- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Twittera yazdığım aşk sözlerini silmeli miyim?
hayır sevince olmuyor karşınızdaki kişinin hareketlerine kılıf bulmaktan vazgeçin sizi sevmediğini kabul edinİkizler erkeği çapkın oluyor değil mi? Önceki sevgilimde ikizlerdi, bu da ikizler
kesinlikle sil ve onu da ciddiye alma ki kendini bisey sanmasin daha fazla
İkizler erkeği ne bulaşma bence :)) hem zaten sevmıyormus neden zorluyorsun
Onu yola getireceğim değer kendinize verdiğiniz değeri yitirmeyin. Size değersiz hissettiren kimse ile uğraşmayın.Ben cidden yoruldum artıkTüketti beni resmen
Onu yola getireceğim değer kendinize verdiğiniz değeri yitirmeyin. Size değersiz hissettiren kimse ile uğraşmayın.
Aynen çok değişken, dün baan bakıyordu bugün arkadaşıma...Ikizler erkegi cok degiskendir canim bir gunu bir gununu tutmaz umursama o sana gelecektir
Canim senin burcun neyAynen çok değişken, dün baan bakıyordu bugün arkadaşıma...
Terazi, bende değişkenim ama bu kadar değilCanim senin burcun ney
Cogu zaman alttan almandan kaynaklaniyo bu rahatligi canim dedigim gibi umursama kendi haline birakTerazi, bende değişkenim ama bu kadar değil
Cogu zaman alttan almandan kaynaklaniyo bu rahatligi canim dedigim gibi umursama kendi haline birak
Birazda aklini karistirmak istiyor giibi seninAynen ne hali varsa görsün, okulda da bakıyor çaktırmadan
Öyle gibi, twitterda takip ettim gt yaptı. Bu hafta hep baktı, pazartesi günü karşıdan o geliyordu. Bana bakarak yürüyordu. Ama bugün bana bakmadı arkadaşıma kur yaptı... Çok değişik yaBirazda aklini karistirmak istiyor giibi senin
Arkadsina ilgi gostererek senin kiskanmani falanda istiyor olablir sen gayet sakin davran kiskansan bile belli etme kudursun odaÖyle gibi, twitterda takip ettim gt yaptı. Bu hafta hep baktı, pazartesi günü karşıdan o geliyordu. Bana bakarak yürüyordu. Ama bugün bana bakmadı arkadaşıma kur yaptı... Çok değişik ya
Beni cepte görüyor galibaArkadsina ilgi gostererek senin kiskanmani falanda istiyor olablir sen gayet sakin davran kiskansan bile belli etme kudursun oda
Evet buda senden kaynaklaniyor sen bi onu takma bak nasi pesinde kopek oluyor bu butun erkekler icin gecerliBeni cepte görüyor galiba
Ama artık onu unutacağım kim severse sevsin onu, beni kaybettiEvet buda senden kaynaklaniyor sen bi onu takma bak nasi pesinde kopek oluyor bu butun erkekler icin gecerli