Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun ilk veYa ikinciyle hala alakasi yok bence artik biraz yasla alakasi var. 20 yasinda cocugu olan biri en az 45 50 yasindadir. Tahmin ediyorum cok da buyuk eglenceler istemez. He isterse 70 yasinda da yapar o ayri. Bize degil de, düğünün kendi sahiplerine sorsaniz, yani gelin ve damada? Birakin çocuklarının neyi hos gorup gormeyeceklerine kendileri karar versinlerCevremde buyuk cocuklari olup d
Ikisininde ikisininde ikinci evliligi. 11 ve 20 yasinda cocuklari var. Kucuk yerde yasadigimiz icin organizasyon garip olur mu onu bilemedik. Bir organizasyon sirketiyle anlasip es dost akrabayi cagirsak yuzuk takilsa diyoruz. Cocuklarin yasi buyuk oldugundan insanlar laf eder mi diye cekindik. Dugun pandemiden dolayi olmayacak zaten.
İlk evlilikta de kirmizi kusak takilmiyor ki , sadece muhafazar kesim takiyor o kusagi , ne ben ne ailemdeki herhangi biri ne de arkadaslarim oyle bir kusak takmadi
Bilmiyorum ya insan anlamını araştırmaz mı ? Hepsini gectim bir de gelinin erkek kardesi ya da babasi takiyor ne o öyle hediye paketi gibiKırmızı kurdalenin anlamını bilimiyor çoğu. Örf Adet diye takıyorlar. Ben duyunca kesinlikle takmayacaksınız dedim ve takmadım da
Kimileri de gayret kuşağı gitgigi ev bereketli olsun falan diyor da. O zaman erkeklere de dolar yesili kuşak takalım mevzu kapansınBilmiyorum ya insan anlamını araştırmaz mı ? Hepsini gectim bir de gelinin erkek kardesi ya da babasi takiyor ne o öyle hediye paketi gibi
sanki her ilk evleneninde birinci oluyormuş gibi bağliyorlar birdeKırmızı kuşak baglayamiyorsunuz maalesef
: ((((((((( malum ikinci....
Once cvp yazmayi ogren bu nasil yazi..haddini bir sen kumsin boyle yaziyorsun..fikrini sordum muSitede dini konu yasak. Dinimizce nedir dememiş. Herkes müslümanmış gibi yorum atmayın
Cevap yazmayı bildiğim için yazdım zaten :) haddini bir değil bil :) önce sen öğren. Sen kumsin ne ya keşke din bilginden önce Türkçe geliştirsenOnce cvp yazmayi ogren bu nasil yazi..haddini bir sen kumsin boyle yaziyorsun..fikrini sordum mu
Koca bylmuşken kurdale ile işim olmaz demiştir belkiBilmiyorum ya insan anlamını araştırmaz mı ? Hepsini gectim bir de gelinin erkek kardesi ya da babasi takiyor ne o öyle hediye paketi gibi
Ne kadar evlenen arkadaşım varsa taktı bazılarının ailesinin de hic muhafazakarlıkla alakası olmadığı halde hem de.
Ya merakımdan soruyorum 2.evlilikte de kirmizi kusak takiliyor mu bu arada gelin vr damat nasil isterse öyle olmalı ama bence bu adetler komple saçma. Bana kiz istemek bile mal istemekmiş gibi geliyor.
Bu kadar insan yanlış biliyor olamazKızlar, kırmızı kuşak bekaret değil, gayret kuşağıdır. Gayretli güçlü olsun anlamında bağlanır geleneklere göre. Eskiden
Bu kadar insan yanlış biliyor olamaz
Çaktırmasanki her ilk evleneninde birinci oluyormuş gibi bağliyorlar birde
ben kapattım sen aç damat demek oluyor bu tabi kutu önceden açılmadı ise ki açılmadan evlenen sayısı da az artık, ilişkiler uzun vadeli olunca birşeyler yaşanıyor , doğanın kanunu bu yaşamayan da kendi inançlarından ötürü yaşamıyor ama denemeden almamak lazım adamları benceBilmiyorum ya insan anlamını araştırmaz mı ? Hepsini gectim bir de gelinin erkek kardesi ya da babasi takiyor ne o öyle hediye paketi gibi