İkizler erkeği nasıl yola gelir?

Ya bu iğrenç bişey değil mi ? Adam istediğiyle gezsin tozsun nasıl olsa onu bekleyen biri var . İğrenç . Konu sahibi burdan bak olaya o seni garanti olarak görüyor .
Bana göre güçlü olması gereken taraf her zaman kadındır. Adam seviyorsa buyursun sevmiyorsa yürüsün gitsin Gelin hanım 3 yıl bekledim zafer benim diyip duruyordu ama o kadar acı çekmişki. Adam başkasıla gezerken o ağlıyor ediyor. Yazık günah. Adamların sonra bir tarafı kalkıyor. Değer vermiyor çünkü emin.

adamın ikizler olmasıyla alakası yok sana ilgisi olmamasıyla alakası var vazgeç

Benim yanımda, onu sevdiğimi bile bile arkadaşıma kur yapıyor.... İyice hasta oldum bunun yüzünden nefret ediyorum nefret
Yaşın küçük böyle acı çektirenlere takılıp kalma dönemi.
Adam burcu geçmiş öküzler olmuş.
Alıcılarını bir hafta başka erkeklere açsan umruna bile gelmeyecek ama yaşayıp öğreneceksin işte.

İkizleri idare etmeyeceksin. İkizlere kendini idare ettireceksin. İdare ettikçe çenesi düşer çünkü.
İmza: bir yay burcu
İşte iki taraf da ikizler olunca o dediğiniz olmuyor. Biz kendi içimiz de gayet mutluyuz valla, ikizlere kimse bulaşmasın, sonra kötü biz oluyoruz.

İşte iki taraf da ikizler olunca o dediğiniz olmuyor. Biz kendi içimiz de gayet mutluyuz valla, ikizlere kimse bulaşmasın, sonra kötü biz oluyoruz.
Ben ikizler annemin bedduasını alıp ikizler kocaya denk düştüm:)
Olan oldu artık, neyseki doğduğumdan beri antremanlıyım da başetme yollarını öğrendim:)

Ya bu iğrenç bişey değil mi ? Adam istediğiyle gezsin tozsun nasıl olsa onu bekleyen biri var . İğrenç . Konu sahibi burdan bak olaya o seni garanti olarak görüyor .

Aynen beni cepte görüyor, bir de sevgimle dalga geçiyor sanki komik bir şeymiş gibi

İşim yok bir de beni umursamayanın peşinden mi koşacağım? Mümkün değil. Siz de uğraşmayın böyle şeylerle, yazık belki yeni kısmetlerinizi kaçırıyorsunuz.

Ben ikizler annemin bedduasını alıp ikizler kocaya denk düştüm:)
Olan oldu artık, neyseki doğduğumdan beri antremanlıyım da başetme yollarını öğrendim:)
hahha bende aynı durumdayım annemde hep sana senin gibisi denk gelsin derdi ikizlerle evliyim iki ikizler yaşayıp gidiyoruz :)

Ikizler burcu bir kizimvar daha 9 aylik olacak hic tanidigim ikizlr burcu yok.ne ailede ne esimde ama bu burcun insanlari beni cok korkutuyor.insallah kizim havai dalgaci olmaz simdiden telas sardi vallahi

Ben lise sondayım üni. sınavına hazırlanıyorum yani okulda beni seven olsaydı bilirdim mutlaka
Ay sen bi de liseye mi gidiyorsun? Yavrum genç yaşında bırak platonikliği. Oh bir sürü yakışıklı genç var şimdi görüyorum. Seni seveni sev. Seni sevmeyenin peşinden koşma. Abla tavsiyesi

ben ikizlerim onum arkam sağım solum hep ikizler
dikkatini cekmemissin bu saatten sonra da senle olmaz sadece vakit öldürür skildiyda

ikizler erkeği tanıdığım kim varsa evlenmeye karar verdiği için kriterleri belirledi ve listesindeki tüm kriterleri tutan bayanlarla evlendi
hepsi evli mutlu çocuklu modunda

ve İkizler burcu için aşk acısının dibini görmek ölmek bitmek vs yok

ben anlam veremiyorum mesela olmazsa olmuyodur önüne bakarsın ısrar edip kendini üzmeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…