Biz hiç paylaşmamıştık. Bayada olmuş paylaşalı. İnsanlar yorum yapmışlar falan. Çok sinirlendim. Aramakla aramamak arasında gidip geliyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Evet nazara çok inanırım. Birde insanların yorumları bazen sinir bozucu olabiliyor. Ne gerek var ben hayatımı sosyal medyada yaşamak istemiyorum. Böyle olanlara saygım sonsuz.merak ettim neden rahatsız oluyorsunuz foto paylaşımıniçin nazar değcek diye mi sadece merak ettim
Sonuna kadar katılıyorum hem nazar hem de ne hakla senin çocuğunun resmini senden izinsiz paylaşır ama takılmamaya çalış var işte böyle kendini bilmezlerEvet nazara çok inanırım. Birde insanların yorumları bazen sinir bozucu olabiliyor. Ne gerek var ben hayatımı sosyal medyada yaşamak istemiyorum. Böyle olanlara saygım sonsuz.
Evet nazara çok inanırım. Birde insanların yorumları bazen sinir bozucu olabiliyor. Ne gerek var ben hayatımı sosyal medyada yaşamak istemiyorum. Böyle olanlara saygım sonsuz.