İkizlerle Yeni Hayat

Benimkiler ayakta durmaya çok meraklı yatmak oturmak istemiyorlar yurutece koydum ben de sevdiler ama çok tutmuyorum erkek çocuk için zararliymis
Evet bende öyle duymuştum, normalde de zararlı diyenler var hep parmak ucu durduğu için ama biz hep öyle büyümüşüz bilemiyorum artık çocuklarda dediğin gibi yürümek için can atıyorlar nasıl zapdedicez ki

Soylediklerin çok doğru katılıyorum ins tüm anneler emzire bilir işi baştan sağlam tutmak laxim ama kendine çok yüklenme bi şekilde yorgunluktan uykusuzluk tan bi süre sonra süt azalabiliyor bu sefer doymatinca biberon mama vermek zorunda kalınıyor derken derken bbiberona alisiyorlar eninde sonunda benim gördüğüm bu. 1 yasa 2 yasa kadar emzirenleri taktir ediyorum ama çok nadir. Tek bebegi olup da mama takviye eden de çok biz de 2 bebek 2 kat is yorgunluk bu kadar olduğuna da şükür önemli olan sağlıklı olmaları. Ben 40 gün emmisim annem çalıştığı için.sagligim da yerindeymus küçükken çok hasta olmazmusim napalım olduğu kadar.

Haklısın aslında fazla yüklenmemek lazım.ama başkaları benim yaptığım hataları yapmasın istiyorum.bütün bebekler emsin inşllh.

Ben anladım artık onların derdini:) çok yormak lazım kucak istiyolar zaten yediriyoruz odanın içinde gezdiriyoruz yada kendi hallerine bırakıyoruz zaten gözler gidiyor sonra iki sallamaya uyuyorlar:KK48:

Ya bizim biri bu aralar hiçbir şeyi kabul etmiyo.son çare deyip güvendiğimiz çarşafta sallamaya da kanmıyo artık.zombi gibi oturuyoruz beraber.hadi hayırlısı...

Bu arada senin minikler ne yapıyor:) iyilerdir inşallah,süt durumları nasıl?

Sütü göğüsten boşaltamıyorlar sağıp veriyorum çoğunlukla üstüne bir de mama ama özellikle bir tanesi sürekli aranıyor, Çatlayana kadar yedirsen de aranıyor, emzik verdik ama bu sefer ağzından düşünce kıyamet kopuyor.

Göbekleri düştü ama hala hafif kanıyor, normal midir? Başınıza geldi mi hiç?

twinrose twinrose aynen dediklerini uyguluyorum, gündüz ev gürültüsü bol ışık var, gece sadece emzirirken gece lambasını açıyorum. Aynı yatakta yatıyorlar ve birbirlerini uyandırıyorlar gece, gündüz aynı odada ama ayrı yataklarda yatıyorlar. Yine de gece daha sık uyanıyorlar. Böyle böyle büyüyecekler galiba :KK43:

Sütü göğüsten boşaltamıyorlar sağıp veriyorum çoğunlukla üstüne bir de mama ama özellikle bir tanesi sürekli aranıyor, Çatlayana kadar yedirsen de aranıyor, emzik verdik ama bu sefer ağzından düşünce kıyamet kopuyor.

Göbekleri düştü ama hala hafif kanıyor, normal midir? Başınıza geldi mi hiç?

twinrose twinrose aynen dediklerini uyguluyorum, gündüz ev gürültüsü bol ışık var, gece sadece emzirirken gece lambasını açıyorum. Aynı yatakta yatıyorlar ve birbirlerini uyandırıyorlar gece, gündüz aynı odada ama ayrı yataklarda yatıyorlar. Yine de gece daha sık uyanıyorlar. Böyle böyle büyüyecekler galiba :KK43:
Daha minikler annesi çeneleri zayıf sen yine aynı devam et önce emzir sonra makineyle boşalt, kanama bizde birtanesinde çok az olmuştu,düştükten sonra 1-2 gün daha alkol sür demişti doktor

Selam kizlar. Benim bebislerin gunduz uyuma sikintisi var bir rutin oolusturamadik bugun uc aylik olduk. Gaz sancilari da tavan yapti sonme patlamasi mi diye dusunup kendimi rahatlatmaya calisiyorum. Ne yapmam lazim bu uyku konusunda????

Selam kizlar. Benim bebislerin gunduz uyuma sikintisi var bir rutin oolusturamadik bugun uc aylik olduk. Gaz sancilari da tavan yapti sonme patlamasi mi diye dusunup kendimi rahatlatmaya calisiyorum. Ne yapmam lazim bu uyku konusunda????
Emdikten sonra uyumuyorlar mı ki,uyukluyor olmaları lazım, Uyutmak için neler yapıyorsun mesela?

Ya bizim biri bu aralar hiçbir şeyi kabul etmiyo.son çare deyip güvendiğimiz çarşafta sallamaya da kanmıyo artık.zombi gibi oturuyoruz beraber.hadi hayırlısı...
O bir tane herkeste var galiba. Ya ikiside huysuz olsaydı diye kendimi telkin ediyorum. Sürekli huyları değişiyor. Belli standartları yok.

O bir tane herkeste var galiba. Ya ikiside huysuz olsaydı diye kendimi telkin ediyorum. Sürekli huyları değişiyor. Belli standartları yok.
:) ben de aynısını diyoruum.en azından biri uslu çok şükür.ben böylesini hiç görmedim.6. Aydan sonra rahatlarsınız diyolardı.bizimki çıldırdı.boğazı yırtılırcasına bağırıyo.bazen biyeri mi ağrıyo acaba diyorum.

Benim ikisi de birbiriyle yarısir. Biri uslu olsaydı bari diyor herkes bizim 7 ay oldu hiçbir düzelme yok zinco damla veriyorum çok aglayınca biraz rahatlatiyor şimdi de diş başladı bakalım nezaman duzelecekler

X