Günaydın kızlar
Maşallah canım hadi geçmiş olsun darısı bize:)Aşımızı olduk 1 ağızdan damla 3 bacaktan aşı dişimizde baya meydana çıkmaya başladı, gitmeden 1 Cay kaşığı calpol verdim çok şükür ateşimiz olmadı 2 geceyide rahat atlattık şükürler olsun
maşallah onlara. Her aşı bir stres.Aşımızı olduk 1 ağızdan damla 3 bacaktan aşı dişimizde baya meydana çıkmaya başladı, gitmeden 1 Cay kaşığı calpol verdim çok şükür ateşimiz olmadı 2 geceyide rahat atlattık şükürler olsun
Sine_sin senin bebişler 6 aylıktı dimi
Çeyrek yumurta sarısı (1 hafta sonra yarım a cikardim)Sine_sin senin bebişler 6 aylıktı dimi sen kahvaltıda ne veriyorsun
Lor peyniri
2 bebe biskuvi (vermek istemiyorum ama bu olmadan tadını sevmi yorlar ve doyurucu olmuyor)
Ekmek doğru yorum minicik bebe biskuvi verme mek için.evde kendim yapmayı deniycem vakit bulursam bebe biskuvi
Sagdigim sütüm den ya da mama ile sulandırıyorum
Başka ne verilir acaba bebegime afiyetle die bi kitap tan bahsedilmus onu aliym diorum netten 80 küsür tarif varmış içinde
Sen neler yapıyorsun
Bize de asidan önce sakin vermeyin dediler belki de hiç ateş olmazmisValla canım deneyimim olmadığı için bilemiyorum ama,biz aşıdan önce calpol vermiyoruz,bu arada dişleri de aşıyı da kolaylıkla atlatırlar inşallah
Şükürler olsun bizim doktora sordum hastanede ki kontrolde şüpheli bir şey görülmediği için gerek olmadığını söyledi. Ama yine de kararsız kaldım. Biraz geç girebildim nasıl geçti gününGittik çok şükür bir problem yokmuş. Siz ne yaptınız? Bende yarın tek bakmayı deneyeceğim. Bakalım ne olacak
Bir kaç defadan bir şey olmaz. Şimdi Nasıl iyiler miKullandım valla çünkü o kadar kötüydü ki bir an önce geçsin istedim
Ben mümkün olduğunca az ürün kullanmaya çalışıyorum.Ben de pudra ya çok karsiyi
Zeytin yağıyla geçirdik çok şükür,sizinkiler nasıl,kaç aylıklar?Bir kaç defadan bir şey olmaz. Şimdi Nasıl iyiler mi
Yok normalde karşıy dim ama kullandım faydasını gördüm.Ben mümkün olduğunca az ürün kullanmaya çalışıyorum.
Mus te la kullanıyorum ben ii die o da mı kötü ymusKızlar ürün demişken ben mustela ürünlerini kesinlikle kullanmıyordum zaten bilmediğim içerikler olduğu için instagram da annetavşan diye bir blogger market ürünleriyle bir içeriği diyor. Bu konulara titizseniz bir bakın derim
Bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz?Kizlar. Sabahin altisindan beri uyaniklar uyku problemimiz var ne yapmaliyim sizce. Gozleri uykudan acilmiyor ama uykuya dalamiyorlar ben de tukendim artik boyle uykusuz bebek gormedim hic
Geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önce ,carosatin diye bir ilaç var adını yanlış hatırlamıyorsam sarı olanı egzama içinmiş onu mu kullanacaksın,ek gıda içinde ben bu düzeltilmiş olayını pek anlamıyorum ama doktorun biliyor sonuçta o dediyse geç bence, benim arkadaşım ikizlerine 5,5 aylıkken başlamıştıBugün doktor kontrolümüz vardı. Benimkiler düzeltilmiş 5 ay doğum tarihine göre 6,5 aylık oldular. Doktorumuz ek gıdaya başla dedi. Ben düzeltilmiş 6 ayı beklerim diye düşünüyordum. Kafam karıştı.
Birde kızlarımdan birine egzama teşhisi koydu. Onada çok üzülüyorum. Krem kullanacağız 1 hafta. Bakalım ne olacak