Ikinci evliliklerde usul nedir?

bu arada katkı olsun diye diyorum. görümcem ikinci evliliğinde nişan yapmış. ilk evliliğinde düğün yapmışken, ikinciside de nikah+gece kulübünde eğlence yapmışlar. bir fikir.

Nasıl istiyorlarsa yapsınlar. Elalem ne deri düşünüyorsanız, onlar hep konuşuyor. Henüz sustuklarını gören olmadı. Kendi eğlencelerine baksınlar.

Korona zamanı toplu organizasyon pek tercih edilmemeli ama.

Kardesim ikinci kez evlenecek. Kiz isteme soz nisan dugunde usul nasil oluyor? Her sey ayni mi yapiliyor? Pandemi nedeniyle nikah olacak ama kiz istemeden tutun soz/nisan yapmaya kadar her seyi bir organizasyon seklinde mi yapalim?
Evlenecek çift ne istiyorsa onu yapsın..
Içlerinde istedikleri kalmasın.
Mutluluklar..

Eğer usulleri dikkate alan bir yapıları varsa elbette isteme , söz , nişan olur. 2. Evlilik yapanla ilk evliliğin arasında ne fark var ?
Eğer kardeşiniz için gelenek görenekler önemsizse yapar nikahlarını olur biter.
Gelenekleri onemsiyor hatta o kadar onemsiyor ki ev esyalarina kadar aileme aldirtacak😆

Kardesim ikinci kez evlenecek. Kiz isteme soz nisan dugunde usul nasil oluyor? Her sey ayni mi yapiliyor? Pandemi nedeniyle nikah olacak ama kiz istemeden tutun soz/nisan yapmaya kadar her seyi bir organizasyon seklinde mi yapalim?
Yani yanlış anlamayın da ne demek aynı mı siz bu kafaya girerseniz elin oğlu kardeşinize hiç değer vermez tabi aynı hatta daha iyisi daha güzeli

Ya merakımdan soruyorum 2.evlilikte de kirmizi kusak takiliyor mu :KK53: bu arada gelin vr damat nasil isterse öyle olmalı ama bence bu adetler komple saçma. Bana kiz istemek bile mal istemekmiş gibi geliyor.

İlk evlilikta de kirmizi kusak takilmiyor ki , sadece muhafazar kesim takiyor o kusagi , ne ben ne ailemdeki herhangi biri ne de arkadaslarim oyle bir kusak takmadi

İlk evlilikta de kirmizi kusak takilmiyor ki , sadece muhafazar kesim takiyor o kusagi , ne ben ne ailemdeki herhangi biri ne de arkadaslarim oyle bir kusak takmadi
Ne kadar evlenen arkadaşım varsa taktı bazılarının ailesinin de hic muhafazakarlıkla alakası olmadığı halde hem de.

Ben de gayet muhafazakarım ama takmadım. Etrafımdakiler de takmadı. Genelleme yapmak doğru gelmedi

Dinimizce de bir fark yok..birinci ne ise 2.de odur..kendinizi geri planda tutmayin..karsi tarafin butcesi dahilinde tutum alin
Sitede dini konu yasak. Dinimizce nedir dememiş. Herkes müslümanmış gibi yorum atmayın

Ne kadar evlenen arkadaşım varsa taktı bazılarının ailesinin de hic muhafazakarlıkla alakası olmadığı halde hem de.
Kırmızı kurdalenin anlamını bilimiyor çoğu. Örf Adet diye takıyorlar. Ben duyunca kesinlikle takmayacaksınız dedim ve takmadım da

X