İkizler erkeği nasıl yola gelir?

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
Yaklaşık 6 aydır platonik olarak seviyorum. İlk başlarda benden hoşlanıyor gibiydi, sonra başkasına gitti sonra da belasını buldu ve ayrılmak zorunda kaldı. Ben onu hala seviyorum ama artık mücadele etmekten bıktım. Çünkü sevgimin kıymeti bilinmiyor. Yoruldum, usandım, tükendim resmen. Ne yaptığı belli değil. Bir gün bana bakıyor, öbür gün arkadaşıma, diğer gün başkasına... Sevgimle de dalga geçiyor. Sevgimi ve beni küçümsüyor. Twittera yazdığım aşk szölerini görmüş sanırım. Ben çok yoruldum artık, lütfen yardım edin bana

Son düzenleme:
Başlık şey ya
“İkizler erkeği nasıl yola gelir?”
Burçlardan bahsedeceksek ikizler erkeğini ancak ikizler kadını yola getirir. Bi ipte iki cambaz oynamaz.
Yani bu adamı siz değil başkası yola getirecek. Siz önünüze bakın.

Oldu mu? :)

İkizler sevmiyosa kaçsan da uçsan da fayda sağlamaz. Anca kısa süreli gönül eğlencesi yapar. Arayışları bitmez. O sebeple yol yakınken kovalar mı demeden kaç, yara bandı olma.

İkizler sevmiyosa kaçsan da uçsan da fayda sağlamaz. Anca kısa süreli gönül eğlencesi yapar. Arayışları bitmez. O sebeple yol yakınken kovalar mı demeden kaç, yara bandı olma.
Benim yanımda, onu sevdiğimi bile bile arkadaşıma kur yapıyor.... İyice hasta oldum bunun yüzünden nefret ediyorum nefret

Burçlara çok inanan biri değilim ama şuana kadarki ilişki tecrübelerimden yola çıkarak kadını erkeği yola gelmez onların.ilişki konusunda net olamıyorlar bence anı yaşayan insanlar için birebir.ruh halleri değişebiliyor.onun dışında çok zeki ve eğlenceliler tanıdığım bütün ikizler.aşık oldukları zaman sizi nasıl özel hissettireceklerini iyi bilirler.benden uzak olsunlar daha dengeli ne istediğini bilen erkekler her zaman daha iyidir.

Bu ne biçim yorulma usanma,
Hala koşuyon adamın peşinde.
Ne konuda yardım hem?
Unutmak için mi? Eziklenmene engel olmak için mi?
Yoksa C şıkkı mı
Kendine aşık etmek için mi
Yok öyle bir şık.
Elalemi değil önce kendini sev, gerisi kolay.

Gelin evinde bu hafta yada ondan önceki haftalarda olması lazım bir gelin vardı. Adamın peşinde 3 sene koşmuş. Adam o sürede istediğini yaşamış askere gitmiş gelmiş bilmem ne kız hala onu beklemiş sonra adamın canı istemişte evlenmişler. Belki güzel bir azim örneğidir ama senelerce bekleyen kendini yıpratan insanlara çok üzülüyorum. Değmez. Seven erkek asla yalvartmaz kızlar. Lütfen güçlü olun ve kimseye kendinizi ezdirmeyin. Siz kimseden aşağı değilsiniz. Sizi sevecek kıymetinizi bilecek insanlara şans verin. Gururunuzu da incitmeyin boş yere. Geçmeyen hiçbir acı yok. Hele aşk acısı diye birşey sanırım yeryüzünde aşılacak en kolay şey. Allah karşınıza güzel insanlar çıkarsın inşallah.

Beni hicbir zaman sevmeyecek bunu kabullendigim icin unutmak istiyorum

Amin pesinden kosmak demek kendini yipratmaktir ustelik 3 sene baya fazla

Ya bu iğrenç bişey değil mi ? Adam istediğiyle gezsin tozsun nasıl olsa onu bekleyen biri var . İğrenç . Konu sahibi burdan bak olaya o seni garanti olarak görüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…