ikizlerimi beklerken mahalle baskısı!!

Erkekkkk evlat heeee erkekkk evlat .. Şöyle ağız dolusuyla errrrkkkekkk evlat. Görüyoruz o erkkeekk evlatların yaptıklarını. Belki duymuşsunuzdur bugün haberlerde. 22 yaşındaki Aysun adındaki genç kıza ÖZ ABİSİ TECAVÜZ ETMİŞ !! İşte görüyoruz o yere göğe sığdıramadıkları errkkek evladın yaptıklarını !!! Buyrun !! Sakın üzülme sen canım. Allah yardım etsin inşallah. Hayır yaa anlamıyorum. Kız çocukları neden dışlanır ? Birde kaynanalar dışlar ya ayy kız evlat mı diye burun kıvırırlar. Ulan senin cinsiyetin ne peki ? Kime senin bu artistliğin be kadınn !!

Eşine hiç çocuk sahibi olamayan insanlardan da bahset bence.. Hatta 30 yıllık evli olan ust komşumun " rabbim verseydide keşke , varsın eli ayağı olmasın" dediğini de soyle de belki sahip olduğu nimetin farkına varır..

Bir kızım bir oğlum var. Kayınvalidem 2.ye hamile olduğumu duyunca bir oğlumuz var bu ne olursa olsun Demişti. Aşıklar resmen erkeklere.

Sen de bir kadınsın niye kendini 2. Sınıf görüyorsun diyorum cevap veremiyor. Soyları yürüyecekmiş. Sanki taaa 4. Murat'a dayanıyor

Bir de şöyle düşünün. Biz kadınlar kendimiz için kız çocuk istiyoruz. Arkadaş olacak bize yoldaş olacak diyoruz. Erkekler de aynı mantıkla erkek istiyor. Birlikte top oynasınlar, maça gitsinler, araba kullansınlar istiyorlar. Çok görmemek Lazım.

Erkekler bebekleri kucaklarına almadan babalığı anlamıyorlar canım. Nasıl aşık olacak kızlarına bir bilsen. Bizimkiler resmen aşk yaşıyorlar baba kız. Gör bak seninki de farklı olmayacak. Şimdiden hayırlı Doğumlar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Benim eşimin tarafı da kız için ölür mesela. Eşimin anneannesi 10 evladın olacaksa 10u da kız olsun der. İki kızı var diye ' olsun' diyenler iki erkek için de aynısını söylüyor merak etme. Ne olursa olsun 'hayırlısı' olsun. İki ikiz kız bence çok güzel. Daha az önce parkta gördüm, bayıldık esimle

yaa bunu mu dert ediyorsun anlamiyorum..... ne dusunurlerse dusunsunler kaynanan sevmesin korkmayin evlatlarinizin biryeri eksilmez esinize gelince kucagina almadan babalik ogrenilmezmis hele bir dogur sen saglikli olarak gerisi gelir....

yazan: evlat hasreti ceken uye

Benim kucagimi ısıtan ilk yavrum prensesim kızım ipegim oldu hic düşünmedim erkek mi olsaydı diye ikinci cocugum 7 aylık erkek evet güzel bi duygu ikisininde olması ama Rabb sağlıklı verdikten sonra kucagina alınca ne cinsiyet kalıyor ne bisey sadece bebek onlar masumiyet...ama toplumumuzda malesef var bu

Dogru ya cinsiyet ozelligi erkekten geciyor ben de olsam direk bunu soylerdim

Niye üzülüyorsun güzelim bir iki kriz geçir karnına kramp filan girsin sen kız istemiyorsun ben kafaya taktım üzüntüden doğurmak istemiyorum kasılıyorum de. Evet böyle erkeklerden bi tane de bende vardı. Sen erkek yapmayı beceremediysen ben ne yapayım deyip sen onun başına kaksana madem bu insanın elinde olan bir şeyse.. Sinir oluyorum şu erkek takıntısına. Bi söz var sanki şeyiyle sarımsak dövecekler.. Çok da lazım tövbe tövbe

isteyip de bulamayanlar varken resmen nankörlük bu yaptıkları. hele hele kadınların bu erkek de erkek diye tutturmasına anlam veremiyorum. yahu kendin kadınsın. sağlıklı olsun da...

bu sözü bugün ikinci duyuşum. annem de kardeşime dedi bugün.

Ne yazik ki bir çok insanda var bu erkek cocuk sevdasi. Ben de cinsiyetini soyledigimde OLSUN OLSUN diyen çok oldu cevremde. Allahima sukurler olsun eli ayagi düzgün, sağlıklı, akilli, bir o kadar da tatlı kizim var. Bence sen bunları hiç dert edip kendini de kizlarini da uzme. Hayirlisiyla bi dogsunlar bak onlardan başka hicbirseyi gormez esin

Hani diyolar ya babalık sonra öğrenilir diye kızlarınız doğunca inşallah babaları nasıl hayran olacak, aralarında nasıl bir bağ olacak görürsünüz. Keşke şimdi sizi üzmeseydi ama...
Ben ikizlerde aynı cinsiyeti daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir kız bir erkek cazip gelsede aynı cinsiyet oyun kurmakta daha iyi .

İkiz üzerinde yoğunlaşmışsınız ancak, kız olmasıyla ilgili aslında sıkıntınız eşinizin ailesine göre; yani tek bebek olup kız olsaydı da aynısını yaşayacaktınız. inanın ikiz gebeliklerde kız erkek muhabbetinden önce sağlıkla ilgili, gelişimle ilgili detaylar daha önemlidir. tek gebelik gibi değil yani, siz o detaylara yönelmeye bakın, ailenize bunu belirtin yani. Bu takılacak en önemsiz nokta. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınız.

Bence siz biraz hassas davraniyorsunuz. Yegenini tabi ki sevecek. Sizin ikizler dogsun sonra görün. Kesinlikle halalari da cok sevecek onlari , babalari da

aman canım yaa dert ettiğin şeye bak. etrafta hiç kız babalarına dikkat etmiyor musun? babalar kızlarına deli gibi aşık oluyorlar. ayrıca babalık annelik gibi değil ki, sonradan öğreniliyor. hele bir yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın sen ondan sonra görürsün babasını hiçç moralini bozup da miniklerinin de canını sıkma

Kayinvalideniz ve digerlerini bilmem ama esiniz kizlariniz dogdugunda iyiki de kizim olmus diyecek mac vs.hakgetire.esimin oglu var bizimde ortak kizimiz var esim kizimiza cildiriyor ask yasiyorlar.kiz babasi olmak bir baskaymis diye grurlanarak geziyor.cunku kizlarin isvesi cilvesi oyunlari simarmalari hep babalarina bekleyin ve gorun.

Y geninin babadan geçebileceğini, ama kocanızın geçiremediğini kendisi dahil herkese anlatın tek tek.
Belki utanırlar, tövbe yarabbim ya.

Sağlıkla kucağınıza alın prenseslerinizi...

Nedir bu erkek cocuk sevdalılığı ya..hayırlı evlat olsunlar da..
Bir kız bir erkek olması da cok güzel büyük sanş olurdu tabi ki ama iki erkek olsa da aynı tepkiyi mi vereceklerdi.

öncelikle hayırlı olsun.dilerim sağlıklaa kucağına alır, hakkıyla büyütürsün.
benim de ikiz kızlarım var.3 yaşlarındalar.şimdi daha şok şey paylaşır olduk.bir gün duygulandım yanıma gelip kızım üzülme dedi işte orda bittim.onlar büyüdükçe ben küçülüyorum.hemcinsim onlar, dert ortağım, sırdaşım benim.beni en iyi anlayan yine onlar olacak.
o toplum baskısı yok mu, o cehalet, o dindarlık beni öldürüyor.parkta sokakta markette.ikisi de kız mı diye tekrar tekrar sordular evet deyince olsun!!! cevabı aldım.ya da;
-eh sonraki erkek olur (benim cevabım daha düşünmüyorum olunca yok yook bir de erkek yap hatta ikiz oğlanlar doğur diyenler oldu.ooollldu başüstüne)
-bari biri oğlan olsaydı
-hıı öylemi.neyse Allah bağışlasın
-kocan oğlan istemiyor mu
-dua ediyoruz bir de oğlun olsun (eşimin babaannesi)
aklıma gelmiyor bu liste çook uzar.
hamileyken ikisi de kız dediğimde;
-belki doktor yanlış görmüştür,
-olsun canını sıkma,
-sen yine de herşeyini pembe alma
-vs vs neler duydum neler.
bir söz var anneler en çok kızları, babaları en çok oğulları olsun ister.oysa anneye en yakını oğlu, babanın nazlı gülü hep kızıdır. (işte buna benzer birşeydi)
sen ne yap biliyor musun hiiiç takma.o bayram şekerleri inşallah sağlıkla doğsun.bir gülüşleri bir ömürlük sevgi yayacak.evlat gibisi var mı.en büyük nimet, en büyük lütuf.kız olmuş erkek olmuş ne fark eder.evlat can parçasıdır ötesi var mı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…