- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Bana göre güçlü olması gereken taraf her zaman kadındır. Adam seviyorsa buyursun sevmiyorsa yürüsün gitsin Gelin hanım 3 yıl bekledim zafer benim diyip duruyordu ama o kadar acı çekmişki. Adam başkasıla gezerken o ağlıyor ediyor. Yazık günah. Adamların sonra bir tarafı kalkıyor. Değer vermiyor çünkü emin.Ya bu iğrenç bişey değil mi ? Adam istediğiyle gezsin tozsun nasıl olsa onu bekleyen biri var . İğrenç . Konu sahibi burdan bak olaya o seni garanti olarak görüyor .
Bi ikizler kadını bulun o yola getirir. Siz de önünüze bakın.
Biz de öyleyizAynen ikizleri bir tek ikizler idare edebiliyor. Biz de double ikizleriz.
adamın ikizler olmasıyla alakası yok sana ilgisi olmamasıyla alakası var vazgeçYaklaşık 6 aydır platonik olarak seviyorum. İlk başlarda benden hoşlanıyor gibiydi, sonra başkasına gitti sonra da belasını buldu ve ayrılmak zorunda kaldı. Ben onu hala seviyorum ama artık mücadele etmekten bıktım. Çünkü sevgimin kıymeti bilinmiyor. Yoruldum, usandım, tükendim resmen. Ne yaptığı belli değil. Bir gün bana bakıyor, öbür gün arkadaşıma, diğer gün başkasına... Sevgimle de dalga geçiyor. Sevgimi ve beni küçümsüyor. Twittera yazdığım aşk szölerini görmüş sanırım. Ben çok yoruldum artık, lütfen yardım edin bana
Yaşın küçük böyle acı çektirenlere takılıp kalma dönemi.Benim yanımda, onu sevdiğimi bile bile arkadaşıma kur yapıyor.... İyice hasta oldum bunun yüzünden nefret ediyorum nefret
İkizleri idare etmeyeceksin. İkizlere kendini idare ettireceksin. İdare ettikçe çenesi düşer çünkü.Aynen ikizleri bir tek ikizler idare edebiliyor. Biz de double ikizleriz.
İşte iki taraf da ikizler olunca o dediğiniz olmuyor.İkizleri idare etmeyeceksin. İkizlere kendini idare ettireceksin. İdare ettikçe çenesi düşer çünkü.
İmza: bir yay burcu
Ben ikizler annemin bedduasını alıp ikizler kocaya denk düştüm:)İşte iki taraf da ikizler olunca o dediğiniz olmuyor.Biz kendi içimiz de gayet mutluyuz valla, ikizlere kimse bulaşmasın, sonra kötü biz oluyoruz.
Ya bu iğrenç bişey değil mi ? Adam istediğiyle gezsin tozsun nasıl olsa onu bekleyen biri var . İğrenç . Konu sahibi burdan bak olaya o seni garanti olarak görüyor .
İşim yok bir de beni umursamayanın peşinden mi koşacağım? Mümkün değil. Siz de uğraşmayın böyle şeylerle, yazık belki yeni kısmetlerinizi kaçırıyorsunuz.
hahha bende aynı durumdayım annemde hep sana senin gibisi denk gelsin derdi ikizlerle evliyim iki ikizler yaşayıp gidiyoruz :)Ben ikizler annemin bedduasını alıp ikizler kocaya denk düştüm:)
Olan oldu artık, neyseki doğduğumdan beri antremanlıyım da başetme yollarını öğrendim:)
İyi de sen görmüyorsun ki. Bi gözünü ondan ayır kendine gel bak neler çıkar karşına.Yok, beni seven birisi yok zaten
hahha bende aynı durumdayım annemde hep sana senin gibisi denk gelsin derdi ikizlerle evliyim iki ikizler yaşayıp gidiyoruz :)
İyi de sen görmüyorsun ki. Bi gözünü ondan ayır kendine gel bak neler çıkar karşına.
Ay sen bi de liseye mi gidiyorsun? Yavrum genç yaşında bırak platonikliği. Oh bir sürü yakışıklı genç var şimdi görüyorum. Seni seveni sev. Seni sevmeyenin peşinden koşma. Abla tavsiyesiBen lise sondayım üni. sınavına hazırlanıyorum yani okulda beni seven olsaydı bilirdim mutlaka