İkizlerle Yeni Hayat

Soyduk ılık suyla vücutlarını ısladık. 30 dk da bir Ateş'lerini ölçtük. Ama keyifleri yerindeydi. Takip altında tutmak lazım. Bizimkiler max 38,4 falan olmuşlardı.
Evet zaten uyuyamıyorum devamlı elim yüzlerinde,geçen ay bizdede 37,5 38 falandı,inşallah miniklerimiz sorun yaşamaz

Ateş vücudun mikropla savaştığının göstergesi. Önemli olan Ateş'in üstesinden geliyor mu onu gözlemlemek. İlaçları keşke toptan hayatımızdan çıkarabilsek ama ne mümkün
Evet zaten uyuyamıyorum devamlı elim yüzlerinde,geçen ay bizdede 37,5 38 falandı,inşallah miniklerimiz sorun yaşamaz

Ateş vücudun mikropla savaştığının göstergesi. Önemli olan Ateş'in üstesinden geliyor mu onu gözlemlemek. İlaçları keşke toptan hayatımızdan çıkarabilsek ama ne mümkün
Keşke canım,Allah'a emanetler minik meleklerimiz rabbim sağlık versin...

Kızlar rotarix yaptıranlar, rotarix'i kendiniz mi yaptınız yoksa yaptırdınız mı?

Kızlar birde emziği damaklı mı damaksız mı kullanmak lazım,biz damaklı almıştık pek alışamamışlardı damaksız aldık yeni yeni alıştılar,6.aydan sonra damaklı kullanılır diye duydum öyle mi ki?

Kızlar rotarix yaptıranlar, rotarix'i kendiniz mi yaptınız yoksa yaptırdınız mı?
Ben sağlık ocağında ve çocuk doktoruna yaptırmıştım.
6 aydan sonra emziği bıraktırmak gerekiyor diye duymuştum. Ama parmak emmelerindense emzik kullanmaları daha iyi tabi.

Ben sağlık ocağında ve çocuk doktoruna yaptırmıştım.

6 aydan sonra emziği bıraktırmak gerekiyor diye duymuştum. Ama parmak emmelerindense emzik kullanmaları daha iyi tabi.

Biz kendimiz yapıcaz kolay gibi sanki...
bizimkiler emziksiz uyumuyorlar,uyuyunca da atıyorlar... Daha 3.aydayız salyalar başladı ellerde ağızda emzik vazgeçilmez bişey,bazen emzik varken aradan parmağını da sokuyorlar arsızlar:)

Doktor ya da hemşireler bu konuda tecrubelenmis oluyorlar rotarix ağızdan damla kolay gibi görünüyor ama pahali bir aşı. Ben olsam riske atmam saglikcilara yaptiririm.hatta aç getirin diyorlar kusar da cikarirsa fln die.biz bilmiyorduk neyseki kusmadilar

Biz bugün aldık zaten karışık gibi geldi riske atmam bende, bu arada söylediğin iyi oldu aç götürelim bizde...

Birde buzluktan çıkınca ne kadar sürede çözülüyor ki ısısı nasıl olması gerekiyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…