- 24 Ekim 2019
- 1.381
- 7.535
- Konu Sahibi Yazarhanim
Esiniz sizi aldatmis, siddet uygulamis, nafaka tazminat isteme yoksa cocugu alirim diye tehdit etmisti. Gıcık gorumce arayip kardesimden para isteme mahkemeyi uzatma sen zararli cikarsin demisti. Biz de butun kk kadinlari olarak hakkini birakma donuna kadar al dedik, ama goruyorum ki birakmissin.Kızlar konuya güncellenme nasıl yapılır bilmiyorum. Burdan son gelişmeyi yazıyorum. Boşandım tek celsede bitirdim. Ailem muhatap olmamı istemedi bitir biran önce çocuk da etkilenmesin daha fazla dediler. Tabi biz İstanbula geldik mahkeme gününe kadar hergün gelip çocuğu aldı ilgilendi mahkeme oldu bitti o oldu bir daha gelmedi kızıma da hiç bir zaman babayı kötüelemediğim için bu defa babası gelmiyor diye bana tripleniyor. Babayı arıyorum işteyim diyor sevgilisiyle gezip tozup foto paylaşıyor. Böyle insana ne diyesin artık. Boşandık arkadaşlar sabahı sevgilisiyle foto atmalar profile isim yazmalar 33 yaşındakı adamın böyle salak salak şeyler paylaşmasınamı yanayım, çocuğu aramamasına mı yanayım. Daha bunlar yaşadıklarımın yanında hiçbirşey.
Neyse tası tarağı topladım İstanbula yerleşecektim. İş buldum ev bulamıyorum uygun. Kreşler desen 1500den başlıyor. Çalışmayıp evde otursam kardayım. Tek başıma ev bakıyorum emlakçısı, ev sahibi defalarca kandırılmaya dolandırılmaya ramak kaldım. Tacizleri anlatamam zaten. Kadın olmak çok zor. Boşanmış kadın olmak daha zormuş. Allah benim durumumdakı bütün arkadaşlarıma yardım etsin.
Neden korktun ki bu adamdan. Simdi ev kurcak paran olsa fena mi olurdu.