İkiz gebelik hala şoktayım

Çok duygulandım hem senin hem de diğer ikiz annelerin hikayelerini okudukça.
Allahım sağlıklı gebelik/doğum nasip etsin inşallah.

Sizi anlıyorum çok zor evet ama birlikte büyürler belki zorluğu 2 yaşına kadar sonra daha rahat olursunuz.. rabbim mucize vermiş bin şükür ..
Bende 5 yıldır bekliyorum olmuyor..
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
2 ciyi çift embriyo koyduralım dedik ama bende korkuyorum ikiz gebelikten.. allah herşeyin hayırlısı versin Inşallah saglikla huzurla..

Yorumunu içim teşekkür ederim Allahım tez zamanda size de nasip etsin dua edeceğim sizin için de inşallah fakat biz bebeğin birini kaybettik “kaybolan ikiz sendromu yaşandı kese küçüldü ve kayboldu” Mune abla konuyu kapatır musın

Herhangi bişey demediler 1 hafta sonra kontrol iki keseniz var dediler... tebrik ederim ikiz deyince doktor şok oldum
Azra hanım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla doğar bebişiniz. Benimde iki kese göründü 6 haftalıkken ama biri küçük dedi o yüzden doktor 15 gün sonra gel dedi benimde korkum umarım ikisinde kalbini duyarım diyorum. Sizin ikinci kese de bebek varmıydı küçükmüydü acaba ? Benim gibimiydiniz

Arkadaşlar tek yumurta mı çift yumurta mı nasıl anlıyoruz, kaçıncı haftadan anlaşılabiliyor?

Hissettikleriniz çok normal ben isteyerek yaptığım halde tek gebelikte aynı şeyleri hissettim korktum.
Allah kolaylığını verir içinizi ferah tutun

Bana şu an çok istememe rağmen bana deselerki anne oldun ; şaşkınlığı atlattıktan sonra sizin gibi muhtemelen bakabilecek miyim korkusuyla annelik duygumu sorgulardim muhtemelen .. çoğu anne bu duyguyu yaşıyordur diye düşünüyorum .. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin..

Bişey anlamadım yalnız siz doktora kistler için gittiğinizde sanırım ogrendiniz öncesinde bilmiyorduz ve ikiz annesi olacağınızı ogrendiniz sanırım öyle mi ?

Öncelikle allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İlk başlarda belki zor olacak ama bence çok şanslısınız

Doğan büyüyor merak etme ama ben de olsam kormardım ben tek bebeğe zor bakıyorum aile desteği çok önemli bence bu durumda aileniz veya Kv biz destek olabilecek mi

Hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Ikiz bebekler gördüğüm kadarıyla daha sakin oluyor. Çünkü birbirlerinin farkındalar ve çok fazla anne bağımlısı olmuyorlar. Yani tek çocuk büyütmek bazen daha yorucu olabiliyor. Ikizler birlikte büyüyor ve ihtiyaçları pek olmuyor. Ilk yıl zor olacaktır ama sonra rahat edersiniz.

İkiz çocukları olan iki yakın arkadaşım var. Evet çok zor, mutlaka birileri yardımcı olmalı. Eşinize de çok iş düşüyor. Tek bebek gibi değil... Bir yolu bulunuyor yine de. Üzülmeyin. Doğan büyüyor. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Olmayan, isteyen herkese nasip etsin. Önümüzdeki ay ben de yapacağım bu kürü

İkizler aynı duyguları hissediyor mu toplumda böyle bişey söylüyorlar hep merak etmişim
Aynen benim ikiz teyzelerim var biri yurtdışında biri burada... buradaki teyzemin içine bir sıkıntı gelirmiş yarım saate kalmadan yurtdışındaki teyzemden kötü haber gelirmiş

abimim baldizinin bir kizi vardi ikinciyi yapayim derken ucuzleri oldu
ilk zamanlar zor oldu tabi ama simdi cok sirinler
yemek yedirirken falan siradaki gelsin diyo hemen kosa kosa geliyo siradaki
zor oluyo ama cok guzel oluyolar sonra birde kendi aralarinda dilleri oluyo ikiz ve ucuzlerin bidi bidi konusuyolar

Simdi size harika bir site soyleyecegim.
arsivde enn sonlara gelip okuyup okuyup korkup gerilip zamanla yukarilara çıkıp herseyin duzene girip cok guzel oldugunu görüp mutlu olacak,huzurla dolacaksiniz.
Birkizbiroglan.com
Secce baci harika gozlem yetenegine sahip ve cok eglenceli bir ikiz annesi.
yazılarda, yorumlarda kendini bulacagina eminim.
Hayirli olsun simdiden

Tam 2 sen once ayni duygular icindeydim sok olmustum ikizi duyunca aglamistim simdi ikizlerim 1 yasindalar cok sukur. Vay be zamn ne hizli gidiyor.

Ayyyyyyy ne güzel bende hamileyim inşallah ikiz olur benimde (hayırlısı ile tabi)

Ben bir ikiz annesiyim bununla gurur duyuyorum .Allah sana bu duyguyu nasip ettiyse kolaylığını da veriyor.cok çok şükür diyorum.hele o doğdukları gun herşeye deger.herkese tek gelirken sana iki bebek getiriyorlar

Annemden duyduğum kadarıyla seni çok zor günler bekliyor .Annem babanemle birlikte bakmış ben ve ikizime .Ayrıca sütü de yetmiyormuş .ek gıdaya biz ayımıza girmeden başlamış

Ben de sendenim ilk zamanlar hissettiklerini hissettim gecti gitti çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…