Ikinci evliliklerde usul nedir?

Kardesiniz kiz mi? Karsi tarafin ilk evliliği mi? Bence bunun birincisi ikincisi olmaz. Gencler nasil isterse oyle olur.
Bazıları ilk evliliği icin kiz isteme, soz, nişan bir arada yapıyor.
Bazıları ikinci evliliği icin hepsini ayri ayri yapmak istiyor. Tamamen tercih
Kız isteme ve sözüm ayni aksam olmustu. Salonda yemekli bir nişan yapmıştık. Kinalari hic sevmem, evde birkac arkadasimla biraz eglenip kina yakmıştık. Nikaha kimseyi cagirmadik 4 kisi gidip bitirdik. Sonra da salonda yemekli dugun yaptik. Bizimki böyleydi

Benim bildiklerim düğüne kadar yaptılar ki normali bu, tabi coranadan önceydi. Söz nişan bence gereksiz, isteme ve yüzük takılır, sonra da nikah en mantıklısı.

Kardesim ikinci kez evlenecek. Kiz isteme soz nisan dugunde usul nasil oluyor? Her sey ayni mi yapiliyor? Pandemi nedeniyle nikah olacak ama kiz istemeden tutun soz/nisan yapmaya kadar her seyi bir organizasyon seklinde mi yapalim?

Kardeş kız mı erkek mi

Karşı tarafın ilk evliliği mi

Sonuçta kardeş erkek ise gelin kız nasıl isterse

Kardeş kız ise o nasıl isterse

Lakin benim ikinci evliliğin diye bir şeyler yapmak istememesine gerek yok karşı taraf istiyorsa yapılmalı evlilik sayısının önemi yok

Kardesim ikinci kez evlenecek. Kiz isteme soz nisan dugunde usul nasil oluyor? Her sey ayni mi yapiliyor? Pandemi nedeniyle nikah olacak ama kiz istemeden tutun soz/nisan yapmaya kadar her seyi bir organizasyon seklinde mi yapalim?
ilkide 2. cisi de aynı prosedür de olur. Ama insanlar ilki kadar özenmeyebilir. Zaten merasim nikah olacakmış. Öncesinde aileler tanışmıştır diye düşünüyorum tanışmadı ise isteme söz nişan vs hepsi bir arada 1. derece akrabalarla kalabalık olmayacak şekilde bir tören olsun birkaç ikram yüzük merasimi ve isteme olur. Yeterli bence..

Cevremde buyuk cocuklari olup d
Kardesiniz kiz mi? Karsi tarafin ilk evliliği mi? Bence bunun birincisi ikincisi olmaz. Gencler nasil isterse oyle olur.
Bazıları ilk evliliği icin kiz isteme, soz, nişan bir arada yapıyor.
Bazıları ikinci evliliği icin hepsini ayri ayri yapmak istiyor. Tamamen tercih
Kız isteme ve sözüm ayni aksam olmustu. Salonda yemekli bir nişan yapmıştık. Kinalari hic sevmem, evde birkac arkadasimla biraz eglenip kina yakmıştık. Nikaha kimseyi cagirmadik 4 kisi gidip bitirdik. Sonra da salonda yemekli dugun yaptik. Bizimki böyleydi

Ikisininde ikisininde ikinci evliligi. 11 ve 20 yasinda cocuklari var. Kucuk yerde yasadigimiz icin organizasyon garip olur mu onu bilemedik. Bir organizasyon sirketiyle anlasip es dost akrabayi cagirsak yuzuk takilsa diyoruz. Cocuklarin yasi buyuk oldugundan insanlar laf eder mi diye cekindik. Dugun pandemiden dolayi olmayacak zaten.

Cevremde buyuk cocuklari olup d

Ikisininde ikisininde ikinci evliligi. 11 ve 20 yasinda cocuklari var. Kucuk yerde yasadigimiz icin organizasyon garip olur mu onu bilemedik. Bir organizasyon sirketiyle anlasip es dost akrabayi cagirsak yuzuk takilsa diyoruz. Cocuklarin yasi buyuk oldugundan insanlar laf eder mi diye cekindik. Dugun pandemiden dolayi olmayacak zaten.
Valla organizasyon şirketleri falan bana gereksiz geliyor, aile içinde yüzük takarsınız insanlara da pandami nedeniyle kimseyi çağırmadık dersiniz. Benim ilk evliliğim, farklı şehirlerdeydik arada da çok mesafe vardı, halamları çağırmıştık bir tek isteme ve yüzük takıldı söz gibi, sonra düğün yapılmıştı.

Evliliğin ilki ikincisi olmaz ki 😊 evlenecek insanlar nasıl evlenmek istiyorsa öyle evlenir.. Bence kardenişiniz gelin hanımla karar verir hatta onların bunları konulmuş olması lazımdı.. Sonuçta nişan ve söz gelinin evinde olacak onun planını yapmış olmaları lazım en azından..Bu arada kardenişinizin erkek olduğunu düşündüm nedense 😂 Belkide kızkardeş için mi soruyordunuz? Ama neyse sonuç değişmiyor yani yine aynı şey geçerli bence..

evlenecek insanların canı ne istiyorsa usul o olmalı bence birinci ikinci diye ayırıp şartlandırmamak en iyisi. komşumuz kınasını düğününü her şeyini yapmıştı.

:) ne denir bilemedim. Mutlu olsunlar. Gönüllerinde ki gibi yapsınlar

Ya merakımdan soruyorum 2.evlilikte de kirmizi kusak takiliyor mu :KK53: bu arada gelin vr damat nasil isterse öyle olmalı ama bence bu adetler komple saçma. Bana kiz istemek bile mal istemekmiş gibi geliyor.
Koskoca cocugu olan iki insan nikah salonuna gider uc bes tanidigiyla tamam.Cocuklarin önünde gereksiz merasim bana fuzuli geliyor ama konu sahibi farkli dusunuyor olabilir

X