İkizler erkeği nasıl yola gelir?

İkizler mi. Kaç kaç. Dengeni bozar yıpratır seni.

İkizler erkeği deyince ardına bakmadan kaçacaksın..

Bunun burçla ilgisi yok..Yaş ile ilgisi var..

Şuan "her çiçekten bal alayım" modunda..

Onun çıktığı kızlar listesine eklenmek yerine, senden hoşlanan birini bul.

Şuan duygularım değilde mantığım daha ağır basıyor. Onun tek amacı beni cepte tutmak ve egosunu tatmin etmek. Kafa karıştırmaktan başka hiçbir şeye yaramıyor kendileri

Hayatımda tanıyıpta bir türlü sevemediğim, tanısamda sevemediğim hiç bir sekilde uyusup anlasamadıgım burc. Bi sevgilim ikizlerdi, Şuan zikrederken bile midem bulanıyor.. ve artık en önce sordugum şeylerden birisi arkadas olsun ikili ilişki olsun burcun ne ? Oluyor, ikizler burcu erkeği kadar korkunç bi burç yok arkana bakmadan kaç :))))

Hayatımda tanıyıpta bir türlü sevemediğim, tanısamda sevemediğim hiç bir sekilde uyusup anlasamadıgım burc. Bi sevgilim ikizlerdi, Şuan zikrederken bile midem bulanıyor.. ve artık en önce sordugum şeylerden birisi arkadas olsun ikili ilişki olsun burcun ne ? Oluyor, ikizler burcu erkeği kadar korkunç bi burç yok arkana bakmadan kaç :))))

Onu nasıl pişman edebilirim? Kafasını karıştırmak istiyorum da

Burçlara inanmamak için gerçekten kendimi zor tutar oldum çünkü sanki şu konuyu ben açmışım :) Hayır bi de balığım yani, bu avanak şahsiyetle uğraşmak hiç bana göre değilken uğraştım da.
Ya hakikaten boşver konu sahibi. Zaten böyle salak salak davrana davrana soğutuyorlar kendilerinden, vaktini hiç boşuna harcama onunla çünkü zaten bigün ona sepet havası eşliğinde kapıyı gösteren sen olacaksın, sinirlerini zıplatma boşuna yav. Soğuyorsun inan bana.

Yaklaşık 6 aydır platonik olarak seviyorum. İlk başlarda benden hoşlanıyor gibiydi, sonra başkasına gitti sonra da belasını buldu ve ayrılmak zorunda kaldı. Ben onu hala seviyorum ama artık mücadele etmekten bıktım. Çünkü sevgimin kıymeti bilinmiyor. Yoruldum, usandım, tükendim resmen. Ne yaptığı belli değil. Bir gün bana bakıyor, öbür gün arkadaşıma, diğer gün başkasına... Sevgimle de dalga geçiyor. Sevgimi ve beni küçümsüyor. Twittera yazdığım aşk szölerini görmüş sanırım. Ben çok yoruldum artık, lütfen yardım edin bana :KK43:
At çöpe.Ciddiyim.

Bunun burçla alakası yok ki. İster İkizler burcu olsun ister Balık adam seni sevmiyor, ulaşılmaz gibi gördüğün için de saplantı haline getirmişsin. Tek başına atlatamıyorsan psikolojik destek almanı öneririm.

At çöpe.Ciddiyim.

Attim gitti ☺

Bunun burçla alakası yok ki. İster İkizler burcu olsun ister Balık adam seni sevmiyor, ulaşılmaz gibi gördüğün için de saplantı haline getirmişsin. Tek başına atlatamıyorsan psikolojik destek almanı öneririm.

Acisini baya atlattim sayilir onu gorunce eskisi gibi heyecanlanmiyorum korkmuyorum artik

Burç konusunda lisansı akreple masterımı ikizlerle yapıyorum. 4 senedir ikizler erkeği ile birlikteyim ve bukadar dikkati dağnık, savruk bir burç yok. Sürekli ilgi çekici olmalısın. Buarada az cok okudum yorumları genelde Dalga gecmeyi sever bu arkadaslar seviyormu gömüyormu belli olmaz kanka sevgili modu olur.

Burç konusunda lisansı akreple masterımı ikizlerle yapıyorum. 4 senedir ikizler erkeği ile birlikteyim ve bukadar dikkati dağnık, savruk bir burç yok. Sürekli ilgi çekici olmalısın. Buarada az cok okudum yorumları genelde Dalga gecmeyi sever bu arkadaslar seviyormu gömüyormu belli olmaz kanka sevgili modu olur.
Espri yaptığını sanar ama rezil eder hemde herkesin yanında... evlerden uzak rabbi m korusun ..

X