- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
neden düzgün yolunda giden adamlar dururken, böylelerini yola getirmeye çalışırsınız ki?
İkizler erkeği için derler ki "bakkala gitmek içim evden çıkar yurtdışından kart atar"
Bence sen onu adam etmekle uğraşma, kendi zihniyetine uygun, sana değer verecek başka biri ile yolunu çiz... o da seni kaybettikten sonra anlar değerini... ya da hiç umursamaz, ki zaten o zaman zaten sana hiç değer vermemiştir... iki şekilde de kazançlı çıkan sen olursun...
Farkındasın. Peki neden uğraşıyorsun?Aynen zaten sınava az kaldıYaz tatilinden beri çalışıyorum istediğim bölüm için
Senin dengeni bozan biri yola gelmez, seni yola getirmeye ugrasir. Sonra bir bakmissin onun dengesiz davranislarindan senin psikolojin bozulmus.
Bu adamin kimseden hoslandigi yok. Belli ki araniyor. Bosta kalmis. Ona buna baktigina gore...
Sana bakmadi da senin ondan hoslandigini bildigi icin acaba bana bakiyor mu diye. Yoksa o da senden hoslansaydi ataga gecerdi. Oysa bana bakiyor mu diye bir taraftan sana bakip egosunu tatmin ederken diger taraftan da diger kizlara bakiyor. Kisiliksiz biriyle ugeasmaya yorulmaya degmez. Senin olayin da kacan kovalanir misali olmus. O kactikca sen onun uzerine daha bir dusmussun. Bu sevgi degil. O yaslarda hepimiz buna benzer platonik seyler yasadik. Uzulme gecer.
Unutma sevgi insani boyle dibe vurdurmaz, gercek sevgi insani yukari cikartir...senin seviyorum sandigin sey sevgi degil sadece hoslanma.
Farkındasın. Peki neden uğraşıyorsun?
Madem o benle dalga geçiyor bende onunla geçerim, twitterdan yazdığım bütün aşk sözlerini sildimIkizler erkeğinden bir cacık olmaz . Yol yakınken kendini kurtar arkadaşım. Neresinden dönsen kârdır senin için . ..
Engelle gitsin yaw umrunun köşesine takmaMadem o benle dalga geçiyor bende onunla geçerim, twitterdan yazdığım bütün aşk sözlerini sildim
Yok böyle dursun ama bende onun kafasını karıştıracağımEngelle gitsin yaw umrunun köşesine takma
Ben Arslan burcu erkeğini yola getirmeyi biliyorum ikizler burcuna ne yapılır bilmiyorum
Yaklaşık 6 aydır platonik olarak seviyorum. İlk başlarda benden hoşlanıyor gibiydi, sonra başkasına gitti sonra da belasını buldu ve ayrılmak zorunda kaldı. Ben onu hala seviyorum ama artık mücadele etmekten bıktım. Çünkü sevgimin kıymeti bilinmiyor. Yoruldum, usandım, tükendim resmen. Ne yaptığı belli değil. Bir gün bana bakıyor, öbür gün arkadaşıma, diğer gün başkasına... Sevgimle de dalga geçiyor. Sevgimi ve beni küçümsüyor. Twittera yazdığım aşk szölerini görmüş sanırım. Ben çok yoruldum artık, lütfen yardım edin bana