- 20 Ocak 2015
- 936
- 1.306
Bilmiyorum ki. Hep bir iki hafta geriden geldi biri.Beni.m 5 haftaysan gördü Vajinal , Allah Allah niye görünmedi acaba sonradan mı dööllendi ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki. Hep bir iki hafta geriden geldi biri.Beni.m 5 haftaysan gördü Vajinal , Allah Allah niye görünmedi acaba sonradan mı dööllendi ki ?
Bizde 6.haftada duymuştuk kalp atışlarını.Simdi çevreden de başlayacaklar nasıl bakacaksın nasıl yeteceksinlere.Hic kulak asma o kadar boş konuşan olacak ki.Ama sen çok şanslısın öyle düşün.Bir can yerine iki can verdi rabbim sana.Kolay mı asla değil ama yüzleri gülüşleri her şeyleri bir lütuf.Millet tek bebek için uykusuz geceler geçiriyor sen iki bebe büyüteceksin aynı anda.Oyle bir güç veriyor ki Allah sen bile şaşırıp kalıyorsun.Ne mutlu sana ki bebeğini arkadaşıyla birlikte dünyaya getiriyorsun.Butun korkularını at bir kenara,otur kalk şükret her şey muhteşem olacak.Kalp atışları kaçıncı haftada duydunuz 5. Hafta içerisinde duyulur mu acaba ?
Bu arada cevapların için çok teşekkür ederim
Aaaa ne güzel iste kiz ikiz bebisin geliyor ilerde en büyük hayalimden biriydi sanslisin buna sevin ilk 2 yildan sonra rahatlamay basliyosun ne güzel kardesiyle beraber ayni anda gelcek dünyaya zorluk zamanlarda beraber sirt sirta dayancak 1 kerede aradan cikiyo 2 cocuk daha iyi oldu sevinmen gerek moralini yüksek tut Allah hayirlisiyla sabir verir güc verir size cok sevindim yaa Allah anali babali büyütsün insallah iyi beslen stres yapma esiniz de sana destek olur bu sürecte anneler daha güclüdür illa ki kolayliklar oluyorMerhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizi çok iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla karşılayın
Teşekkür ederim İnanan konuyu açtığımda o kadar korkuyordum ki ... şuan tek korkum kalp atışlarını duymamak, çok korkuyorum duymamazsam gerçekten üzülürüm inşallah benimlelerdir inşallahhh,kaçıncı haftada Doğum yaptınız ?Bizde 6.haftada duymuştuk kalp atışlarını.Simdi çevreden de başlayacaklar nasıl bakacaksın nasıl yeteceksinlere.Hic kulak asma o kadar boş konuşan olacak ki.Ama sen çok şanslısın öyle düşün.Bir can yerine iki can verdi rabbim sana.Kolay mı asla değil ama yüzleri gülüşleri her şeyleri bir lütuf.Millet tek bebek için uykusuz geceler geçiriyor sen iki bebe büyüteceksin aynı anda.Oyle bir güç veriyor ki Allah sen bile şaşırıp kalıyorsun.Ne mutlu sana ki bebeğini arkadaşıyla birlikte dünyaya getiriyorsun.Butun korkularını at bir kenara,otur kalk şükret her şey muhteşem olacak.
Ne derdi yahu ? Neyin derdi ? Gayet mutluyum çok da istiyorum çocuklarımı niye dert edeyim ? .. hayatımda ilk defa bu kadar büyük şok olmuşum, onlara ne kadar iyi anne olabilirim miyim derdindeyim derdim bu ! her anne gibi..Bunu söylemek belki bana düşmez ama bence bir psikolog desteği almanızda yarar var.. ikiz bebeği olacağı için nasıl bakacağım ben bunlara diye ağlamak nedir?? Allah başka dert (!!!???) vermesin diyeceğim ama dert değil...
Benim minikler erken gelmeye niyetliydiler canım,34+5 te girdim doguma,biraz kuvoz süreci derken kavuştum onlara,şuan 11 aylık olmak üzereler,sanki dün gibi ama hamileligim,doğumum,her anın tadını keyfini çıkar lütfen,o kadar çabuk geçiyor ki ..Teşekkür ederim İnanan konuyu açtığımda o kadar korkuyordum ki ... şuan tek korkum kalp atışlarını duymamak, çok korkuyorum duymamazsam gerçekten üzülürüm inşallah benimlelerdir inşallahhh,kaçıncı haftada Doğum yaptınız ?
Çok teşekkür ederim :) peki bende şuan 2 kese göründü kalp atışını henüz duymadık 5. Haftadayım çok korkuyorum duyulmaz diye, bileğin var mo kaybolabiliyormuş bazı ikizler düşünmekten duramıyorum .Benim minikler erken gelmeye niyetliydiler canım,34+5 te girdim doguma,biraz kuvoz süreci derken kavuştum onlara,şuan 11 aylık olmak üzereler,sanki dün gibi ama hamileligim,doğumum,her anın tadını keyfini çıkar lütfen,o kadar çabuk geçiyor ki ..
Aaa çok sevindimmm :) ne güzel kocaman olmuşlarHayırlı olsun.Bende ikiz annesiyim.Hamileliği ve ilk zamanlar biraz zor oluyor.Ama sonra yaşayabileceğiniz en güzel şey ikiz annesi olmak:)İkisi birlikte büyüyor arkadaş oluyorlar.Bir seferde iki çocuk sahibi oluyorsunuz.Birbirleri ile oynuyorlar size ihtiyaçları olmuyor.Benimkiler 14 yaşındalar.Rabbim sizede büyüdüklerini görmeyi nasip etsin.
Çalışmıyorum ama ailem veya bir yakınım yanımda değildi:)Aaa çok sevindimmm :) ne güzel kocaman olmuşlar
Çalışıyor muydunuz zorlandınız mı ? Şuan hem mutluyum hem kocaman bi kalbim olsun onlara üretebileyim diye dua ediyorum :)
Slm Azra , oncelikle hayirli olsun umarim cocuklarina saglikli bir sekilde kavusursun . Ben de ikiz annesiyim yazini gorunce aklima o ilk ogrendigim anlar geldi gulumsedim :)Çok teşekkür ederim :) peki bende şuan 2 kese göründü kalp atışını henüz duymadık 5. Haftadayım çok korkuyorum duyulmaz diye, bileğin var mo kaybolabiliyormuş bazı ikizler düşünmekten duramıyorum .
Çok teşekkür ederim ilgin ve güzel yorumun için :) umarım bende senin gibi çocuklarımı büyütür iyi anne olurum.. biraz işim sıkıntıya girecek ama Bebişler için değer:)Çalışmıyorum ama ailem veya bir yakınım yanımda değildi:)
İlk çocuk olunca eşimde pek ilgilenmezdi:)Yalnız büyüttüm diyeyim:)
Olur canım inşaallah:)Rabbim dağına göre kar verirmiş demek sen bunu yapabilirsin öyle düşün:)
Rabbim sağlıkla ,hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah :)
Günaydın, çok teşekkür ederim güzel iç rahatlatan yorumların için :) ben yenidoğan hemşiresiyim sürekli erken doğan ikizler geliyor bize ve ben çok korkuyorum öyle olur diye , belki de bu düşünceyi kafamdan atarsam rahatlayacağım , ama sen 38 de doğurdum diyince çok rahatladım.. kiloları da çok iyi tek başına bir kadın 3 kilo doğurtmazsın sen ikisini de doğurmuşsun vallahi tebrikler :) son olarak kaç kilo aldın ve çatlakların oluştu mu ? Ben 159 boyda 51 kiloyum çok minyonum vücudum taşır değil mi :)Slm Azra , oncelikle hayirli olsun umarim cocuklarina saglikli bir sekilde kavusursun . Ben de ikiz annesiyim yazini gorunce aklima o ilk ogrendigim anlar geldi gulumsedim :)
Ben ilk hamileligimi kendim test ettim ona da guvenmeyip hastaneye gittim , acaba gercekten hamilemiyim diye hemsire ulturosonda ailenizde ikiz var mi diye sordu ? Kardesimin vsrdi ama sorunlu bir hamilelik donemi gecirdikleri icin bir yil tedavi gorduler ikizleri olmustu . Inan hic aklima gelmemisti o yuzden yok dedim . Ama senin olacak dedi :)
Ben o an sevincten agladigimi hatirliyorum , hatta hemsire sormustu , noldu uzuldun mu ? Panic mi oldun diye ? Ben o kadar sevindim ki nasil bakacagim falan hic aklima gelmedi lottodan milyon kazanmis gibi hissettim kendimi inan , o yuzden hic panic yapma , saglikli bir hamilelik gecirmek icin bilinclen , arastir , ogren hic korma.
Benim hic migde bulantim yada baska bir sorunum olmadi 38+3 gunde dogum yaptim 3 er kilo dogdular doktorlar dediler ki bunlar ikiz gibi degil her biri ayri ayri dogan bebekler gibi
O yuzden sakin korkma , saglikli beslen vitaminlerini al ve relax ol. Onlar saglikli bir sekilde dogduktan sonra bir kac ay zorluk cekiyorsun ama cok keyifli ikiz annesi olmak bunu da ilerliyen zamanlar da goreceksin zaten:).
kk da cogul gebelik forumunda zaten ornekler gorursun , ben de bir zamanlar konu acmistim orda , sana yardimci olacak bir suru konu var.
Oncelikle yavrularini saglikli bir sekilde kucagina al sonra zorlanirsan gel bizlere sor :)