Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizi çok iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla karşılayın
Yorumunu içim teşekkür ederim Allahım tez zamanda size de nasip etsin dua edeceğim sizin için de inşallah fakat biz bebeğin birini kaybettik “kaybolan ikiz sendromu yaşandı kese küçüldü ve kayboldu” Mune abla konuyu kapatır musınSizi anlıyorum çok zor evet ama birlikte büyürler belki zorluğu 2 yaşına kadar sonra daha rahat olursunuz.. rabbim mucize vermiş bin şükür ..
Bende 5 yıldır bekliyorum olmuyor..
1 negatif tüp bebek deneyimim var..
2 ciyi çift embriyo koyduralım dedik ama bende korkuyorum ikiz gebelikten.. allah herşeyin hayırlısı versin Inşallah saglikla huzurla..
Herhangi bişey demediler 1 hafta sonra kontrol iki keseniz var dediler... tebrik ederim ikiz deyince doktor şok oldum
Azra hanım öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah sağlıkla doğar bebişiniz. Benimde iki kese göründü 6 haftalıkken ama biri küçük dedi o yüzden doktor 15 gün sonra gel dedi benimde korkum umarım ikisinde kalbini duyarım diyorum. Sizin ikinci kese de bebek varmıydı küçükmüydü acaba ? Benim gibimiydinizYorumunu içim teşekkür ederim Allahım tez zamanda size de nasip etsin dua edeceğim sizin için de inşallah fakat biz bebeğin birini kaybettik “kaybolan ikiz sendromu yaşandı kese küçüldü ve kayboldu” Mune abla konuyu kapatır musın
İkiz çocukları olan iki yakın arkadaşım var. Evet çok zor, mutlaka birileri yardımcı olmalı. Eşinize de çok iş düşüyor. Tek bebek gibi değil... Bir yolu bulunuyor yine de. Üzülmeyin. Doğan büyüyor. Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Olmayan, isteyen herkese nasip etsin. Önümüzdeki ay ben de yapacağım bu kürüMerhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizi çok iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla karşılayın
Aynen benim ikiz teyzelerim var biri yurtdışında biri burada... buradaki teyzemin içine bir sıkıntı gelirmiş yarım saate kalmadan yurtdışındaki teyzemden kötü haber gelirmişİkizler aynı duyguları hissediyor mu toplumda böyle bişey söylüyorlar hep merak etmişim
Ben bir ikiz annesiyim bununla gurur duyuyorum .Allah sana bu duyguyu nasip ettiyse kolaylığını da veriyor.cok çok şükür diyorum.hele o doğdukları gun herşeye deger.herkese tek gelirken sana iki bebek getiriyorlarMerhaba kızlar
Beni neler bekliyor ?
Sevgiler hepinize
Annemden duyduğum kadarıyla seni çok zor günler bekliyor .Annem babanemle birlikte bakmış ben ve ikizime .Ayrıca sütü de yetmiyormuş .ek gıdaya biz ayımıza girmeden başlamışMerhaba kızlar
Beni neler bekliyor ?
Sevgiler hepinize