- 1 Haziran 2018
- 5.246
- 14.655
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afedersin, ikinci el.....Tüh ben kırmızı kuşak bağlamamıştım. Şimdi neler düşündüler hakkımda kim bilir
ÜzdüAfedersin, ikinci el.....
Evlenecek çift ne istiyorsa onu yapsın..Kardesim ikinci kez evlenecek. Kiz isteme soz nisan dugunde usul nasil oluyor? Her sey ayni mi yapiliyor? Pandemi nedeniyle nikah olacak ama kiz istemeden tutun soz/nisan yapmaya kadar her seyi bir organizasyon seklinde mi yapalim?
Gelenekleri onemsiyor hatta o kadar onemsiyor ki ev esyalarina kadar aileme aldirtacakEğer usulleri dikkate alan bir yapıları varsa elbette isteme , söz , nişan olur. 2. Evlilik yapanla ilk evliliğin arasında ne fark var ?
Eğer kardeşiniz için gelenek görenekler önemsizse yapar nikahlarını olur biter.
Yani yanlış anlamayın da ne demek aynı mı siz bu kafaya girerseniz elin oğlu kardeşinize hiç değer vermez tabi aynı hatta daha iyisi daha güzeliKardesim ikinci kez evlenecek. Kiz isteme soz nisan dugunde usul nasil oluyor? Her sey ayni mi yapiliyor? Pandemi nedeniyle nikah olacak ama kiz istemeden tutun soz/nisan yapmaya kadar her seyi bir organizasyon seklinde mi yapalim?
Ya merakımdan soruyorum 2.evlilikte de kirmizi kusak takiliyor mu bu arada gelin vr damat nasil isterse öyle olmalı ama bence bu adetler komple saçma. Bana kiz istemek bile mal istemekmiş gibi geliyor.
Ne kadar evlenen arkadaşım varsa taktı bazılarının ailesinin de hic muhafazakarlıkla alakası olmadığı halde hem de.İlk evlilikta de kirmizi kusak takilmiyor ki , sadece muhafazar kesim takiyor o kusagi , ne ben ne ailemdeki herhangi biri ne de arkadaslarim oyle bir kusak takmadi
Valla taktılar ben gördümAyy ikinci evlilikse mutlaka bakire gelinliği giymemeli çok ayıp. Bu sorunuz ciddi mi allasen?
Ben de gayet muhafazakarım ama takmadım. Etrafımdakiler de takmadı. Genelleme yapmak doğru gelmediİlk evlilikta de kirmizi kusak takilmiyor ki , sadece muhafazar kesim takiyor o kusagi , ne ben ne ailemdeki herhangi biri ne de arkadaslarim oyle bir kusak takmadi
İlginc , benim sadece dizilerde gordugum birsey oNe kadar evlenen arkadaşım varsa taktı bazılarının ailesinin de hic muhafazakarlıkla alakası olmadığı halde hem de.
Haklisiniz genelleme yapmamak lazim ben sadece kendi hayatimda hic gormedim , dizilerde gordugum bir durumBen de gayet muhafazakarım ama takmadım. Etrafımdakiler de takmadı. Genelleme yapmak doğru gelmedi
Bir de uzun yıllardır sevgili olanlar var 4-5 yildan bahsetmiyorum. Hic mi bir sey yaşamadınız şaşırıyorum valla.İlginc , benim sadece dizilerde gordugum birsey o
Sitede dini konu yasak. Dinimizce nedir dememiş. Herkes müslümanmış gibi yorum atmayınDinimizce de bir fark yok..birinci ne ise 2.de odur..kendinizi geri planda tutmayin..karsi tarafin butcesi dahilinde tutum alin
Zaten dinen böyle bir şey yok öyle iğrenç bir adeti islama atmasınlarBen de gayet muhafazakarım ama takmadım. Etrafımdakiler de takmadı. Genelleme yapmak doğru gelmedi
Kırmızı kurdalenin anlamını bilimiyor çoğu. Örf Adet diye takıyorlar. Ben duyunca kesinlikle takmayacaksınız dedim ve takmadım daNe kadar evlenen arkadaşım varsa taktı bazılarının ailesinin de hic muhafazakarlıkla alakası olmadığı halde hem de.
Genellemeden ziyade ayrıştırmak doğru değil benceBen de gayet muhafazakarım ama takmadım. Etrafımdakiler de takmadı. Genelleme yapmak doğru gelmedi
Dini yorum yapmak yasakDinimizce de bir fark yok..birinci ne ise 2.de odur..kendinizi geri planda tutmayin..karsi tarafin butcesi dahilinde tutum alin