İkiz gebelik hala şoktayım

Gunaydin , ne guzel yenidogan hemsiresisin:) ama anliyorum simdi endise etmeni umarim sorunsuz bir hamilelik sureci yasarsin.
Ben 1.68 boyundayim 58 kg idim 33 kg aldim hamileligim boyunca. Bir kismi da odemdi sanirim cok odem topladim. Uc ay sonra kilolarimi verdim , karnim cok buyuk olmasina ragmen hic catlak ve sarkma olusmadi.
Bir arkadasim Clarins in yagini tavsiye etmisti. Cok faydasini gordum hamileligim boyunca 3 sise kullandim (Clarin huile tonic body treatment oil ) ama biraz da irsi sanirim annemin de hic catlagi yok.
Senin boylarinda bir arkadasim da kilolu bir bebek dunyaya getirmisti,karni nerdeyse benimki kadardi gayet iyi tasidi, bu urunu de o tavsiye etmisti hic catlagi olmadi .Olsa da artik o kadar onemli degil ikiz bebek tasiyorsun dunyaya getiriyorsun:)

Evet nadir de olsa görülüyor demişti doktorum ama ben hiç öyle şeyler düşünmedim ki:)ilk öğrendiğim andan itibaren inandım ikiz olduğuna öyle planlar yaptım ve çok şükür öyle de aldım kucagima,olumsuz şeyleri atın kafanizdan ve o güzel iki kalp atışını duymaya odaklanın.Ne geliyorsa güzel allahimizdan geliyor tevekkül edelim

12 kilo almıştım bende:)Ve bende minyon yapılıyim hiç dert etme çok da güzel taşıyorsun:)

Bende size soru sorayım bulmuşken:)Aynı sınıfta mı oldular hep okul hayatlarında?

12 kilo almıştım bende:)Ve bende minyon yapılıyim hiç dert etme çok da güzel taşıyorsun:)

Çok hayran kaldım size sadece 12 kilo alıp ikiz doğurmak :) bebekler kaç kiloydu meleklerin :) umarım 37 ye kadar sorunsuz taşırım

Yorumun için de ayrıca teşekkür ederim

Bencede yazmayın nasıl olcak diye.
Bizim gibi çocuk için deli olanların anlayacağı bişey değil.

Çok teşekkür ederim ilgin ve güzel yorumun için :) umarım bende senin gibi çocuklarımı büyütür iyi anne olurum.. biraz işim sıkıntıya girecek ama Bebişler için değer:)
Rica ederim.İnşaallah her şey istediğinizden daha güzel gerçekleşir:)

Bende size soru sorayım bulmuşken:)Aynı sınıfta mı oldular hep okul hayatlarında?
8.sınıftalar ve hep aynı sınıftalardı.Hayatımda yaptığım tek hata diyebilirim:)
Çünkü biri diğerinden daha iyi oldu.Öğretmenlerde hep iyi olan ile diğerini kıyasladı.Yani çok ciddi fark yok ama bir tıkta olsa farklılıkları var.Bu açıdan acaba farklı sınıflarda olsalar daha mı iyi olurlardı diye düşünüyorum:)

Çok hayran kaldım size sadece 12 kilo alıp ikiz doğurmak :) bebekler kaç kiloydu meleklerin :) umarım 37 ye kadar sorunsuz taşırım

Yorumun için de ayrıca teşekkür ederim
Keşke bende taşıyabilseydim 37 ye kadar Oğlum 2.600 kızım 2.100 doğdu canım.Ben her şeyi yedim valla kilo almaktan korkma lütfen.Dogumdan sonra hepsi gidiyor zaten.Mevsim sebzelerini eksik etme,meyve ev yoğurdu,muz kasar peyniri ceviz,pekmez, süt..aklıma gelenler bunlar simdilik:)

Bu açıdan düşünmemiştim hiç.Bende birbirlerine sahip çıkarlar diye hep aynı sınıf mı olsalar diye düşündüm.Okul koridorlarında mı yatar kalkarım acaba:)

Bu açıdan düşünmemiştim hiç.Bende birbirlerine sahip çıkarlar diye hep aynı sınıf mı olsalar diye düşündüm.Okul koridorlarında mı yatar kalkarım acaba:)
Tavsiye farklı sınıflara yazdırın:)Oğlumun sınıfında bir arkadaşının ikizi var ve başka sınıfta annesi çok memnun:)

Cahilliğimi mazur görün ama iki bebek olduğunda kalp seslerini birbirine karışmıyor mu? Nasıl geliyor sesi çok merak ettim gerçekten.

Ikinci çocuk olsun mu olmasın mi, ya olmasa , arkadaş arıyorum , bir daha taşımak, doğurmak v.s dertleriniz olmayacak. :)

Hayırla alın kucağınıza ve büyütün inşallah.

Cahilliğimi mazur görün ama iki bebek olduğunda kalp seslerini birbirine karışmıyor mu? Nasıl geliyor sesi çok merak ettim gerçekten.
Buna ben de cevap vereyim
İkisinin de kalp seslerini ayrı ayrı dinletiyorlar.
Birini duyarken diğerini duymuyoruz.
Nst de bile cihaz farklı idi, ikisinin sancısını da ayrı ayrı ölçen tek bir cihazdı.

Buna ben de cevap vereyim
İkisinin de kalp seslerini ayrı ayrı dinletiyorlar.
Birini duyarken diğerini duymuyoruz.
Nst de bile cihaz farklı idi, ikisinin sancısını da ayrı ayrı ölçen tek bir cihazdı.
Çok sevimli ya bir bedende 3 kalp... Mucize gerçekten. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Bende sizinle aynı durumdayım.Ne eşimin tarafında ne benim hiç ikiz yok.Bugün doktora gittik şok olduk.Tedavi durumunda olur genelde dedi doktor ama tedavi de görmemiştim.Çok karışık duygular içerisindeyim.Sizi çok iyi anlıyorum Ayrıca kahverengi sürekli leke geliyor.Ama doktor sorun görmedi ilaç da vermedi.Tutunduğu için dedi.Siz de öyle bir durum var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…